.

3 dagar kvar av lovet nu. De dagarna ska spenderas på bästa sätt. Ikväll med Amanda och idolmys och imorgon fest. Är taggad satan. Var jättelängesen jag verkligen festade riktigt. Så det ska bli kul. Annars har jag inte gjort något speciellt senaste dagarna. Chillat mest. Inte pluggat som jag verkligen hade behövt, så det får bli på söndag. Mamma och pappa kom nyss med en världsklass ide. Jag, syrran, erik, karin, kasper & nille och skidåkning på sportlovet. Hade vatt ett klockrent gäng. Hade varit skönt att slippa åka iväg med föräldrarna för en gångs skull. Wellwell får se, hoppas. Nej nu ska jag duscha, för amanda kommer snart. Ikväll är vår sista dag för kränge. haha! Ska bli kul att se hur detta kommer gå. Hejsvejs.




It's me, you and the dancefloor.


.

Jobbigt nog är lovet i princip över redan. En veckas lov till hade inte suttit fel direkt. Menmen snart jullov ju. I måndags var jag och Amanda och spelade badminton. Har nog inte gjort det på nästan ett halv år. Så Igår hade vi en jävla träningsvärk i baken och i armarna. Igår gick jag upp tidigt för att åka till Hbg en sväng sen hem och slappa resten av dagen. Även idag gick jag upp tidigt. Jag och Amanda stack till Persgården vid nio för att träna, sola och basta. Skönt som fan. Var hemma vid tolv eller något igen. Stupade direkt i säng när jag kom hem, sen upp vid halv 2 igen för att åka med mamma och resten till väla och ikea en sväng. Den första november ska jag sluta äta godis, chips och kakor. Hrm vet att jag inte kommer lyckas. Varför utsätta sig själv för tortyr. haha! Men tävlar med Amanda och vill ju inte bli skyldig henne en flaska sprit. Så får väl kämpa til iaf nyår. Imorgon blir det en pluggdag för min del, måste ta igen all skit + plugga till ekonomiprviet som vi har redan på tisdag. Hejsvejs.
 


"what happens in badgastein stays in badgastein".
 Sportlov nu <3


Darren Hayes - California

.

"Still, I'm looking for the perfect view
The way I see it that's right next to you."


.

Det var visst ett tag sen jag skrev här. Tycker det är så tråkigt för tillfället, händer inte så mycket i livet och därför finns det ju inte heller något att skriva om. Från början var min blogg till för att jag skulle komma ihåg vad jag hade gjort under hela sommaren, som blev världens roligaste sommar. Wellwell. I helgen har jag mest chillat. I fredags spenderade jag kvällen i Amandas soffa framför Idol. Gillar johan palm mer och mer för varje gång jag ser han uppträda. Han är verkligen grym för att vara så ung. Igår var det Amanda som stod för födelsedagskalas. Det var verkligen ett riktigt kalas, ett sånt som man hade när man var liten. Med lekar, godispåse och ballonger. Riktigt mys, nostalgi till max. Det var inte ett helt vanligt kalas heller, för det var nämligen kändistema. Så jag fick måla mustasch och ta på solbrillorna för att komma in i rollen som Günter. haha! Även Victoria Silvstedt, Pamela och Grynet kom på besök. haha! Idag har jag legat undet täcket på soffan hela dagen. Väntar på att Amanda ska komma hem från träningen för då blir det sleepoverparty. Måste uttnyttja att vi har en veckas lov. Hejsvejs!



Grynet & Günther - The winning team ;)

.

Den nästa värsta dagen i veckan är äntligen över. Har den allra jobbigaste framför mig, nämligen onsdag. Fick tillbaka våra historiaprov idag, helt sjukt. Kommer nog aldrig förstå hur Britta rättar prov, det var bara två stycken i hela klassen som fick mer än ett G. Menmen. Efter skolan gick femman, orkar inte skriva alla namn så vi får heta femman framöver. haha! Till Pompeijutsällningens café och fikade. TC- ni är sjuka och mer besatta än vad jag någonsin kommer bli! hahaha! Wellwell. Kul satan är det alla fall. Ikväll ska jag njuta av att inte har något att plugga på förutom lite läsning.



Kate Perry - Hot n cold
Akon ft T.I - Hero

.

Typiskt nog var engelskan inställd när jag kom till skolan. Så jag hade endast spanska. Efter det väntade jag på Emma skulle sluta så vi kunde gå på stan. Gick där en timme eller något sånt sen bussen tillbaka till skolan för att gå till mattestugan. Tröga som vi är glömde vi trycka vid linné så vi fick åka hela rundan runt. haha! Aja, skönt som tusan är det att man fattar matten ganska bra nu i alla fall. Ska dricka te, äta godis och börja plugga snart hade jag tänkt. Funderar på om jag orkar sticka och sola en stund. För som sagt orka vara blek. Tjingeling



If I were a boy.
Varje ord stämmer in och speglar verkligheten.

.

Idag tänkte jag egentligen inte gå till skolan. Somnade vi tre inatt, så det kändes inte speciellt lockande att gå upp vid sex imorse så jag somnade om istället. Men det blir ganska långtråkigt att vara hemma när man inte har något att göra, så nu har jag duschat och klätt på mig och ska snart sticka ner till tåget. För att ha två lektioner. Jag måste nog stanna till mattestugan är också, orkar inte egentligen men det känns som en lättnad efter att jag har varit där. Imorgon har vi geografiprov, som jag inte börjat plugga på. Sinne på det. Kommer ju få sitta uppe halva natten och plugga. När jag kommer hem från skolan ska jag sticka och sola. Så jävla skönt. Orka vara blek. Nej nu ska jag sticka. Hejsvejs

.

Då var denna helgen också över. Orkar verkligen inte gå till skolan imorgon, tur att det bara denna veckan kvar sen det efterlängtade höstlovet. Ska bli sjukt skönt att pausa från skolan, dock kommer jag behöva plugga på lovet också. Idag har jag slappat precis som alla andra söndagar. Det är det dem är till för ju. Var ute och gick en runda med amanda innan imorse också, eller vi gick och satte oss på norra lyckan som vanligt. Orka gå liksom. haha! Satte nyss på igång Good luck Chuck eller vad den hette så den ska jag fortsätta kolla på nu och sen göra lite läxor innan jag ska sova. Hejsvejs.



Akon - Beautiful

.

Gårkvällen blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss. För det första ösregnade det i princip hela kvällen. När vi kom in till hlm och hade kommit hem till Amanda där Amelie också var ringde det och sas att festen hos Nghi inte blev av. Tack för att man fick veta det vid nio på kvällen. Så där satt vi med vårt flak Powerking och inte visste vad vi nu skulle göra. haha! Wellwell vi försökte göra det bästa av situationen så vi kollade igenom kontakterna för att hitta annan fest och började dricka våra Powerking. Till slut fick vi skjuts ut till Sjöröd med ännu ett flak Powerking där banan hade fest, eller förfest som det var tänkt från början. Men vi blev inte där så länge, 20 minuter kanske? haha! Så in till stan igen för att sen halvt frysa ihjäl utanför amandas hus. Ringde pappa tidigare så vi kunde komma hem och värma oss. Men trots omständigheterna och den inte allför väl planerade kvällen hade vi endå kul.



High on Powerking.

.



If I were a boy I think I could understand how it feels to love a girl. I swear I'd be a better man. I'd listen to her, cause I know how it hurts when you lose the one you wanted. Cause he's taken you for granted and everything you had got destroyed. If I were a boy I would turn off my phone. Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone. I'd put myself first and make the rules as I go. Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home. It's a little too late for you to come back. Say it's just a mistake. Think I'd forgive you like that . If you thought I would wait for you, you thought wrong. But you're just a boy. You don't understand how it feels to love a girl. Someday you'll wish you were a better man. You don't listen to her. You don't care how it hurts until you lose the one you wanted. Cause you've taken her for granted and everything you had got destroyed. But you're just a boy.

Världens finaste låt.

.


Kom hem från skolan för ett tag sen. Älskar fredagar för dem går alltid superfort. Ikväll blir det en chillkväll med pizza och Idoltittande. Johan Palm är bäst. Ska snart gå och duscha för jag och carro ska ta tjugo i sju bussen till Amelie. Så jag måste med tåget som går om lite mer än en timme. Nästa helg hoppas jag verkligen att Amanda och Annas fest blir av. Ännu en sån här slappehelg och jag kommer döööö. Nej kanske inte riktigt så farligt. Men det var verkligen sjukt längesen hela eliten var samlade för att festa och göra galenskaper. Wellwell nu ska jag duscha. Hejsvejs!

.

På nåt konstigt sätt går dagarna sakta men veckorna skitfort. Var helt död när jag kom hem från skolan och är ännu mer död nu. Däckade framför teven nästan direkt och vaknade sen vid halv åtta. Ska bli skönt att snart få gå och lägga sig igen. Vattengympan idag var jobbigare än vad jag trodde den skulle vara. Men jävligt kul var det faktiskt. Jag längtar sönder till sommar 09, det kom på tal idag på idrotten. Det är ju vårt sista sommarlov så det kommer slå allt. Kan inte ens förställa mig hur vilt det kommer gå om eliten åker utomlands en vecka. haha! Kommer fan behöva några veckor för att återhämta oss. Wasted 24/7. haha! Kan ju hoppas att man hittar sommarjobb nästa år i alla fall. Måste läsa lite i svenskaboken och plocka ut ett citat sen sooooova :D . Godnatt!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Visste ni att det är lagligt att våldta djur i Sverige? Helt sjukt :I


.



Igår var en bra en bra dag. Humöret var på topp och historia provet gick skitbra. Skönt att inte har någon cambridge längre så jag slipper sluta så sent. Idag gav jag mig själv en liten sovmorgon, haha! Skippade historian. Senare efter vi slutat var jag, Isabell och Dennis sjukt duktiga, nästan stolt över mig själv. haha! Vi gick till mattestugan och var där till klockan fyra när vi egentligen slutade vid två. Men det var det värt. Skönt att man fattar någorlunda vad vi håller på med nu alla fall. Fick ett sms innan att min uggisar och ett par festskor hade kommit. Härligt! Ska åka och hämta dem nu innan klockan blir åtta. Sen blir det läxdags och sedan Grey's Anatomy. Slutade ju sjukt spännande förra gången. Imorgon är det sovmorgon som vanligt och sen har vi vattengympa på aerobicen. Ska bli kul att se hur det kommer gå. haha! Hejsvejs

.

Kortis dag i skolan, slutade vid 11. Älskar konferenseftermiddagar, så skulle man haft det varje dag. Gick inom min frissa så hon kunde toppa min lugg lite. Såg typ inget för att den hade blivit så lång, haha. Sen jag kom hem har jag pluggat historia, kan en del men har lika mycket bra. Känns inte lika jobbigt längre i alla fall. Förövrigt är jag dödligt sugen på jordgubbssnören från malaco. Världens godaste godis, aah ge mig nu. Jag som skulle sluta vara onyttig. Orkaaa. Nej nu ska jag återgå till historiaboken. Ska fan ha bra betyg i historia. Hejsvejs!



I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one

Sommar 08 <3


.

Jag har kommit på vad jag vill göra efter studenten. Eller det jag tror jag vill göra i alla fall. Det är ju ett tag till 2010 men tiden går snabbt. På hösten efter studenten ska jag hur jobbigt det än kommer bli lämna Sverige för att åka och plugga i Santa Barbara ett år. Där ser ut att vara så sjukt vackert. Att bara åka iväg i ett år och leva livet är så jävla lockande och att plugga samtidigt blir perfekt för då gör det ju nytta också. Fast även om jag alltid velat komma ifrån lilla Perstorp för att se världen vet jag inte om jag kommer klara av att lämna allt här hemma. Får nästan redan nu en klump i magen när jag tänker på det. Efter att jag kommit hem efter ett år i Californien vill jag börja plugga till något riktigt. Jag vill bli något. Men den stora frågan är vad jag vill bli. Jag har alltid tyckt att jurist verkar vara ett så himla roligt och spännande jobb.

Men så var det där med betygen, att ha MVG på varje prov är ju inte något som händer så ofta för min del för jag har världens sämsta inställning när det gäller pluggning. Antar att det är bara till att ge järnet och börja plugga ordentligt. Lund's Unisiversitet är lockande som bara den och det är inte så långt hemifrån, men samtidigt vill man ju ifrån lilla skåne för att uppleva riktigt collegeliv. Så att plugga vid ett av de större Collegen i London eller i USA känns egentligen mer lockande men det krävs så mycket mer från en då. Och vad händer ifall jag inte kommer in på det jag vill bli, ska jag då plugga till nåt som kommer på andra plats på listan över drömyrken och sen behöva jobba med det resten av livet? Det känns inte heller så himla roligt. Men att gå i pappas fotspår och bli Civilingenjör känns inte heller helt fel. Jag hade kunnat tänka mig att plugga på Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Najs men inte lika najs att inte ha hunnit läst Fysik B, Matte D och Kemi A på gymnasiet för då kommer man inte in. Men hey jag har ju nästan 2 år kvar på linnéskolan så jag har ju ett tag till att fundera på de stora frågorna i livet.

Usch varför publicerar jag detta. Bara en massa svammel. Men whatever. Godnatt!

.



Jag måste vara sämst i världen på att ta tag i plugg. Har nämligen inte börjat ännu, och jag som skulle ägna dagen åt att plugga. Attans! Har fått en massa annat tråkigt grejs gjort alla fall så pluggandet får jag spara tills efter Onetreehill och Gossipgirl. Har konferenseftermiddag imorgon igen så jag har massa tid till det imorgon. Satt och lyssnade på gamla skivor innan, skivor från 2005 och 2006. Nostalgi till max. Tiden går för fort.

.

Idag ska jag ägna dagen åt att plugga historia och läsa en bok på engelska.

ORKAAAAAAAAAAAAAAA


.

Åh vilka tråkiga helger det är nuförtiden. Vart tog sommaren och alla galna fester vägen? Vaknade vid åtta imorse, men fanns inte så mycket att göra så tidigt så jag gick och la mig igen. Gick upp sen vid tolv igen. Följde med Pappa och Magda till farmor och farfar ett tag. Kom nästan nyss hem därifrån. Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Vill egentligen inte lägga pengar på Elvira, och så vet jag inte ens säkert om jag kommer komma in. Så känns lite b faktiskt. En stor hemmafest hade jag varit fett på, men sånna verkar bara existera på sommaren. Menmen. Får nog bli att chilla framför mitt nya favoritprogram Stjärnor på is och kränga godis. Galet bra är det, bättre än både idol och let's dance. Imorgon är det 100 procent plugg som gäller. Kommer aldrig klara historiaprovet annars för det räcker ju med att få ig på ett prov i år. Klarade inte matten men äsch det fixar sig. Hejsvejs

.

Skönt att det äntligen är helg trots att jag inte har några större planer. Blir kanske svampplockning och picnik imorgon på dagen med små delar av Eliten, haha. Mysigt som fan såhär i höstvädret. Har bara haft två lektioner idag, känns som att det har varit vädligt vanligt denna veckan att jag bara haft enstaka lektioner. Nästa vecka blir nog lite tuffare, med bla ett helvetes historiaprov som kräver massa plugg i helgen. Får se hur det blir med det, brukar ju bli att man sitter där kvällen innan och försöker trycka in faktan i huvudet. Wellwell.

Idag efter skolan blev det massa velande om vi skulle åka en sväng till Malmö eller inte. Blev inte, ganska skönt för annars hade jag nog nästan precis kommit hem. Så istället för Malmö gick jag, Amanda, Amelie, Linus och Linus till Madrix och fikade. Drack min första chailatte där minsann, var ju tvungen att testa då Amelie och Amanda är galna i det ;) . Satt där ute med filtar, jag har aldrig gillat hösten men den är ganska mysig trots allt. Efter fikan gick vi på stan ett tag, eller var bara i en affär, MQ. Massa rea så det var najs. Köpte en skitsnygg lila och vitrandig tröja som egentligen var från killavdelningen. Men tyckte den var så grann så skitsamma att den är till killar. Åkte med mamma och pappa hem sen så jag slapp åka tåg. Snart börjar kvällens höjdpunkt, nämligen Idol. Det ska jag kolla med och kränga chips och godis. Imorgon blir det kanske Elvira, tvekar på om jag kommer joina men får se. Tjingeling

.

Idag har jag inte gjort ett enda skit. vaknade vid halv elva och gick upp vid tolv nånting. Åt pannkakor med sylt och glass till frukost, nyttigt värre. Sedan dess har jag bara njutit av att vara fri från skolan. Men det tar slut lika snabbt igen, skola imorgon ju. Men har bara två lektioner, skönt satan. Har haft en massa hålor denna veckan, rätt jobbigt. Fick skolkatalogen idag, det var verkligen på tiden. Men klassfotot och de enskilda har inte kommit, konstig som fan de bprde ju kommit samtidigt. Har iofs redan sett dom men endå. Klickade just hem två par skor, men kom på att det blir helg imorgon så dom lär väl inte komma förrens nästa vecka. Nya skor blir man ju alltid glad åt ;) Nu The Hills.


T-Pain ft Chris Brown - Freeze

.

Idag har dagen gått snabbt, som vanligt. Hade två inställda lektioner så det gjorde ju inte saken sämre direkt. Matteprovet gick rent sagt åt skogen. Ångrar mig riktigt mycket att jag aldrig gick till mattestugan i måndags. Fan också. Är även sjukt irriterad och besviken på mitt företagsekonomiprov, trodde jag skulle få bättre. Usch ingen positiv dag, vill bara gå och lägga mig. Menmen. Imorgon är jag ledig från skolan pga. inställda lektioner. Då ska jag sova ut och bara ta det lugnt, kanske kolla lite på historiauppgifterna. Nu ska jag fortsätta kolla på favoriten The Hills och kränga cheezeballs ;) . Hejsvejs

.

Måndag igen. Ny vecka nya tag. Kom nyss hem från skolan. Slutade lite tidigare än vanligt, för min grupp har ingen engelska på hela veckan. Denna veckan är slapp och totalt ångestfri. Inga prov och inlämningar förutom ett matteprov som inte känns så jobbigt längre. På torsdag är jag dessutom ledig vilket är så sjukt jävla härligt. Blir kanske att jag följer med till Malmö men Orkaaaa, är man ledig ska man ju utnyttja tiden till att sova ut, he he. Idag händer inte mö, plugga lite matte och sticka å sola om jag pallar. Hejsvejs

Jordin Sparks - Freeze



Måste införskaffa mig ett par UGGs. Måste vara världens mysigaste sko.

.



Vill man så kan man och kan man inte så vill man inte tillräckligt mycket.

.

Igår blev det en lugnt kväll medans de flesta andra röjde på Björket. Ska bli kul att höra allas fylletabbar på måndag ;) . På dagen var jag som sagt i Malmö och shoppade lite. Blev svarta stövlar från vagabond. För en gångs skulle har jag varit ute i god tid när det gäller vinterskor. Om en timme är det Onetreehill. Tills dess måste jag plugga lite matte, har prov på onsdag och jag fattar inte ett skit. Imorgon har jag bara två lektioner och på tosdag börjar jag tio och slutar elva. Orkaaaa..


Freeze
A moment, it's never been better

.

Härligt med fredag. Höll mitt tal idag, vad definitionen av att ha blivit vuxen är. Gick kanon, kanske lite kort. Riktigt skönt att ha det gjort. Efter skolan sov jag en stund, åt middag och sen tog jag tåget in till Hässleholm. Jag, Amanda x2 och Sandra har skulle ha en chillkväll. Krängt godis och kollat i den nya skolkatalogen ett antal gånger. Jag och Amanda tog sista tåget hem, så kom nästan precis hem. Imorgon blir det Mamlö på dagen med mamma och pappa för lite shopping. Senare på kvällen är det lite oklart vad som händer, den som lever får se. Nu är det sovdags. Tjarrå!



Mums.


.



That feeling..

.

Gick hem lite tidigare idag, efter spanskan. Men det var bara aerobicen jag missade så det gör inte så mycket. Gick på stan ett tag för att kolla på stövlar innan jag tog tåget hem. Nu har jag mer tid att skriva mitt svenskatal. Maxad ångest över det jäkla talet asså, kan verkligen inte komma på vad jag ska tala om. Velar fram och tillbaka. Men nu är det verkligen på tiden att jag tar tag i det, annars kommer jag ju inte hinna, hehe. Tjingeling

T.I - Whatever you like

.



Sportlov & massor av snööööö hade inte suttit fel just nu..

.

Idag har vi resursdag i skolan. Men min klass hade inget på schemat att göra så vi är helt lediga. Alla andra är och cyklar i regnet eller i lund för att lyssna på historia. Så det är riktigt gött att vi slipper det. Men nästa gång blir väl alla andra lediga och vi de enda som måste vara i skolan. Menmen. Sitter och försöker skriva mitt tal som jag ska hålla på svenskan på fredag, vilket inte går så bra. Har inte riktigt bestämt vad jag ska prata om. Men det löser sig.

Igår var jag i Tyringe med dom andra, hemma hos Johanna. Man måste ju utnyttja att vi är lediga idag. Vi köpte mat, lagade egen pizza som blev sjukt god. Sen Päron med glass och chokladsås till efterrätt. Blev Idoltittande och allmänt slappande. Nu måste jag ta tag i att städa mitt rum och sen fortsätta med talet. Tjingeling

.

Helgen har varit både slapp och även väldigt händelserik. I Fredags var det bara jag, mamma och pappa hemma så vi åt gott, hade mys och sen la jag mig tidigt. Sen på lördagen var det lite fest som gällde. Jag, Carro, Amelie och Amanda var i Carros systers pojkväns lägenhet och förfestade och sjöng Singstar. Senare drog vi vidare med buss till vittsjö för att festa i klubbstugan där. Det var egentligen en klassfest för andra samhällsklassen men senare fick vi andra också komma. Det var kanske inte världens roligaste kväll, men stundvis var det jävligt kul. Slutade illa för vissa, för det händer ju även den bästa. Men nu i efterhand när man pratar om det var det ju komiskt som tusan. Åkte med Carro sen och sov där och sen på söndagen blev det massa plugg på företagsekonomiprovet, som faktiskt gick kanon igår.



Fram till November blir det alkohollöfte tsm med dom andra, haha. Får se hur det kommer gå för det pratas om Björket på lördag. Men får se hur det blir med det, bara onsdag ju.

RSS 2.0