1 dag ohyes!

Ett års längtan! freaka freaka yeah yeah!


Obeskrivligt

Vad ska man säga? The time of our lives. Det går inte beskriva känslan i Lloret. Men alla som var med vet exakt vad jag menar. Vilken jävla stämning. Får rysningar när jag tänker på det. 91or är så jävla bra <3 Nu taggar vi S!ESTA & student. Okej hej!


äntligen

Lloret de fucking maaaaaaaaaar!


come on baby turn the light off

Idag har jag varit i Malmö och i lund hela dagen. Köpte balskor bland annat. En sak fixad i alla fall. Nu ska jag skriva klart ett tal och kolla igenom ekonomiprovet lite. Allt kommer gå så jävla snabbt till torsdag nu :D taggar med Isa på msn. loveit! 


Coming around again

Väldans lugn helg detta. Igår var det chill i Vittsjö med tacos och spel. Kvällens ämne var mestadels Lorre, såklar! Idag har jag legat i sängen hela dagen och pjöjt igenom OC säsong två. Just nu sitter jag med tro det eller ej, ekonomiboken brevid mig och pluggar inför måndag. Jag har även en hög med saker som också ska göras ikväll helst. Men med OC i bakgrunden så känns det helt okej ;) Jag hade ju faktiskt några bilder från igår, men självklart glömdes kameran hos Emelie. Nu ska jag fortsätta med plugget. Hejdå



LORRELORRELORRE! SOOOOLA!
Isa säger: "Om en vecka har vi amelie efter oss varje dag som tjatar om varannan vatten :D *längtar*" HELL YEAH!


Love life


Senaste veckan

Anonym om Hela världen är så underbar!: visa vad du köpt :P

Detta är något emot mina principer! Men whatever, jag har inget bättre för mig. Så here you go :P lite av den senaste shoppingen. Nu är det hög tid att skriva klart svenskan sen skicka in och efter det ska jag sova :D och lyssna på denna låten Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix Så jävla skön!




Hela världen är så underbar!

EN VECKA KVAR :D awesome! Igår var jag i Kristianstad med Emelie, Emma och Gabb. Lite Lorreshopping och annat fint. Självklart hittade jag ingen studentklänning. På kvällen blev det även en fika på det nya med HG och David. Idag kom jag hem tidigt, åt kycklingrulle <3 sen sov jag i några timmar och har fortfarande inte börjat plugga på filosofin. Snark!

Ge mig eeeeeer & sommar NU!
SIESTA och lite high on untz

Och den 14 oktober åker vi till Australien :D Känns weird! Men så jävla grymt.


Oktober lovahs!


Liten Resumé

Valborg var riktigt jävla kul trots att det inte blev Lund pågrund av vädret. Förförfest här hemma sen vidare till engels förfest. Och sen blev det Harrys, där det var grymt mycket folk och ett jävla ös. Roligaste på länge! Helgen har i övrigt varit lugn, sov i princip hela lördagen och pluggade med UFgänget på söndagen.




Idag har vårt UF vunnit 2000 kr, det satt fint! Nu ska jag strax bege mig till Vittsjö för att mysa med Isa och Julia. Inlines, mat och plugg. 10 dagar till LLoret

RSS 2.0