.

Jag har spenderat min dag i Helsingborg, på stranden med Sandra och Amanda. Åkte ganska tidigt imorse, så vi var vid stranden vid halv elva nåt. Spelade volleyboll i vattnet, nästan lika duktiga som proffsen ju. haha. Känns verkligen inte som att bo i Sverige när det är så här fint väder i mer än en dag. Härligt som tusan. Vi åkte med Anton hem, så vi slapp ta tåget. Skönt det, annars hade vi nog inte varit hemma förrens nu. Imorgon får det nog bli stranden igen, eller badet. Om vädret fortsätter vara fint vill säga.



Ge mig lördag.

Rihanna - Disturbia
Ne-yo - Closer
Chris Brown - Forever

.

Vaknade till solsken idag, igen. Det är helt underbart, vill aldrig att det ska ta slut. Har haft en trevlig dag på badet med bland annat Linnea. Helt underbart. Blev trötta på solen för en timme sen så nu är jag hemma. Väntar på vi ska äta mat. Grillade hamburgare med bröd, mums på det. Senare vet jag inte vad jag ska göra. Måste få tag i Amanda, har ju inte kunnat ses mer än en dag på tre veckor. Nej nu ska jag inta duschen. Hejsvejs gott folk!

- "Sommar när den är som bäst."

.

Några bilder från Kroatien bara :) . Idag ska jag och Amanda kanske tälta i Bälinge. Man får ju passa på när det är fint väder. Vill ha helg nu, då ska mitt shotspel invigas ;)

.

Måndag, en bra måndag. För jag har äntligen kommit hem från Kroatien, borta bra men hemma bäst. Har haft det jättebra, kanske inte har haft så roligt men skönt har det varit. Fint väder varje dag såklart. Härligt att komma hem till så fint väder i Sverige. Det är inte så långt kvar av sommarlovet nu, har gått sjukt snabbt. Kan inte förstå det. Ska  njuta av dom sista veckorna nu. Tjarrå!


.

Croatia Baby!
Ses om två veckor


.

Idag har jag spenderat dagen på väla. Skulle bara ha lite grejer till imorgon. Vill inte åka, 2 veckor med sina föräldrar. Jippi. Kommer missa massa här hemma känns det som. Men jag kommer i alla fall vara brun när jag kommer hem. Något positivt i alla fall. När jag kom hem från väla gick jag ner till Amanda. Hon skulle bjuda på middag för hon var utomlands när jag fyllde år. Blev snoppmakaroner och köttfärsås. ha ha. Fick en fräck grej av henne, ett shotspel som var en darttavla. Fan vad det ska invigas när jag kommer hem ;) . Sen fick jag ett paket med 5 chokladflaskor med olika spritsmaker eller vad man ska kalla det, av hennes föräldrar. Najs. Snart måste jag verkligen börja packa. Känner mig något stressad. En sak som är bra är att Gabriella och hennes familj är i Kroatien när vi är där. Fast inte i samma ort, men ganska nära så då har jag någon att umgås med i alla fall. Nej nu ska jag sticka. Tjingeling


.

Var ska man börja. Fredags. Åkte in till hässleholm vid 7 eller så och så gick jag hem till Amanda. Var bara jag där då, sen kom Gabriella också. Och lite senare resten av festen. Jag är verkligen förvirrad för tillfället, måste verkligen tänka efter vad vi gjorde. Alla dagar blandas ihop i mitt huvud, haha. Vid 11 nånting tog vi tåget till Kristanstad. Träffade på Anton och company på tåget. haha illa. Nejmen det var helt okej i Kstad, hade ju varit roligare om man varit 18 men så är det ju nästan överallt. Vid 1 tog vi nattbussen hem. Jag och Amanda gick hem till Dennis och la oss sen vid 6 stack vi hem till henne och fortsatte att sova.

Sen tog jag tåget hem vid 14. Fortsatte att sova då, haha. Sen in i duschen, käka, fixa mig och sen iväg till Hässleholm. Mötte Carro i stan, så tog vi en taxi till Amanda, sjukt olönt men vi orkade verkligen inte gå, he he. Det var inte lika kul i kstad igårkväll men det funkade. Tog sista bussen hem sen slutade min kväll hemma hos Dennis. Amanda skulle iväg och hämta sin hund inatt så vi träffades nu imorse. Sen tog jag tåget hem. Oj längesen jag skrev såhär långt. Ikväll måste jag nog börja packa lite smått. Åker till Kroatien på tisdag. Hatar att packa, så tråkigt. Ikväll kommer nog Amanda hem. Stackars henne, kommer få lyssna på allt 'skit' som hänt mig under veckan, haha. Tjarrå!


.

Väldigt lyckad kväll som jag skriver om en annan dag.
Bilderna får tala för kvällen. En bild säger mer än 1000 ord.



.

Igår var det ju min 17-årsdag. Hade en bra födelsedag och sånt. Fick mest presentkort och pengar. Bara ett litet år kvar tills jag fyller 18 nu. Idag har jag varit i Ängelholm sen 16. Var hos mina kusiner, åt och lite sånt. Min farmor fyllde 80år så vi firade det också. Egentligen var det tänkt att jag, Amanda och några till skulle åkt till Båstad. Men det blidde inte så, fick bli en kväll med xbox spelande med mina kusiner. he he. Jag och syrran hann gå en runda på stan också. Blev en jättemysig kofta. Imorgon måste jag in till hässleholm och hämta pass. Vi går nog en sväng på stan efter det och sen på kvällen blir det partaj. Men nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Tjingeling!

.

Kan bara säga en sak om gårdagens partaj. Tequila baby! Never again. ;) . Idag har jag spenderat dagen utanför Åhus tillsammans med familjen och vänner. Synd att det regnade och åskade största delen av dagen bara men ganska mysigt endå. Orkar inte skriva något mer. Har längtat efter att få gå och lägga mig sen klockan 8 imorse, så det tänkte jag göra nu. Tjingeling!

.

Känner mig mera som en vingklippt pingvin
Samvetet säger en sak, lust något annat
Det lär väl även dom va överens om!

Se, mitt stora problem är att mina problem är så pass små
att dom knappt räknas som problem.
Men dom gör lika ont för det

sluta gnälla, börja leva!
___

Ikväll blir det partaj med Amanda och Rebecca. Hoppas på en kanonkväll. Tjingeling!


.


We're gonna rock it cause that's what we're here for.

.

Kom hem för en stund sen, har varit på stranden hela dagen. Fan vad härligt. Fast hörde att någon sa att det inte skulle bli lika fint väder imorgon. Tråkigt ju, man vänjer sig snabbt vid det fina vädret. Har fått mycket färg, eller iaf i ansiktet. Massa nya fräknar, haha. Rätt somrigt och fint har jag börjat tycka. Sitter och dricker en kall pepsi för tillfället, måste gå och duscha och fixa mig men jag orkar inte. Igår på dagen var jag inne i hässleholm med pappa, vi skulle förnya mitt pass. Passfotot blev inte allt för fint, haha illa. Nej nu måste jag nog duscha. Tjingeling! :)

Btw. Om 4 dagar fyller jag 17!
Bara 1 år och 4 dagar kvar till jag fyller 18!
Najs! ;)

.

Ikväll var jag hos Amanda ett tag. Hon höll på att packa för fullt för på lördag åker hon till Italien. Kommer faktiskt sakna henne. Vi träffas nästan alltid ett litet tag varje dag så det kommer kännas konstigt att inte göra det. He he. Vi kom på ett nytt fint smeknamn men inte till vem. Ska bli kul att se vem som blir offret, haha. Imorgon ska jag kanske tälta i Åhus, är inte så jättesugen egentligen. Men på lördag måste jag dit i alla fall för då är det beachfotboll och det vill man ju inte missa. Nej nu ska jag nog gå och lägga mig. Godnatt!
''Jag hänger med Pungen'' haha klockrent! ;)

.

Idag har jag haft en mysig dag med mina systrar, eller i alla fall med Katarina. Suttit i solstolar eller legat på gräsmattan hela dagen. Riktigt härligt. Sen blev dom lite sugna på glass så efter mycket  tjabb från Magdalena cyklade vi tillslut ner och köpte glass. Hon ska alltid vara så bölig så det tog ett tag att få med henne, haha. På ica skulle jag köpa cocosolja men det hade dom tydligen inte. Undra vart man kan köpa det. Hade tänkt smörja in mig i det så jag blir niggah ;) . Sen cyklade vi hem och la oss på gräsmattan igen.

Efter ett tag kom vattenslangen fram, haha. Allt blev dyngblött. Speciellt Magdalena så hon tog på sig simglasögon och skyddade sig med beachracken. haha. Tjingeling!

Rick Ross ft T-Pain - The Boss

.

Åh vilken härlig dag jag har haft idag. Åkte till havet imorse, eller ja vid 12. Med mamma, Magdalena och henns kompis. Dock badade jag inte, haha ibland är jag mes. Amanda var också där så vi snackade lite sen skulle dom hem. Det är konstigt hur trött man kan bli av att bara ligga stilla på stranden och sola i en dag. Hade jag lagt mig ner nu hade det tagit några sekunder sen hade jag däckat. he he. Imorgon blir det förhoppningsvis stranden igen :)

glad (och full, haha) som jag är på bilden vill jag vara nu! Damn it.
Varför kan det inte bli som jag vill att det ska bli. Bara denna gången.

.

Dagen har jag spenderat hemma hos emma. Vi har solat och badat lite. Härligt att sommarvärmen äntligen har kommit tillbaka ju. Vet inte om jag fått någon färg, känns inte som det. Men vad gör det egentligen, har haft en kul dag i alla fall med mycket tjejsnack. När jag kom hem åt jag lite snabbt sen gick jag ner till Amanda. Det är tur att vi bor så nära varandra annars hade jag sett ut som en pinne av all motion hem till henne. Otur kanske man ska säga, haha. Vi gjorde inte så mycket men lika kul var det för det ;) . Nu ikväll stack vi hem till Timmie en stund, stannade inte så länge. Vi var kanske inte riktigt på vart vanliga partyhumör. Ingen fest utan Call on me och bag in da box. ha ha! Imorgon är det stranden som gäller så nu hade jag tänkt att gå och lägga mig :) . Tjarrå!


RSS 2.0