"Ansikten är överskattade"



Studegög & Sudding
hahahahaha


Förövrigt har jag haft en jävligt chill dag, varit på norra station på UF dag. Intressant och sånt, god mat i alla fall. Sen hade vi vår första såkallade affärsfika, OMG UF yee ;)

I gotta a feeling

Gokväll! Nu är jag levande igen, haha! Vilken eb gårkväll. Ligger lite efter på bloggfronten märkte jag så nu komemr sammanfattning av senaste dagarna. höhö. I torsdags åkte jag, Isabell, Amanda och Amelie till Kristianstad efter skolan, med Amelie som chaufför. I Kstad var det jobbigt varmt, och stank skit överallt. haha! Men förutom det så var det en mysdag.



Jag och Amanda roade oss med att försöka bli normal på bild, men vi detta laget vet vi nog att det är omöjligt. haha! Efter lite shopping blev det så klart käk på house of bagels. Mums som fan.



I fredags var det vittsjö inplanerat egentligen men i i brist på bil blev det inte lönt sen. Så jag körde Katarina och hennes polare till Bahnhof istället. Alltid kul att köra ju så varför inte. Sen somnade jag tidigt och fick äntligen sova ut hur länge som helst i lördagsmorse, skönt som fan efter tidiga skolmorgnar.

Brutalt snodda bilder från Julias fb ;)


I lördags bestämde jag och Katarina lite smått spontant att vi ville shoppa lite, så åkte till väla och sen familia. Hittade det vi skulle sen snabbt hem för att åka hem till Åsa&resten för att ha lite släktfest, dock stack jag jag precis efter vi käkat för att hinna fixa mig inför kvällen. Sen bar det av till Hässleholm för att hämta upp brudarna och sen fortsätta till Amelie i Tormestorp. Förfesten var roligst precis som vanligt, Björket är inget att hänga i granen längre.



Efter Björket åkte jag och Amelie taxi hem till henne, eller en bit i alla fall. Sen gick på utan skor resten av biten. haha! Sjukt kul, hade nog en del roliga konversationer. Sen blev det fyllemackor och sen däcken dirr. Vaknade ganska tidigt och körde hemåt, var inte i mitt bästa tillstånd för att köra kanske men vad ska man göra liksom. haha! Körde till Vittsjö och hängde med Julia och Emelie ett tag. Det var verkligen en EB & vad hände kväll igår kom vi fram till. Sen åkte jag hemåt och har i princip suttit/legat i soffan sen dess, lånade GossipGirl av Julia så det har underhållit mig idag. Var nere hos Amanda en sväng också, började kolla på män som hatar kvinnor, jag hann dock inte se så mycket för skulle äta. Pallar inte skola imorn, faaaan. Vill ha sommar igen.


Where did summer of 2009 go?


Say whaaaaaat!

Som emelie skrev, inte kul att skriva blogg när det inte händer något eller man har någon kamera. Men får väl göra ett försök endån. Vardagslivet rullar på, men det rullar på ganska chill faktiskt, livet som 3or kommer nog bli jävligt bra förutom 9or i korridoren och engelska på HTS. På fredag har vi dock vårt första prov, religion. Händer fan inget alls om dagarna om jag tänker efter, lite fika efter skolan häromdagen och promenad med HG en annan dag. Amelie har också tagit körkort nu, vilket firades med donken på lunchen igår, kan ju inte bli bättre. haha! Imorgon åker vi en tur till Kristianstad efter skolan, massa cruisande (och untzande) påvägen dit, shopping och kanske en fika på favoriten. Kanske dags att sova strax, med tanke på att det är skola imorgon. Herrå!



I gotta feeling, that saturday´s gonna be a good night, med världens bästa gäng!

Chillin'

Myshelg till max, igen. Kan ju inte säga annat än att jag saknar sommaren. Har världens längsta skoldag framför mig imorgon som börjar med hemska matte C så ska snart gå och lägga mig . I brist på bilder ifrån helgen blir det en från i somras. Herrå!


High on life oh yes!



Livet är så jävla chill. Dessutom är det redan helg imorgon. Underbart!

Free fallin'

Första riktiga skoldagen över då ja, eller inte så riktig kanske. Hade bara en lektion internationell ekonomi, verkade inte speciellt kul. Menmen. Efter skolan åkte jag, Julia, Emelie och Amanda till Kristianstad. Jag körde, höhö. Kul som satan att köra. Gick på stan lite sen åt vi på favoriten House of Björn. hahah! Världens godaste mat där. Sen blev det en sväng inom maxi och mcdrive också, alltid kul ju. Nu är jag hemma igen, känns inte riktigt som lovet är slut än. Skolan känns så chill trots att vi har jobbigt schema, göttgött. Imorgon har jag minisovmorgon, börjar 9.40 med rättskunskap :D as kul. Dessutom har vi skolfoto imorgon, redan. Kanske man kan lyckas på ett skolfoto för en gångs skull. Tack för en mysig dag brudar <3


TTs Körkortsfoto. haha helt okej :D världens gladaste ögonblick alla fall!
Längtar till det riktiga körkortet kommer. Då är det verkligen på riktigt.


FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!



Känslan är obeskrivlig :)

"LMP, LMP & BTB" hahaha

Detta är inte kul längre, har inte någon jävla kamera som fungerar. Panik på det. Helgen har varit skitmysig, nog den första nyktra på sommarlovet. Men lika skönt det, levern blev nog glad alla fall. "Buffé & pajkväll äger"  kom vi fram i fredags så i lördags blev det myskväll hemma hos Emelie. Vi åt massa god mat, spelade spel och cruisade i Bjärnum till dragosta din tei, det är nog bara vi som kan lyckas med att åka vilse i ett villakvarter i Bjärnum. haha! Vi som i uterummet på madrasser, så sjukt mysigt. Snackade om björn konstant i 3 timmar. haha! Om vi älskar björn. I söndags blev det chill och lite pluggande, gjorde teorin innan idag(och klarade det) så riktigt skönt att ha det avklarat i alla fall. Imorgon börjar skolan, dock inte för mig, maha. Men fyfan vilken untzig sommar det har varit, hösten ska bli minst lika untzig, och massa cruisande ;) . Hejsvejs!


Oh yes!

"Sugen på att klösa och untza mig fram genom livet igen. "



Björnsjö, Hemmabjörn, Björnoil, Björnum, Björnoteket, Björnforum, LAS BJÖRNAS.
Listan kan göras oändlig. Underhållning på hög nivå. HAHA!


happyfaaaace

taggen oh yes! kommer bli svinbra ;)



Nu väntar jag på att HG ska komma hem, var längesen man hängde med bjöööörn.

"been there, done that and no regrets."

Fan vad allt kan bli jobbigt snabbt. Har haft världens klump i magen hela dagen. Är så jävla arg och besviken på vissa som man trodde skulle stå upp för sig själva. Men som sagt, vi har alla fall varandra. Skriver som Amanda, vill ge världens största kram till henne och Amelie. Orkar inte älta detta mera egentligen men svårt att låta bli, vill göra det bästa av sista veckan på vårt sista riktiga sommarlov nu. Förövrigt har jag gjort matteprov idag, håller tummarna, men usch  det kändes inte alls bra helt ärligt. Menmen. Efteråt gick jag, Amelie, Amanda och Caroline och åt mat. Buffé äger. hö hö



Imorgon har jag massa saker att ta tag i, körkortsteori står högst. Det börjar närma sig, fy fan vad underbart det ska bli :D . Så därför ska jag försöka sova nu. Hejsvejs!

picture this








Bilder säger ALLT. kärlek ♥

Play by the rules like a lady



Denna helgen har varit ett enda stort kaos. I fredags förfestade vi hos mig sen blev det hässleholmsfestivalen precis som resten av helgen. Gårdagen var helt störd, vettefan vad som hände. Vissa människor är så jävla eb och man slutar aldrig att förvånas. Men man vet som sagt vilka man ska och inte ska umgås med alla fall. Orka ta allt så seriöst och misstolka allting, lev istället det är ju sommar för tusan. Men kvällen hade även jävligt roliga stunder, vägen in till stan var något utav det roligaste, att det hinner hända så mycket kul på en så kort bit är så jävla bra. haha kan inte annat än att garva åt helgen. Imorgon är sista veckan, känns konstigt som fan. Sommarn har gått jobbigt fort som vanligt, och alla åker iväg nu sista veckan känns det som, inte alls kul. Menmen, livet som 3:or kommer bli galet alla fall :D

We've got the vision, now let's have some fun.

Dags för en liten uppdatering kanske. Utan att överdriva tar denna veckan helt klart priset som tråkigast på hela sommarlovet. Jävla MaB. Men imorgon är det äntligen helg i alla fall. Näst sista helgen innan skolan börjar, DET är tungt.



"Ser jag ut som Brad Pitt eller..?"

Ojoj vilken helg det har varit. Massa mys med gänget, fest och bio. I fredags var det shotkväll här hemma hos mig som stod på schemat. Alla hade med sin varsin egengjord shot, fyfan vissa var kankse inte helt 100. Men på något sätt tog allt slut endå, kanske inte så chockande iofs. Ganska spårad kväll, men jag älskar det. Vid elva åkte vi in till stan sen tog jag, Amanda och Julia tåget till Kristianstad. Sen var tanken att vi skulle in på det där Banken, men blev icke så. Hamnade på mcdonalds med mackan och pudde istället. haha! efter x antal timmar på mcdonalds körde dom oss enda hem till vittsjö. Verkligen sjukt snällt, sen blev det nattamat och sömn :)



I lördags var det grillning och lite förfest hos Julia som var bestämt. Ett riktigt segt gäng samlades hos Julia vid 7, inget kunde få igång oss. haha! Men efter ett tag var var vi till slut på det igen. Kom lite grabbar efter lite om och men, sen var det öset som gällde. haha! Vad fan hände? Jävligt roligt var det i alla fall. "Ni har ju värsta TV-shop huset.", "Ser jag ut som Brad Pitt eller?".



I söndags var det mys på hög nivå. Vaknade vid 10 och det var skitfint väder så det blev frulle och stek vid poolen ett tag för mig, Gabbi och Julia. Riktigt skönt att det kunde vara sommar när det är sommar för en dag i alla fall. Senare åkte vi till Ica för att handla mat, köttbullar och makaroner. Det satt fint vill jag lova. haha! Eftersom det hade snackats om Sommar med Göran hela helgen, åkte vi till Kristianstad och såg den på bion. Sjukt film, rolig som fan var den. Tyckte nog dock inte den var lika rolig som klittz, som skrattade konstant under hel filmen. haha! Efter bion blev det lite käk på house of bagels sen åkte alla hem på sitt håll :)



Idag har det varit matteplugg på HTS, fyfaaaan. Det tar på krafterna. Efter det var jag, Amandorna, Sandra och David och åt buffé på wokhouse. Imorgon ska jag upp tidigt igen, sen flyttar jag hem till Emelie för en natt :) haha! Hejsvejs.

Det är dags att trasha sängen just nu

Klöshett är det rätta ordet för helgen för den har varit väldigt eb men mkt händelserik. Kommer detaljrik uppdatering sen, men just nu är det "mest en vänthall.." hahaha orkar inte med varken mig själv eller Julia eller Pudde just nu. Internt tar på krafterna. Men jag kommer nog somna skrattandes ikväll.



Julia säger: "Det kan vara vårt UF, boken med interna citat."

vad hände?



<3

RSS 2.0