Goodbye 2009

Trots att alla år bara blir bättre och bättre så har 2009 varit ett speciellt år. Jag har haft roligt från start till slut detta året. Ett grymt jävla bra år! Sommaren kommer jag speciellt alltid bära med mig, precis som sommar 2008.  Men nu är det 2010 som gäller :D och det kommer också bli riktigt bra! Gott nytt år mina vänner!

 


Tummen upp!

Börjar bli riktigt laddad inför imorgon! Tjoho :D

Målle & Stålis se upp för zaggina & klittzer! hahaha xD



Såhär kul hade förresten jag, HG, David och Amanda i helgen. haha sjukt roliga!

 
Amanda är grym på gitarr ;)

T I S D A G


Vilken hetsig dag det har varit. Jag och Amanda har nog aldrig varit såhär uppstissade innan. haha! Men nu har jag precis tagit en dusch och sitter i sängen och dricker julmust så nu är jag taggad och lugn igen. höhö! Dagen har jag spenderat i sängen till tolv ungefär och sen åkte jag in till stan för att gå till friören. Efter det träffade jag Amanda en snabbis och sen hem för att fira lite sen jul med kusinerna. Dem senaste timmarna har jag även varit nere hos HG och hängt för att försöka planera nyår lite. Lättare sagt än gjort! Nu ska jag fortsätta snacka med Amanda på msn, extremt dålig vana att vara inne på msn till tre om nätterna. Nyårslöfte oh yes! höhö.

N Y Å R

"Senast vi sågs var det som att du klädde av mig med blicken.."

hahahahaha!


Senaste dygnet

Gårdagen och dagen har jag spenderat med HG och Amanda. Igår chillade jag, Amandorna och David som sagt. Spelade Med andra ord och gissade låtar när David spelade. Amanda: Det är en lång sjö i Sverige. HG: Vänern, Vättern osv. Amanda: Nää, NILEN! hahahahah! Only Amanda Lundmark. Sen vid halv tre gick jag och Amanda hem till mig för att sova och gick upp vid ett idag. Sen var det bastu hos HG som gällde och sen har vi spenderat hela dagen där. Lagat mat, skrivit saker inför 2010 och tagit det allmänt lungt. Nu ska jag sova snart hade jag tänkt. Imorgon ska jag nog till Kristianstad med Amanda, om jag orkar gå upp vill säga :) Hejdå! 

Glömde ju visa Amanda & Krilles dans från i fredags så här är den! höhö


Juldagen









Såhär kul hade vi igår! :) Mycket lyckat och många roliga kommentarer från Amanda. hahaha! Idag har jag varit på väla (och trängts ihjäl) och nu ska jag snart ner till HG för att chilla med henne, David och Amanda. Tjarrå!


När man inte kan sova..

Det bästa med facebook måste vara att man kan kolla alla konversationer under alla bilder man haft genom tiderna. Vilket jag har roat mig med den senaste timmen. hahaha! Fyfan vad sjuka bilder och samtal. Fan vilka goa grejor vi varit med om under detta året!


Som tur är finns det inte så jättemånga bilder från midsommar :D hahaha

Meet me halfway

Nu är julafton slut, är fortfarande sjukt mätt. Jag har fått världens finaste julklappar <3 Presenter är det bästa som finns. höhö! Just nu vill jag ha mellandagsshopping, tisdag och N Y Å R :D . Men nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas på att snön är kvar imorgonbitti, pulka oh yes!


När man har för mycket fritid


Med denna bilden säger jag God Jul! Vill öppna paker och kränga julgodis nu direkt.
(Bara ett halvår kvar nu)


Lillejul

Nu snart ska jag åka in till Hässleholm med familjen för att köpa julklapp till pappa och lämna grejor till Amanda. Men mest hoppas jag på att min frisör har tid, annars får jag gå med mössa på till hon eller någon annan där har det. Min hårfärg ser nämligen förjävlig ut, klöks på riktigt. Och nej jag överdriver inte, fyfaaan! Under julen är det lugnt, men dör lite smått om jag måste se ut såhär på nyårsafton. I-landproblem till max men fult (och gult) hår må vara det värsta jag vet.


Vad händer på nyår?

Det är sjukt att det redan är ett helt år sen vi hade världens klockrenaste nyårsafton. Ett helt år sen vi öste i en iskall lokal i Vittjsö, ett år sen vi lurade hem män till julia för att bada jucuzzi (trodde vi), ett år sen HG trodde hon skulle behöva amputera sina fötter, ett år sen Emelie sov på en hajtandsmadrass, och ett år sen vi firade det nya året kl. 1 i tron om att klockan var 12. Den kvällen innehöll precis allting. Det är just den nyårsaftonen jag kommer minnas förevigt trots att den är en enda stor minneslucka för oss alla fyra och att den gav en jävla ångest. Men det var SÅ VÄRT DET! Så brudar, vad gör vi i år?



Första lovdagen

Denna filmen beskriver min dag rätt bra. Älska snö! 2 dagar kvar till julafton bara, tjoho :D


S T U C K


Detta händer fan bara mig och Amanda. hahahaha
"NEJ NEJ NEJ! Det var det här som INTE skulle hända"

Fredag OCH jullov det kan ju inte bli bättre

Jag kan inte säga annat än att gårdagen var klockren. Tanken var ju att vi skulle basta hemma hos Amanda men vi körde igång förfest direkt med en väldigt snygg (eller äcklig) kortlek. höhö! Sen åkte vi in till stan till förfest nummer två. Oj vilket ös där var. DET gillade vi. Jag gillade speciellt synen när Amanda och Dennis band fast CJ med tejp. hahaha stört. Tillslut kom vi även till slutmålet som var studentfest på Harrys. Men där var lika mycket studenter som vanligt folk, men inte gjorde det något. Däckade gjorde vi hemma hos Amanda, och Julia den stackarn skulle upp en timme senare. Men det var säkert värt det för det var en asrolig kväll!











I can't go any further then this

Vilken mysig kväll det var igår. Världens godast mat och bästa sällskap. Dock är jag riktigt sleten idag. Gick aldrig till julavslutningen i skolan utan när dem andra skulle dit så åkte jag hem för att sova istället. Vaknade för en timme sen kanske. Så nu väntar jag på att min mat ska bli klar, pommes och hamburgare. Fancy! Kvällen är ännu ett frågetecken, jag är festsugen och vill till studentfesten på Harrys men det vill ingen annan. haha! Så får se hur det blir. Hejsvejs!



U N D E R B A R T



Åh vad jag längtat efter detta! Nu är höstdeppigheten över vill jag lova. Idag har jag skippat skolan, missade gröten till lunch tråkigt nog. haha! Sen ikväll har jag varit ute i snön med Amanda, Magda och Emilia. Kommer man någonsin växa ifrån det? Nej aldrig! Hoppas den är kvar till julafton. Morgondagen ser lovande ut, speciellt kvällen och även helgen. :) Gilla Gilla Gilla!



Hur fin är inte denna låten?

Lördagens bilder












Dem talar nog rätt bra för sig själv! :)
Nu ska jag plugga till det sista provet för denna terminen, internationell ekonomi. Sen lov :D


Detta är så jävla bra


Det är ni också!

I am flying

Idag har vårt UF stått på sparbanken hela dagen och sålt underlägg. tjoho! Vad som händer ikväll återstår att se men kvällen börjar hos Julia i alla fall. Spontant spontant spontant. höhö.


Vinnarlåten är riktigt grym förresten!

När livet var som roligast


Dåtiden var så bra, untzet var så jävla bra!
Men dagen efter nyår ska jag fan börja leva i nutid istället. That's it!


TJOHO!

Nu är det bokat! Lloret de mar 13-22 maj :D Fan vad jag längtar och jävlar vad kul vi kommer ha!


Nu ska jag filosofera lite till filosofiuppgiften, vad är meningen med livet? Bra fråga men orka vara djup. Imorgon är det äntligen fredag och äntligen idolfinal. Men frågan är vart man ska på lördag och om det blir tråk Björket trots allt. Ge mig nyår istället :)


L O V E


Livet är smått tråkigt för tillfället

Uttråkad till max, anti allt! Ingenting är roligt nuförtiden.
Behöver sportlov och sommarlov (och julafton) nu direkt. hejdå!


haha

Glömde ju nämna den trevliga bussfärden till tåget i fredags. Söndrig växellåda ledde till tvåans växel på 90 väg under hela färden. hahaha! Only in Tjörnarp.

Spontes ljuva stämma ;) lyssna och njut!

Söndag

Tråkigt att helgen redan är slut men bara 2 veckor kvar nu som tur är för jag orkar knappt gå till skolan längre. Spenderat dagen på väla, tro det eller ej men tyckte det var mysigt med jul stämningen där. Fick med mig hem bland annat ett par sommarshorts. Kändes något konstigt dock, men dem är meant to be for Siesta och Lloret så var tvungen. haha! :) Annars har helgen varit bra, firades Isabell i fredags med middag och utgång i Malmö. Trots opepp humör från min sida var det rätt kul, höjdpunkten måste ha varit Mammas pojkar- Tims mamma, vuxna människor kan vara bra pinsamma ibland. haha! Igår låg jag på soffan och sov i princip hela dagen, svarade på sms i sömnen. Var verkligen astrött. Nu ska jag kolla på jävla matte C och hoppas på att bli godkänd imorgon.

Lite bilder från i fredags




Isabell Thörnqvist

Idag fyller vårt lilla fyllo äntligen arton år. Bättre sent än aldrig! ;)

Grattis Meuånika!


Gloria's no longer the wasted disco girl


DETTA var tider det! haha. Damn, vart tog budweiser och alla spårade kvällar vägen.

Redan december

Känns sjukt att det redan är första december. Men skönt, närmare julafton och annat kul! Speciellt närmare den roligaste våren vi kommer uppleva någonsin. Idag har jag inte varit i skolan dock utan direkt anledning. Behövde sova ut ordentligt helt enkelt. haha! Finns nog inget skönare än att vara hemma när man vet att alla andra sitter i skolan. Men imorgon ska jag verkligen dit. Nej nu ska jag äta middag. Hejdå!


Helgen kommer bli grym!

Congratz 51


RSS 2.0