Ain't nothing like a cold beer in the sun

Livet är underbart för tillfället. Eller det har egentligen varit underbart sen sommarlovet började. Fem veckor kvar till jullovet och tre veckor till Lussvakan, kan inte blir bättre. I helgen har det blivit fotbollstittande i qpolen två dagar, sen har jag varit med Amanda resten av tiden. Igårkväll bastade vi hos Amanda, sprang ut i snön och badade och sen in i bastun. haha! Satans kallt, men riktigt roligt. Tillbaka till skolan imorgon igen, ska njuta av denna veckan för jag har inte ett enda prov och det är fan ovanligt. Förövrigt kommer lussevakan bli världsklass, längtar sjukt mycket. Kommer bli galet och det kommer spåra. haha! Nu ska jag fortsätta kolla på världens sorgligast OTH-avsnitt. Hejsvejs!



Sam - Cold Beer
Skönaste låten, härlig sommarkänsla över den.


What goes around comes around

Nyss såg jag den första julreklamen för i år. Mys och julkänsla på hög nivå. En månad och fyra dagar kavr till julafton. Klart man håller räkningen, haha! Idag när jag satt på tåget hem från skolan lättade en klump som jag haft i magen hela veckan. Går knappt att beskriva hur skönt det är att ha ekonomiprov och redovisning gjord. Dock försov jag mig imorse, som gjorde att jag missade historiaprovet. Men ganska lugnt, ska göra det den tredje december istället. Så sakta som denna veckan har gått har nog en aldrig vecka gått. Bara onsdag ju. Menmen. Har bara massa chilldagar kvar i skolan nu. På fredag blir det nog fotbollstittande i qpolen och resten av helgen är obestämd. Förhoppningsvis blir det något roligt alla fall. Den som lever får se. Hejsvejs!



There is nothing I can say
There are no good words left anyway
Besides people are cruel
And the world still moves without you.


We run this shit

Igår blev en sjukt lyckad kväll efter tags velande. Bara massa nytt folk, det behövdes och det var skitkul. Är uppe med tuppen idag, vaknade vid åtta. Ska möta Amelie på stationen om två timmar för att kolla lite fotboll. Hejsvejs!



TORRES!

And it hurts with every heartbeat..


Det går inte ens beskriva hur mycket jag saknar sommaren! Hösten är deprimerande och långtråkig. Ge mig sommar 09 nu.




If you thought I would wait for you, you thought wrong.

Blev ingen skola för mig idag, fick sinne på mig själv för jag var så trög och råkade ställa mobilen på en timme för sent igårkväll. Så jag hann inte till bussen, så jag blev på dåligt humör och stannade hemma resten av dagen. haha! Rätt skönt, har fått massa läxor gjorda. I helgen har jag bara slappat, har varit en ganska seg helg om jag ska vara ärlig. I fredags kom Amelie och Amandorna till mig, vi chillade framför idol och krängde risalamalta. Julkänsla på det. Sen i lördags blev det slappe med familjen, helt okej det med. Nu blir det snart sängen så att jag kommer upp i tid imorgon och orkar med veckans längsta dag. Hejsvejs!


So beautiful, so damn beautiful

Som vanligt var det ett tag sen sist. Satt och kollade igenom sommarens inlägg innan, fan vad livet var kul då. Inget som stoppade, hade roligt dygnet runt och gjorde precis allt man ville. Inte så kul att blogga om man inte har något att blogga om. Skrev ju egentligen blogg från början för att minnas sommaren. Som blev så sjukt underbar så det inte ens går att beskriva. Menmen får väl börja leva i nuet istället. haha! Skolan rullar på, fick reda på idag att jag har ett dödens datum, den 19/11. Tre prov på samma dag, kan inte ens fatta det? Plus en redovsining om min affärsidé. Imorgon blir det skola som vanligt, förhoppningsvis har vi ingen aerobic, hade vatt skönt. Dessutom börjar jag elva, kan inte bli bättre. Hejsvejs!


Ge mig sommar 08 i repris ♥

Cause you can have whatever you like



Tack för igår tjejer ♥

Skitkul kväll trots att Björket kryllade av småttingar & 35åriga utländska killar..

RSS 2.0