The time of my life.

Kan bara säga att detta måste ha varit dem 4 roligaste/galnaste dagarna i mitt liv. Obeskrivligt roligt. 364 dagar tills nästa S!ESTA. Har löjligt många bilder och en massa roliga citat. Kommer sen när jag återhämtat mig, för det lär ta ett tag haha!



UNTZ UNTZ UNTZ!

Schteeeeeeeeeeeeek!

Jag har världen bästa "jag har inga problem i hela världen" känsla just nu. Finns fan ingen bättre känsla än den, inget kan stoppa en. Allt kan hända men jag kommer endå vara så jävla glad och verkligen leva utan ett enda bekymmer dessa kommande dagarna (och månaderna). Imorgon blir det tältresning och 4-dagars festivalliv börjar. Säger bara goda groggar, bästa vännerna och heta män det är det jag ska leva på i helgen. Kan det blir bättre? Fan vad vi ska schteka brudar ;)

 

ALLA älskar Björn!

Rock away ah!

Riktig härlig dag idag, förutom att man var något för varmt klädd. Har fixat lite stuffs till Siestan efter skolan, nu är det bara lika mycket kvar typ. Men har i alla fall fixat dte allra viktigaste idag. haha! Imorgon blir det att fixa lite linnen och sånt roligt, även en skylt eller ett lakan ska fixas till vårt camp. Nu är det verkligen inte långt kvar, har tjatat om dessa dagarna sen i mars om inte längre sen och nu är der äntligen här. Så jävla underbart. Får riktigt lyckorus bara jag tänker på det, vilket jag gör 24/7. haha! wellwell, nu ska jag ta tag i historian. Den allra sista inlämingsuppgiften för detta läsår och sen ska jag gå ut en sväng med Amanda när hon är klar. Hejsvejs!

 

"Jag tycker vi kan gå till ett rum!"  HAHA dör lite.

P.S. Glöm inte http://theelite.blogg.se

Forever on the dancefloor



Babes <3 Snart är det dags för ännu en sommar med galenskap.
http://TheElite.blogg.se

DAGENS.

Dagens mående: Uttråkad för tillfället, men annars glad.
Dagens låt: hrm.. So you do med Hoffmaestro är skönast just nu.
Dagens smink: Nada.
Dagens klädsel: Beiga byxor, vit tunika & kofta.
Dagens händelse: Inget speciellt än så länge.
Dagens planer: Ja, borde ta tag i historiainlämningen.  
Dagens vill ha: 28 Maj.
Dagens saknad: SOMMAR & galenskap.
Dagens fundering: Varför jag fyller år så sent? Ge mig 9/7.
Dagens bästa: Att det BARA är fredag trots att det känns som söndag.
Dagens behov: Alkohol, damn det var längesen jag var ute. haha!
Dagens köp: Nada, men tänkte följa med pappa till stan om en stund.
Dagens mat: Än så länge bara gröt.



P.S Julia, you made my day yesterday :D Hoppas inte jag också ser skum ut i dem. haha!

.

"It doesn't hurt to die if you know you have lived."



Ren lycka.

S!ESTA!

Fredag
21.30 Mando Diao (Fiesta)
00.15 Lazee (Playa)

Lördag
23.00 Hoffmaestro & Chraa (Chili)
23.45 Kleerup (Playa)
00.30 Timbuktu (Fiesta)

Damn, tajt schema. Tur jag inte har mer än 5 st jag vill se.


Blev ingen träning imorse, då amelie hade feber. Ganska skönt, för då kunde jag sova 3 timmar till. haha! Hade engelska speaking, gick skitbra faktiskt. Imorgon har jag som sagt bara en förläsning att gå på klockan 1. Men har körlektion vid halv 10 så måste endå upp ganska tidigt och sen är det äntligen långhelg.

It's complicated, it always is

Idag var första gången på länge som vi hade en hel skoldag utan hålor, ovant men det gick snabbt. Idag gjorde jag även det allra sista provet (förutom ett nationella jag har missat som ska göras) sen är det bara 2 inlämningar kvar. Det börjar verkligen närma sig. Som vanligt går jag och tänker på SIESTA!, sitter och lyssnar på basshunter. haha! Men det finns ingen musik som man blir så taggad av som hans. Helgen har varit chill, nya livet nu. haha! Men det är det snart ändring på, om exakt 10 dagar är mitt peppjag tillbaka och det är även då Eliten gör comeback, right? ;) haha. Då blir det sånt jävla ös (och bad i fontänen) maha! Glömde ju nästan skriva att jag ju sprang tjejmilen i söndags, gick väl helt okej. Kunde ju gått bättre, fick håll ganska tidigt så det var rätt tungt att springa men är nöjd endå. Imorgon har jag bara en enda lektion som börjar halv 12. Så på morgonen ska jag träna med Amanda och Amelie, var ett tag sen vi gymmade nu så ska bli skönt. Nu ska jag snart sova, somnade jättesent igår för satt uppe och pluggade på geografiprovet så nu är jag helt slut. Oj, vad långt det blev. Ajja, hejsvejs!



Schteeeeeeeeek! S!ESTA BABY!


.



TAGGA!

If you can dream it you can be it

Nu är det "officiellt", blir inte godkänd i matte B för jag klararde inte nationella provet. Tråkigt och jävligt pinsamt egentligen. Men om jag ska vara helt ärligt rör det inte mig alls för tillfället, vet inte varför. "Det löser sig, det gör det alltid". Mina chillhelger fortsätter, riktigt skönt men börjar bli något tråkigt menmen. Har mycket att göra imorgon, ska plugga, skriva historiaarbete och sen skulle jag hjälpa pappa med något så jag kan tjäna lite pengar, alltid gött. Ska även hinna övningsköra lite. Så snart ska jag gå och lägga mig. Hejsvejs!




Favorit i repris snart? Får bli poolen istället för jacuzzin nästa gång ;)

Ride like the wind

Jag är så jävla uppspelt för tillfället. Det är sjukt vad lite musik kan påverka en, jag har lyssnat på tecno/basmusik hela kvällen. Energin flödar och jag längtar så jävla mycket efter öset dem sista veckorna innan sommarlovet. Dessutom tror jag att det kommer kvitta vad väder det kommer vara på S!ESTA för vart vi än är så har vi roligt. Livet är en fest helt enkelt. haha! Men nu är det snart dags att försöka sova, jag och Amanda ska ut och springa imorgon bitti. Dock inte lika tidigt som förra gången. Hejsvejs!



och Amanda, vår tid kommer ;)
Vi lever snart upp till hur vi brukar vara. haha :D

Järngänget <3 we´re gonna rock this summer!



"Let me be the one you call
If you jump I´ll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You´re not alone."  ♥


.



WOHO, jag har fått en tid för halkan trots allt :D . Nu ska jag snart till tandläkaren och sen träna. Imorgon börjar jag kl 1, livet är allt bra ibland. Hejsvejs!


I get one down in a second if you wait

Kom precis hem från Amanda, kollade på Grey's Anatomy, chillade och åt pannkakor. Om mindre än tre veckor är det Siestan, fan vad underbart det ska bli att sitta i gräset (eller i geggan) med en massa tält och festfolk runtomkring sig. Kommer nog bli dem fyra roligaste dagarna på länge. Det härliga är att veckan efter Siestan så fortsätter det roliga, utsparken och studentfirande. Nu är det snart dags att sova, går bara imorgon också för jag har bara en lektion på fredag och det är matte så tror nog inte att jag ska dit. Men vem vet. Måste komma ihåg att hämta nummerlapp och tröja till milen också. Så har jag det gjort. Hejsvejs!


"OMG, det är en bajs!"
hahaha dör

This sucks

Fan vad jag är ledsen just nu, eller arg snarare. För jag fyller år på världens sämsta dag, allt går emot mig pågrund av den nionde juli. Det finns inga uppkörningstider för vägvärket har semester, dessutom finns det inga halktider nu och sen tar dem semester i fyra jävla veckor. Har dem inte tänkt på oss som fyller år mitt i sommaren eller. Dessutom är det så att ifall att jag skulle kugga så finns det inga nya tider alls förrens två månader senare. Får sinne på detta, är det ingen som går med på att byta en halkbanatid med mig så kommer jag fan aldrig få det jävla körkortet.
blööööööö!



Några Björnbilder piggar upp i detta elände ;)

Lift you up and fly away with you into the night

Så nu är Nationella i MaB gjord, jag får hoppas på det bästa annars lär det bli ett jävla liv här hemma och jag kommer behöva plugga upp den en vecka i sommar. Skönt att ha det gjort nu i alla fall. Vi slutade efter provet så har varit hemma i en timme nu ungefär, har inget mer denna veckan och är sjukt trött så ska gå och lägga mig nu.

Amanda, here you go :) haha



Two months is soon



Idag är det exakt två månader tills jag fyller 18 :D
Borde ju vara ute och fira det.



Idag har jag inte gjort något speciellt, storstädat mitt rum för det händer inte allt för ofta nuförtiden. Har varit på gymmet ett tag med Amanda också, sen övningskörde jag hem för mamma var endå i stan. Om jag verkligen tar tag i teorin så har jag förhoppningsvis körkort om två månader. Underbart att få det mitt i sommaren. Imorgon måste jag verkligen plugga på matten, hela mitt betyg (och min sommar) hänger på nationellaprovet på tisdag. Vet inte vad jag tar mig till om jag får IG på det, det får inte hända. Ska nog till väla och ikea en sväng också om jag pallar följa med, har egentligen inga pengar så får se. Just nu lyssnar jag på Eloise, har så sköna minnen från den låten. När jag hör den ser jag massa brudar dansandes överallt, på borden, stolarna och i soffan hemma hos Amanda på lussevakan. hahah! Hejsvejs!
Och brudar, när ska vi fixa skylt till Camp Eliten?

Everybody is changing

Denna veckan har varit den segaste på länge, har varit sjukt trött och det känns som jag skippat hälften av alla lektioner. Menmen nu är det äntligen helg i alla fall. Dock ingen speciellt händelserik helg. Jag, Amelie och Amanda har ett löfte att inte festa, eller framförallt inte dricka innan Siestan. Så då blir det oftast att vi inte hittar på något alls konstigt nog, haha. Är endå inte sugen på fest, det händer så mycket senare i maj och i början på juni, så bättre att vara taggad då :D . Jävligt skönt att bara vara hemma och chilla. Jag kommer nog somna snart trots att klockan inte ens är tio. Hoppas på riktigt fint väder imorgon så humöret stiger lite igen. Hejsvejs!

  • 28-31/5 SIESTA! Camp Elite
  • 3/6 Utsparken
  • 5/6 Studentfirande och SOMMARLOV
  • 20/6 Midsommar (Öland hade varit fett)
  • 25/6 Åker till Kreta
  • 9/7 18-ÅRSDAG!
  • Min & Amelie 18-årsfest som inte är bestämd när dock, men som kommer bli bäst.
  • 18/7 Åhus Beachhandboll ( Lag ELITEN ska ta hem segern ;)
Fyfan vad underbart, och tänk allt annat förutom detta som händer. Ååh, denna sommaren kommer bli så jävla galen. Känner verkligen det på mig. Nu är det bara ett jobb som saknas för tusan. Ut med skiten in med eliten!

It sucks

Dålig dag. Idag är livet hårt.



" det blir alltid som det blir, men ibland måste man knuffa

ödet lite åt det håll man vill.. "


Someday



jag vill jag vill jag vill.

We're gonna rock it cause that's what we're here for.



Om exakt en månad kan man börja leva livet på riktigt.

Det löser sig, det gör det alltid <3




This is our faith, I'm yours.
Du är verkligen One of a kind.
 Det ska inte bli en "on the radio period", det ska jag se till ;)  

och förlåt för bilderna. Hemska jag vet. Har vi verkligen sett ut så? haha
Bilden längst upp till vänster får mig att garva sönder.  Störda


Konsten att fira Valborg








Save me and I will save you

Valborg i Lund var galet. Massa festivalkänsla.
Göteborg var bra som vanligt. Underbart väder och chill i Slottsparken.
Mindre kul med skola imorgon. Har massa saker att göra idag.

Just nu längtar jag sönder till SIESTA, ska bli så jävla skönt att träffa massa nytt folk att festa med. Bara sitta och chilla på campingen i slappa kläder. Underbart är vad det kommer att bli. Camp Elite...



BJÖÖÖÖÖÖRN!
Det gjorde fan hela dagen i Lund. haha
Interna grejor är så jävla bäst!


RSS 2.0