Inte långt kvar till 18 18 18 18 18

Åker till Kreta om någon timme, kommer hem den 9onde PÅ MIN 18ÅRSDAG :D



fyfan vad det ska firas, och grattis i förskott på din 18årsdag amelie <3

..

Igår - väla.
Idag - halkan & sen vatt med Amelie.
Imorgon - sola & plugga teori.
Nu - sova, varit uppe sen 6 så det är välbehövligt.


TUMMEN UPP! gillar läget satan just nu!

hahaha



"OMG"

Midsommar 09 - så jävla bra

Gårdagen var så jävla bra. Den kan beskrivas med Vad Hände? för det är det nog ingen som riktigt vet. haha! Så jävla sjukt galen fest. Riktigt jävla underbart, den innehöll allt en fest ska innehålla och lite mer. Det började med att vi tjejer åt midsommarmat vid fem, sen börjades det dricka ganska tätt där efter. Så i princip alla var fulla redan vid 8. haha! Men det är så det ska vara. Sen vid 8tiden började resten av folket att droppa in. Till slut var vi sjukt många, lite väl många kanske. Disco på Amandas rum, trodde fan inte att där fick så jävla mycket folk där inne. haha! Fyfan vilket ös det var på folket hela natten enda in på morgonen. Då även vissa badade i poolen och sprutade med brandsläckaren, sjukt omoget men något komiskt just nu. Ja fyfan säg nåt som inte hände igår. haha! Imorse drog dem flesta vid 7-8tiden, fyfan vad där såg ut har nog aldrig sett ett hus bli så nergånget så snabbt. Så efter en del städande, mest av amanda dock somnade vi fyra som var kvar gott i soffan ett tag. Sen drog vi ner till santan och käkade pizza. Asså jag är så jävla glad att vi drog till siestan, annars hade vi fan alderig träffat två av dem skönaste personerna jag nånsin träffat. Och fyfan vad livet är underbart just nu, dock hade man ju velat hitta på något nu för det är lördag. Men sömn är det jag behöver mest, kommer bli obeskrivligt skönt att äntligen få sova. Tack för en underbar midsommar <3
"My life would suck without you"













Har sagt det innan men jag har nog världens finaste vänner <3 och jävla fyllon är vi hela högen också. haha! Fyfan vad vi är bra

When love takes over

Igår hade jag, Amelie och Emma det mysigt i Malmö. Då kände man verkligen att nu är det sommarlov, underbart väder. Efter det var jag på teorilektin, det börjar ju närma sig lite alla fall. Träffade nog Amanda ett tag också, har ingen koll på dagarna men tror det. Idag har jag inte gjort någonting, första dagen denna veckan som jag har kunnat sova precis huir länge jag ville. Så har mest chillat och krängt hela dagen, hjälpte Amanda med tältet och klädde midsommarstången dock och sen nu ikväll var jag och Amelie på pump. Fyfan vad längesen det var jag tränade. Nog sen innan Siestan så det kommer kännas satan imorgon. Imorgon är det äntligen midsommar, kommer bli helt underbart men förra året är som sagt svårslaget.




Oslagbart?

Life is GREAT!

Allt är underbart just nu. Fyller 18 om mindre än 1 månad, årets roligaste högtid på fredag, endast 1 körlektion till och är på Kreta om lite mer än 1 vecka. Påtal om fredag, det kommer bli så jävla roligt, jag trodde inget kunde bli bättre än förra midsommar men detta kommer verkligen bli det. Imorse blev jag sjukt trött på mig själv, är så jävla klantig ibland. Gick  upp klockan sju för att gå på Riskettan klockan nio, kommer dit och så säger britt att den inte är idag den 16 juni utan den 16 juli. Snacka sinne, så det var bara att åka hem igen. Imorgon blir det också upp tidigt, åker till malmö med tio tåget tillsammans med Amelie och Emma. Måste hitta något blommigt att ha på mig eftersom vi har det som tema på midsommar :D


HAHA så sant!
"...Jag kan gärna vara tredjehjulet. Faktum är att det nästan är roligare att vara det! Man kan ju hångla runt som en galning med allt och alla utan att någon bryr sig... Det är ju Midsommar för faen!!!..."

What a night

Denna helgen har varit riktigt bra. I fredags pluggade jag och Julia teori på morgonen sen åkte jag, Isa och Emelie till Linné för att hämta ut betygen. Sen satt vi oss någon timme på Madrix för att fika och chilla bara. Senare åkte jag och Isa till Vittsjö för att ha slumberparty. haha! Åt tacos och massa godis. Åkte sen på rundtur i både Vittsjö och Bjärnum, riktigt njutbar bilfärd. hahaha! Igår åkte vi hem tidigt för att slippa stressa inför kvällen. Vid 8 kom vi till Emma för att förfesta några timmar. Riktigt jävla roligt, fattar inte hur det alltid kan gå så vilt till med bara ett gäng tjejer. haha! Senare bar det vidare till Björket, för jävla tidigt var vi där men gratis är ju bäst. Fan vad vi öste, så många timmar har jag nog aldrig varit på björket förr. Men det var skitkul. En perfekt start på sommarlovet. Imorgon är det frisören som gäller och sen lite teoriplugg om det är fult väder. Hejsvejs!




StudenTen 11/6

OM EXAKT ETT ÅR TAR VI STUDENTEN BRUDAR!! KAN NI FATTA DET? :D
 cause there ain't no party like an economic party! <3

Citat Amelies sms, ja fyfan vad vi kommer äga. Världens bästa årgång.


No one sleeps when I'm awake



Detta är vad jag kallar ett äkta styrelsemöte en onsdag kl. 14. Trots att vi bara blev tre stycken. Midsommar spikat, kommer nog bli lika galet som förra. Det var nog en av de sjukaste festerna den sommaren, dans på borden och däckade folk på gräsmattan. haha! Imorgon ska jag upp tidigt för att sticka till TT hade jag tänkt, får se hur det blir med det. Sen ska jag på Katarinas skolavslutning sen borde vi verkligen fira att det är exakt 1 år till vi tar studenten. Får se hur det blir med det också. Hejsvejs!

18 18 18 18 18 18 18

Idag är det bara en månad till jag fyller 18. Untz untz UNDERBART!
Nu ska jag in till körskolan och börja ta tag i mitt körkort på allvar.


.

JAG KAN INTE FATTA ATT DET ÄR SOMMARLOV NU. DET GÅR INTE IN.
VAFAN HÄNDE MED TIDEN?


För nu är det sommarlov

Igår hade jag så jävla galet roligt. Vill bara uppleva dagen igen. Studentfirande hos Sandra, Johan och Amanda. Hos Amanda gick det riktigt vilt till, vid tio var där inte många nykta personer. Helt underbart. Kareokesjungande och massa shottande. Sen åkte vi in till Björket, blev avslängda från tåget i Tyringe. Haha så jävla stört. Menmen vi kom til Björket tillslut endå, ville aldrig att det skulle ta slut. Var det bästa på länge. Nu vet man var öset är, utsparken var ju inte alls kul om man jämför med igår. Imorse märktes det verkligen att dte blev för mycket päronshots, fyfan säger jag bara. haha! Men det ska märkas att man lever ;) . Jag har nog inte riktigt förstått att vi har sommarlov nu, vårt sista och allt. Känns konstigt att kunna göra exakt vad man vill nu. Jag vill bara skrika ut hur jävla glad jag är. Fyfan vad underbar gårdagen var.

Våra eliter, fyfan vad ni är bra <3




Cause we´re high on UNTZ!





Gårdagen är ett fett VAD HÄNDE? Synd att det är såå 2008 ;)
Jävligt lyckad kväll i alla fall. Asgod mat som emelie hade gjort och ös på björket. Sen att vissa n00bs shinkar över småsaker är ju en annan sak. Orka ens lägga energi på småsaker, bara att gilla läget. Som sagt "Vissa cruisar, och vi andra untzar". Man vet vilket folk som man ska umgås med i alla fall.

S!ESTA 09 - vi gillar läget
















Som sagt, the time of my life. En perfekt start på det som kommer bli världens bästa sommarlov. Imorgon är det utspark, sen på fredag är det studentfirande och fest. Livet leker och jag älskar det.



Hemsk bild, men skitsamma. Känslan vi hade på Dark Side (?) var sjuk. Man kände riktigt hur adrenalinet pumpade, jag kommer knappt ihåg det pågrund av att man var så uppspelt. Men spontanitet är bäst och vi är grymma. <3

Gilla läget!

Det går inte riktigt att beskriva känslan som jag känner när jag kommer hem från något oslagbart som alltid kommer finnas i ens hjärta. Men alla känner igen sig i känsla. Den är tom. Men det är värt det, det är sånna här dagar som dem senaste jag lever för. Har träffat så jävla underbara människor, har gjort galna saker, skrattat så jag knappt fått luft, öst till Lazee, untzat genom campingen och spontan piercat mig. Levt livet helt enkelt. Åh, det går inte att beskriva hur jävla roligt jag har haft på S!ESTA. Men bilderna talar nog dock orkar jag bara lägga upp en just nu.

DET MAN INTE MINNS HAR ALDRIG HÄNT!


"Vissa cruisar, andra untzar"


RSS 2.0