Happy New Year lovers




Idag ska du invigas. Det kommer gå utför för oss alla ikväll.
Men hey det är väl det som är målet? ;)

GOTT NYTT 2009!

Let's have some fun


Ge mig middag med eliten, ge mig dimman, ge mig nyårsafton.




We've got the vision now let's have some fun.

Like you can't go on


This years love had better last. Heaven knows it's high time. And I've been waiting on my own too long. But when you hold me like you do it feels so right. I start to forget how my heart gets torn, when that hurt gets thrown, feeling like you can't go on. Turning circles when time again. It cuts like a knife. If you love me got to know for sure. Cause it takes something more this time than sweet lies, before I open up my arms and fall. Losing all control, every dream inside my soul and when you kiss me that midnight street sweep me off my feet. Singing ain't this life so sweet. This years love had better last. So whose to worry if our hearts get torn, when that hurt gets thrown. Don't you know this life goes on and won't you kiss me on that midnight street. Sweep me off my feet, singing ain't this life so sweet. This years love had better last.

Just living my life

Ikväll har Emma, Amanda och Amanda varit här. Dom stack för en stund sen. Vi har chillat och försökt planera nyår. Men som vanligt är det nästan omöjligt för oss att göra planer. Men middag och förfest är i princip spikade nu i alla fall. Men allt brukar ju ändra sig i sista sekund, så får se. haha! Vart vi tar oss sen får vi se, har några alternativ så det kommer bli askalas vart vi än hamnar. Så länge vi är tillsammans vid tolvslaget å blir nog allt bra. Skumparegn och nyårskyss står på kvällens måstelista ;) . På måndag blir det dessutom Dk, ska bli kul att se hur det kommer sluta. We're gonna go wild. Ska bli skönt med ett nytt år. Nytt år med nya möjligheter. 2009 kommer bli ett bra år, känner det på mig och att fira nyår med dem bästa är ju en perfekt start på året. Dock synd att Amelie är i Thailand, men får ha ett nyår 2 när hon kommer hem. Nu hoppas jag bara på lite snö för att få ett fulländat slut på året. hehe! XOXO



I'm just living my life.


Just don't care

Fan, jag måste vända tillbaka dygnet. Vaknade när amanda ringde för en halvtimme sen. Skitjobbigt. De senaste dagarna har jag mest chillat med Amanda. På juldagen kom Sandra hit till Perstorp. Så hon, jag och Amanda pimplade vin och chillade. haha! Igår på dagen var jag hos kusinerna för att fira jul, kommer aldrig mer vilja äta julmat. Sen stack jag och Amanda ner och hyrde film. Kollade 3 filmer i rad, kom hem vid 3 och somnade vid 4. Tur att vi bor på samma gata iaf. Ikväll kommer nog delar av eliten hit tror jag, ska väl snacka om nyår och så. Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och duscha.

True friendship never ends



I just wanna use your love tonight



God fortsättning lovers. Hade en kul julafton, så kul som man kan ha på julafton alla fall. Det är ju paketen som gör det, och jag fick det jag ville ha. Så en lyckad dag. Absolut vodka med röda paljetter. Mums som fan. haha! Ikväll blir nog inte som jag tänkt mig. Vet inte ens om det blir fest. Ganska opepp på allt för tillfället. Orka att jag inte är arton och att det inte ens var lite snö på julafton. Fick förresten den finaste tavlan jag nånsin sett igår av Amanda, en Torrestavla såklart ;) . DENNA DAGEN SUGER! Ge mig nyår fast mest av allt vill jag ha sommar och min artonårsdag. Nu ska jag gå och dö lite.

The end's not near, it's here

Idag är det den 23 december och imorgon är det julafton. Den bästa dagen på hela året, eller den mysigaste i alla fall. Tänk vad tiden går fort, känns som att det var igår man firade nyår. Men jag är glad att det är jul och snart nytt år. Detta året kommer bli världsklass. Alla artonårsfester, och studenter. Längtar redan. Idag har jag varit uppe tidigt igen, jag och mamma åkte till Helsingborg för att handla dem sista julklapparna. Älskar Helsingborg, synd att det inte är någon snö bara. Vi fick stressa hem för att hinna fixa allt. Vi har minijulafton idag, hihi! Så mina småkusiner är här, tar en paus från dem för tillfället. haha! Senare ikväll ska jag och Amanda byta julklappar, jag har iofs redan fått hennes men inte öppnat den ännu så ska göra det tillsammans.
God jul mina vänner! ♥


I really wanna take you down

Idag var jag uppe megatidigt, är sjukt trött nu. Mamma tvingade med mig till väla för att kolla på julklappar, orka väla. Så jävla tråkigt. Jag och Magda satte oss i en soffa och satt där i princip tills vi skulle hem. Fast mysigt var där i alla fall med allt fint pynt. Början på lovet har sögit måste jag säga, igår måste varit en av dom tråkigaste kvällarna på länge. Låg på soffan och kollade på film till två sen gick jag och la mig. Men igår på dagen efter julavslutningen var det kul i alla fall. Jag, Johanna, Amanda, Sara och Gabriella åkte till kristianstad, vi åt buffé på en kinesrestaurang och kollade efter juklappar på stan. Skitmysigt. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, den som lever får se. Hejsvejs!



Och jag fick världens finaste julkort i brevlådan innan, av Amanda såklart. haha! TORRES <3

Only when i'm drunk I sing a song like this

Idag kändes min skoldag inte så lön, efter två timmars julbord och ett antal julmustflaskor hade vi massage sen hem direkt nästan. Imorgon har vi 91or gått halva vår gymnasietid. Galet, känns som att vi nyss började ettan och var jättesmå. Både härligt och jävligt deppigt. Hoppas inte resten av gymnasietiden går lika fort. Imorgon är det skola halv nio som gäller, julavslutning sen slutar vi. Kan inte fatta att det är mindre än två vecka kvar till julafton, juldagen och nyårsafton. Nu är det bara snön som fattas. (och boooozen) höhö. Hejsvejs



HELL YEAH! Jullov imorgon! ;) och glöm inte:
There ain't no party like an alcoholic parteey!

One thing will always be true

Ingen skola för mig idag, försov mig och ja sen orkade jag inte. Har kollat på OC och ätit lussebullar hela förmiddagen. Njuter av att inte ha några prov kvar innan lovet och imorgon är den sista riktiga skoldagen. Spanska och massage. Dessutom är det julbord. haha! mums. Idag åker Amelie den jäveln till Thailand. Knappt avunsjuk. Just nu vill jag bara att hösten och julen ska vara över. Orka denna årstiden.

ÅH! GE MIG SOMMAR ♥



With each moment, moment passing by, we'll make memories that will last all our lives. As you and I travel through time together, living this sweet dream and every day we can say. These are the special times. Times we'll remember. These are the precious times, the tender times we'll hold in our hearts forever. These are the sweetest times. These times together. And through it all, one thing will always be true, the special times are the times I share with you.

Feel the vibe through your body

Har nog ändrat min åsikt om lussevakan efter att ha sett alla bilder. HAHA! Galet. Jag älskar måndagar för det känns som att dom är över på en timme. Idag har vi äntligen redovisat vårt Axfood, äger. Resten av dagen blir det svenskaplugg.







(KLICKA)

9 dagar till julafton & 16 dagar till nyårsafton. YEAH!

It feels like you are a million miles away

Lussevakan i fredags, började med förfest hemma hos Amanda. Nära och bra. Brudarna droppade in lite hela tiden, till slut var alla samlade. Riktigt roligt blev det. Dans på bord och stolar, hopp i snön, utdelning av banderoller med "Årets.." och massa galenskap. Vid halv tio började vi samla ihop oss, och plocka undan det värsta för att sen bege oss till stationen. Efter e högljudd tågresa började vi gå mot björket, vissa hade försvunnit spårlöst. haha! Men dem flesta hittade vi igen inne på björket. Årets fyllo levde verkligen upp till sin titel. haha! Kvällen var skitrolig, men ingen toppad kväll. Orka att jag hade fedehöga förväntningar, men inget kommer nånsin klå insparken. Tyvärr. Tack för en härlig kväll alla fall. Kvällen slutade med en förjävla dyr taxiresa hem för mig och Amanda. 550 jävla spänn. Menmen sånt ä livet. Imorgon börjar en jobbig skolvecka, tur att det är den sista på ett tag. Inlämningar, prov och redovisning. Ska bli galet skönt med jullov. Fler pics imorn när jag fått min kamera. Och en tanke till Caroline, jag hoppas verkligen att du vaknar upp. Vet inte vad som kommer hända annars :I . Hejsvejs!




"Han frågar om det känns bra, så svarar jag ja eller nej!"
HAHAHA skönare får man leta efter.

Ain't no party like an alcoholic parteey!

Everything is gonna be alright




Overkligt! :I . Jag hoppas innerligt att det löser sig ♥ . Hur rolig
morgondagens utgång än blir kommer jag endå ha en tung känsla i hjärtat.

Straight from my heart



Jag har världens bästa lillasyster! ♥

I'm gonna show you tonight


 2 dagar kvar babes! ;)


Because the night belongs to us




Idag har jag bara haft två lektioner. Men flitig som jag är, eller som det var meningen att jag skulle vara i alla fall var i skolan klockan 9 endån. Jullan och Amanda kom också då så vi kunde fortsätta med vår redovisning. Men som vanligt fick vi inget gjort. haha! Efter skolan stack vi Axfoodgänget hem till Johanna för att få klart vår redovisning, och nu är den äntligen helt klart. Lite småsaker kvar bara. Idag är det bara tre dagar kvar, kommer bli galet kul och jag känner på mig att det kommer spåra ( som vanligt ;) haha. Påtal om spåra, Axfood gänget en vecka i alperna hade blivit fett, hoppas verkligen att det blir av för det hade blivit en galen vecka. Nu blir det DH och sen sängen. Hejsvejs!

Like you can't go on



Ta mig tillbaka. Ge mig dom festerna, dom nätterna. Ge mig sommar nu.

And guess what, I'm having more fun



Dreamteam

Imorgon är det helg igen, tiden går snabbt och snart är det sommar. Har haft den slappaste veckan på väldigt länge, galet skönt att inte ha några prov. Men nästa vecka blir desto värre med redovisningar och historiaprov. Igår var jag, Ax2 och Jx2 på studiebesök på Axfood. Intressant och många heta män. haha! Drömjobbet helt enkelt. Wellwell. Idag lärde vi oss massage på aerobicen, kul och galet skönt var det. En personlig massör hade inte varit helt fel. Imorgon har vi matteprov och känner jag mig själv rätt kommer jag inte att gå dit. Pinsamt att få ännu ett IG i matte. Men på kvällen är planerna att Axfoodgänget ska samlas hos Johanna för att äta och planera vårt lilla rollspel om vårt studiebesök. Hejsvejs!

I'm in love with you, but the vibe is wrong

Ingen skola för mig idag, orkar inte gå dit längre. Helgen har varit en riktig chillhelg, precis som förra och förrförra. Fast det kan ju vara rätt mysigt det med. I fredags åkte jag, Amelie, Amanda och Jullz till Malmö för lite shopping. Var ute efter tomteluvor med glitter till lussevakan. Men självklart fanns det bara en enda kvar. Så den tog jag. Vi kommer se ut som klädda julgranar på lusse. haha! I söndags blev det en runda på julskyltningen i hässleholm sen mysfika på Madrix. Där vi kom in på ämnet LUSSEVAKA! We're gonna rock! Det enda som kan sabba våra planer nu är regn. Förövrigt fyller min pappa 50 år idag, så här kryllar av folk. Ångrar nästan att jag aldrig gick till skolan. haha! Hejsvejs!







Me want ;) Grrr

RSS 2.0