.

Idag är det söndag. Vilket beyder att helgen är slut. Orka gå i skolan. I fredags var det ju fira Pippan och björket som gällde. Tolv brudar hemma hos Beccis kunde ju inte bli annat än bra. Som vanligt var förfesten roligast men björket var inte heller så dumt, ett av dom bästa. Sen igår var det tänkt att eliten, eller delar av den i alla fall skulle ha filmkväll här i Perstorp, men alla bangade så det blev bara jag, Amanda och Sandra. Vilket också blev lyckat. Vi hyrde en Americanpie film och köpte massa godis.



ELITEEEEN! <3

Idag ska jag bara göra en massa tråkiga saker som måste göras. Städa och plugga bland annat. Sen ikväll ska jag till mormor och äta middag. Sen blir det sängen tidigt.

.

Skolan rullar på som vanligt. Imorgon kommer veckans skönaste dag, har endast 3 lektioner. Härligt härligt. Idag har jag varit väldigt flitig. Har städat, dammsugit och dammat hela mitt rum. Det behövdes kan jag säga. Har sett ut som ett bomnedslag sedan förra helgen. Nu måste jag bara städa till min lilla firre också, men det får bli imorgon.
Jag bara älskar min klass mer och mer för varje dag. Sp1a var en kanonklass men E2 är perfa, ser framemot två år till och att få uppleva studenten tillsammans med er. På fredag är det insparken som gäller. Kommer bli kanon, hoppas på att insparken kommer bli lika rolig som utsparken var. Nu ska jag börja skriva på två uppsatser sen blir det sängen.
 


Just dance. It's going to be okey.

.

Som vanligt hade jag och Amanda inte kollat upp om där var öppet sent på persgården efter sommaren vilket där tydligen inte är än. Så det var bara att cykla hem igen och spela badminton på gatan istället. Men det funkar helt okej det med. Ikväll går Meangirls på teven, och det får man ju inte missa trots att jag egentligen har massa läxor att göra. Och det går ju inte att kolla på film utan att ha kränge till så vi bakade en kladdkaka nyss. Orka vara nyttig.



Bästa på länge
Ironik - Stay with me

.

Älskar måndagar, för då slutar jag tidigt. Kom hem för en stund sen, var asäcklig mat i skolan idag så jag har precis ätit tacos, mums på det. Jag får panik snart, har redan prov pch inlämningar i skolan. Har unefär 100 sidor att läsa, och sen en engelskauppsats att skriva tills på tisdag. Orka gå i skolan. Men sånt är livet. Något att se framemot är ju på fredag för då är det inspark, kommer bli kul satan. Ikväll ska jag och Amanda spela badminton, sjukt längesen vi gjorde det. Snacka om att vi kommrt hs träningsvärk i armarna imorgon. Tjarrå

.

Usch vad jag ogillar söndagar, i alla fall när det är skola dagen efter. Söndagsångest måste vara bland det jobbigaste som finns. Menmen. Vid ett tog jag och Amanda tåget mot Hässleholm, sen gick vi till Österås där amanda också var för att kolla på IFK vs. HIF matchen. När vi kom hem till Perstorp igen cyklade vi inom Anna för att hämta mina glömda grejor. Sen har vi spelat lite badminton på gatan nu ikväll och pratat om livets stora frågor, haha. Nu ska jag göra lite läxor sen är det sängen som gäller för jag ska upp vid 6. 
 



Y M C A - I'm Gay

.

Vaknade nyss av att Amanda ringde, som vanligt känns det som. Igår på dagen var jag på väla en sväng med mamma och det var jag inte ensam om, sjukt mycket folk. Handlade lite stickade koftor och tröjor. Sen när jag kom hem igen var det bara till att hoppa in i duschen och börja fixa sig. Sen cyklade jag till annas systers lägenhet så var vi där tills vi skulle ta tåget till Åstorp. När vi väl var framme i Åstorp fick vi skjuts till slangen. 9 pers i en vanlig bil, satans kul. Emma och Anna fick ligga i bagaget. Sen när vi kom fram funkade det inte att öppna bagageluckan. Hahahah. Menmen. Kvällen var väldigt trevlig. Nu ska jag duscha, ska med kvart över 1 tåget till hässleholm för att kolla på j-laget. Pallar egentligen inte men jag får väl ställa upp för Amandorna, haha. Hejsvejs

"De fyra vännerna och Eddie" HAHA

.

Jaha då sitter jag här igen. Blir så när man inte har något annat att göra. Fan vad härligt det kan vara ibland att bara vara hemma och umgås med familjen och inte göra något alls. Då uppskattar man en kväll med vännerna eller partaj ännu mera skulle jag tro. Ska nog snart gå och lägga mig, ska bli skönt efter den första veckan i skolan. Har nog inte riktigt insett att sommarlov 08 är över, vill inte inse det heller. Vill ha tillbaka sommaren nu, massa härliga människor, fester, vänner, sol och bad. Och att slippa vara trött hela tiden pågrund av alla tidiga morgnar. Kändes som det var igår vi stod i stan och kollade avunsjukt på alla glada studenter som sjöng studentsånger på sina flak. Men min och vår tid kommer väl också. Den är nog närmare än vad man tror. Ikväll har jag (och amandorna) lyckats övertalat Emma och Carro att följa med imorgon, haha. Framsteg framsteg. Nej nu är det sängen som gäller.


.

Äntligen är det fredag och helg. Älskar fredagar, mitt schema är perfa då, har bara 3 lektioner. Dock är jag så trött att jag inte orkar göra något speciellt idag, ska äta tacos, godis och sen somna tidigt framför teven. Härligt. Sitter och kollar på The Hills för tillfället, bästa serien för tillfället. Men tyvärr är det bara repriser som visas. Från det ena till det andra så har jag haft förvånadsvärt lite träningsvärk efter gårdagens boxpass, bara lite darrigt i armarna imorse när jag skulle kleta på mascaran, haha. Är riktigt taggad på morgondagens partaj, dock lita synd att inte hela Eliten kunde följa med. Men det kommer garanterat bli kul endå, måste bara fixa hemskjuts också, men det löser sig säkert. Hejsvejs


Zagge hjärta Hallongrottan

.

Mycket slapp skoladag idag, men var inte hemma förrens vid 16 endå. Hade box idag på aerobicen, hej träningsvärk. Men kul satan är det i alla fall. Var inne och hälsade på manda på lindex också ett tag. När klockan var 17 eller nåt gick jag och la mig åh sov tills nu för en stund sen. Så nu kommer jag verkligen inte kunna somna ikväll, fast går bara till 14 imorgon. Har geografiprov första timmen som jag måste plugga på snart. Fredag imorgon, ingen aning om vad som händer. Blir nog slappe, massa godis och film. Ska dock sluta med sånt och alkohol, mitt nya liv börjar på måndag, haha. Wish me luck. Sen på lördag ska jag och delar av eliten tll Åstorp på fest, men får se hur det blir med det. Är egentligen sjukt trött och vill sova bort hela helgen. Menmen får se. Hejsvejs

.


Världens snyggaste Rihanna.

Åh vilken dag, märks verkligen att man inte vant sig vid att gå till skolan än. All min energi är som borta. Slutade vid 15, var hemma vid 16, käkade sen la jag mig och sov nästan direkt. Skönt satan, men kommer dock inte kunna somna ikväll men det gör ju iofs inget för jag har massa läxor som måste göras. Sen kom miss A upp ett tag, kommer nog ha blåmärken imorgon, menmen. Haha. Känns som att jag behöver helg nu, eller lov. Känner för att sova bort hela helgen för att kunna orka med nästa vecka. Men så blir det nog inte, det talas om fest med eliten. Får se om det blir Malmöfestivalen också kanske, inte så sugen och vädret är ju inte på topp precis men man vet ju aldrig. Imorgon har jag min första aerobiclektion i skolan, hoppas verkligen det är kul, orkar inte hålla på att byta hela tiden. Imorgon har jag sovmorgon minsann, härligt. Nåt positivt i alla fall. Hejsvejs

.



Världens härligaste vänner och världens bästa elit.

.

Nu har skolan verkligen kommit igång på riktigt, känns tungt. Har redan läxor och ett litet prov på fredag. Får se hur det kommer att gå. Igår efter skolan gick jag och några av brudarna och fikade i stan, snackade lite om sommaren, har ju inte sett vissa sen skolavslutningen. Så fick ju ta igen. Sen när jag kom hem däckade jag nästan direkt, jobbig första dag i skolan. Idag har det varit ganska slappt, lång lunch och sen en lång håla på historian. Men tydligen hade Alex ringt och bett vår lärare flytta företagsekononomin så att vi skulle få sluta tidigare, vilket vi helt missat. Tack som fan för ni sa nåt typ. Men äh, kom 45min försent pågrund av det men fick närvaro endå, så det var rätt lugnt. Nu är det The Hills och läxor som gäller.

.

I fredags blev det förfest hemma hos Anna tillsammans med Eliten. Galet. Med Eliten blir det alltid flippat. Sen drog vi till fidde som hade fest. Inte så speciellt roligt där med tanke på hur dags den slutade. Menmen. Hela festen drog till badet ett tag, haha. Sen gick eliten till karnevalen för att köpa mat. Sen hem och sov hos amanda.
Igår var jag, a1 & a2 på fest i klippan hos Becke. Hade bestämt oss för att vi inte skulle dricka, men gratis sprit tackar man ju aldrig nej till. Lyckad helg. Nu är jag astrött, skola imorgon med skolfoto direkt på morgonen. Nu ska jag gå och lägga mig. Hejsvejs.


.

Vilken maxad ångest jag har idag, vet inte vart jag ska ta vägen. Imorgon är sommarlovet slut och tillbaka till allvaret. Härligt nog inte förrens vid 13 men endå. Usch ett helt år tills nästa sommar. Dessutom nya klasser, känner lite ångest över det också. Kan inte bestämma mig om jag ska gå kvar på samhällsinriktningen eller byta till ekonomi. Wellwell.. Idag har jag och a1 varit i helsingborg och på väla. Amanda köpte nya snoppsugrör, haha. I massa härliga färger, invigning av dom på fredag ;) . Annars har vi bara krängt när vi kom hem, sista dagen för det. För imorgon börjar vårt nya nyttigare liv. Vi ska köpa gymkort, haha. Tjarrå / Z

.

Sitter och lyssnar på Forever med Chris Brown, jag kommer aldrig tröttna. Varje gång jag hör den kommer jag tänka på världens roligaste sommar. Känns sorgligt att den är slut om 2 dagar. Men det betyder ju egentligen inte att det är slut på det roliga. Eliten har många helger framför sig ;) . "Take it to the next level" . Idag har jag inte gjort speciellt mycket, amanda ringde och väckte mig imorse. Hon ville ha med mig ner på byn för att kolla in en klänning och lite annat. Så jag fick ju stiga upp, duscha och sen följa med a1. Passade på att gå in på banken och få ett nytt baknkort fixat.

Åh jag vill verkligen tatuera in något som får mig att tänka på Eliten. A1 vill ha "Maffia Elit på" på ballen . Eh nej det joinar nog inte jag på i alla fall. haha! Men någon annanstans än på ballen kan jag gå med på. Nej nu ska jag dra. Hejsvejs / Z

.

Idag vaknade jag vid 12. Sjukt skönt att få sova ut riktigt en hel natt. Mest slappat hela dagen, jag åt upp pizzaresterna från igår till frukost sen gick jag och Amanda ut en sväng. Sen vid kavrt över fem tog vi tåget in till Hässleholm. Vi skulle hämta hem lite kvarglömda grejor hos folk. Tog stadsbussen sen hem till Sandra och tog våra grejor sen vidare hem till Amanda där vi fastnade ett tag. Kollade på bilder från sommarens bravader. Utan att överdriva ett dugg så har denna sommaren varit den bästa någonsin. Den kommer vara svår att toppa. Eliten äger skiten. Tatto nästa? ;) . Efter att ha suttit hos Amanda nån timme och skrattat åt allas nya smeknamn och fyllehistorier gick jag och Amanda tillbaka till stan för att ta tåget hem. När vi kom hem kollade vi på fjorton suger och nu ska jag sova tänkte jag. Tjarrå!


.

Oj, ett tag sen man var inne här. I fredags kom eliten hit till Perstorp för att förfesta hos mig. Fan vad roligt vi hade. Sen vid 10 tog vi tåget in till Hlm för att vara på festivalen. Byz-karatefylla passar perfekt in på kvällen, haha. Toppat. Vid 3 halv 4 nån gång blev jag, a1 och a2 trötta och eftersom vi inte orkade gå gick vi bort till en buss som egentligen skulle till Tyringe men som var tom på folk och frågade snällt om han inte kunde tänka sig att köra till östervärn. Så han körde oss hem till Amanda. Fyfan vad kul det var. Kändes oss som kändisar ffs ;) haha. Härlig kväll som fan.




I lördags var det partaj med eliten igen. Vi förfestade lite smått hemma hos Sandra. Sen drog vi vidare till Jeppe där eliten tog över festen totalt. haha. "Det är Robin Hood jag vill ha" haha. Efter lite lekar och snapsvisor drog vi ner på stan. Kul satan, men festivalen var nog roligast i fredags. Efter lite massa dans och onda fötter drog jag, amanda och fille hem till henne för att få lite sömn. Trångt värre, men lite sömn fick vi i alla fall.

"Ut med skiten å in med Eliten"


I söndags var det slappe till max. Gjorde inte så mycket, förutom att kränga pizza med a1 och Anna. Sista helgen innan det är skola igen, ett väldigt bra slut på sommarlovet! :)


.

Kom precis hem efter en varm dag på stan. Fyfan vad äckligt varmt det är idag. Ett dopp i en iskall pool hade inte suttit fel. Men har fått en jäkla motion i alla fall. Jag, a1, a2 och beccs skulle handla lite partystuffs. Blev drinkmixar, parthattar och sånt. Gött att ha det fixat. Kommer bli svinkul imorgon. Inte riktigt bestämt vart vi ska vara innan, men med 10 brudar kan det aldrig bli tråkigt i alla fall. Ikväll ska jag göra nada, tagga inför imorgon bara, haha. Längtar som tusan. Nej nu ska jag äta mat. Hejsvejs

.


Pippan, Homofuck, Fucklord & Gaylord.

Fredag kommer bli världsklass och det kommer gå jävligt utför ;) haha

.

Vid 5 tog jag och Amanda tog in till Hässleholm. Gick ner på stan, jag hade ingen aning om att festivalen började idag. Eller jag visste egentligen, men hade glömt det. Men orka vara där på en onsdag. Ringde Amanda och mötte henne, sen tog jag och A1 bussen till maxi och så kom Becci och A2 dit med cykel strax efter. Vi skulle handla partyhattar, plastglas, blannevann och lite sånt. Men där fanns typ inget, så det blir en tur till en partajbutik imorgon. Sen bar det vidare till Österås, där ifk hade match som vi skulle se, eller det var kanske inte matchen vi skulle se men alla snygga killar i alla fall ;) .Vi såg inte så mycket av matchen pågrund av det eviga babblandet. haha. Så jag kom hem precis nästan, eller för en timme sen kanske. Nu ska jag käka och duscha sen sova. Godnatt / Fucklord

.


Idag gick jag upp tidigt, vid 10. Skulle till frissan och klippa mig klockan 11. Skönt, men det suger att vara nyklippt. Håret känns så kort nu. Menmen. Idag är det meningen att jag och Amanda ska in till Hässleholm och fixa lite grejs till kräftskivan och lite annat. Får se när vi åker, eller om vi åker. Fredagens planer med kräftskivan förstördes igår, vi kunde inte vara hos Sandra som vi trodde. Hoppas på att vi kan vara hos Becca istället annars måste vi nog hitta en annan förfest och ta kräftskivan nästa helg istället. Men äh det löser sig nog, det gör det alltid ;) / Zag


.

It's you and me, moving at the speed of light into eternity. Tonight is the night, to join me in the middle of ectacy. Feel the melody and the rhythm of the music around you. I'm going to take you there,  take you there. So don't be scared, Im right here. We can go anywhere, go anywhere. But first, it's your chance. Take my hand and come with me.

It's like I waited my whole life for this one night. It's goning to be me you and the dance floor cause we only got one night. Double your pleasure, double you fun and dance forever. Forever on the dance floor. Feels like were on another level. Feels like our loves intertwine. We can be two rebels breaking the rules. Me and you, you and I. All you have to do is watch me, look what I can do with my feet. Feel the beat inside. I'm driving, you could take the front seat. Just need you to trust me. It's like now. It's like I waited my whole life for this one night. It's goning to be me you and the dance floor cause we only got one night. Double your pleasure, double you fun and dance forever. Forever on the dance floor.


.

Denna dagen har flugit förbi och endå har jag inte gjort något speciellt. Sov bort halva dagen. Hjälpte mamma och Magdalena att baka kanelbullar ett tag när jag gått upp. Sen vid 18 åkte jag och amanda med hennes pappa in till hässleholm för att kolla när b-laget spelade. A2 kom också dit. Fyfan säger jag bara, längesen jag frös så sjukt mycket. Regnade och blåste som tusan. Måste sett så jäkla kul ut när vi i början satt på en bänk i regnet och våra paraplyer vändes ut och in var tionde sekund typ. haha. Men kul har man alltid mer er två i alla fall. Värsta stormen ute nu fan. Väntar bara på att det ska bli strömavbrott.
Tjingeling / zagi

Gaylord, Fucklord & Homofuck.

.


Säger godnatt med helgens skönaste bild. På fredag gäller det igen brudar ;)

.

Igår tog jag det lugnt tillsammans med a1. Vi planerade kräftskivan som är på fredag. Ringde runt och sa vad alla skulle ha med sig och så. Kommer bli fett lyckat. Vet egentligen inte varför vi ska ha just kräftskiva, nästan inte en enda som äter kräftor, haha men whatever. Idag har jag varit på väla och ikea hela dagen, med mamma och caat. Ska duscha nu sen äta middag. Sen vet jag inte vad som händer. Film och godis kanske ;) . Hejsvejs / Pfuck

Kate Perry - I Kissed a Girl

.

Jag orkar inte sammanfatta gårdagen. Men det blev riktigt lyckat, men det blir det iofs alltid med oss. Zag, A3, Lundan, Svenne och Becca. Världsklass. Tack för en trevlig kväll brudar.



- "Kan man ringa till kameran?"  HAHA! (;

Ikväll är jag hemma själv men det blir nog en slappekväll med film och kränge. Ser framemot en dusch nu, stinker alkohol blandat med gammal parfym. he he. Tjarrå/ Zag


.


Ikväll blir det fäst. Lite preparty här med invigning av mitt shotspel sen bär det av till Tyringe.

It's you and me, moving at the speed of light into eternity.

RSS 2.0