Shotnight

OM vi ska ha roligt ikväll :)


That's what friends are for.

Mysfika ikväll med favoriter :D. Innan dess har jag suttit på TT som vanligt, var på fordonslektion också. Så nu kan jag allt om olja och annat skit. Bra bra. Imorgon ska jag sova ut hur länge som helst, sen fixa inför shotkvällen.

(Amandas bilder)






Klittz, nu fick du en bild där det ser ut som du gråter, bättre att vara med på bilden istället.
Right? xD

Saknar galenskapen & människorna









Jag saknar Siesta, det var något av det roligaste jag varit med om.
Älskade varenda sekund av det.

We are the world's greatest

Ikväll har vi haft lite grillkväll här. Har varit riktigt mysigt, totalt nyktert och bara allmänt chill. Amanda x2, Sandra, Emelie och Julia har varit här. Egentligen skulle vi haft utdelningskväll för grejorna från sexpartyt men det blidde inte så, så klittz och daze får hålla på sig till fredag istället ;) haha. Så det blev grillning och massa snack om kommande helger. Massa planer nu i alla fall, skönt att ha två helger planerade. Kommer bli riktigt roligt, måste ju passa på att ha kul denna helgen för nästa vecka kommer nog bli den mest krävande på hela året. Fyfan säger jag bara. Tack för en skitkul kväll, ser framemot helgen <3



- "Meeen, då missar jag Mr. mys imorgon"
- Vem fan är Mr. mys? ERNST!
haha! OM det är klittz i ett nötskal


I need you right in front of me..

Plugg som vanligt idag, det börjar ta sig nu. Känns inte så himla hopplöst längre. Efter körskolan vid fyra eller nåt åkte jag och Amanda till Malmö. Gick lite på stan, jag hittade min älskade jacka som jag såg på internet imorse och Klittz shoppade en klänning. Sen mötte vi Julia och gick å köpte chinaboxmat på adolfstorget eller vad det heter. Satt där ganska länge, snackade om helgens bravader. OM det alltid är lika kul att snacka om. haha! Skitmysigt hade vi alla fall. Kom nästan precis hem så nu ska jag bara chilla, har ju inte suttit vid datorn på heeela dagen så måste ta igen xD . Hejsvejs!



"I'm in looove with an alien.." HAHAHA


Baby It's a new age

Igår hade Sandra förfest innan björket. Var några tjejer, en liten lagom skara. Shottade, fjolla oss och snackade djupa saker. haha! Efter ett tag kom några grabbar också, gick lite vildare till då. Några saker gick i sönder och sånt. Menmen. Sen gick eller snarare sprang vi till Björket i regnet. Och jag lyckades tappa mitt leg, ååh kan inte sluta störa mig på det, helt nytt dessutom. Men Björket var något överskattat igår, eller man hade väl inte tråkigt precis. Men alltid samma folk där känns det som. Efter lite letande och kaos så körde Julia mig hem till Sandra där jag sov. Morgonen var inte nådig, hela högen hade nog mer eller mindre tappat minnet från klockan 23. haha! Jag och Daze gick hem till Amanda och Amelie och så chillade vi och åt pizza. Sen har jag bara varit hemma, denna söndagen har varit lika tråkig/ångestfylld som alla andra haha men imorgon blir det körskolan hela dagen och sen kolla klittz tattoo :)










We will keep on fighting til the end.



Tjejer, igår var så jävla roligt. Jag älskar er och kommer alltid göra.
 Vi må vara fyllon men vi har roligt i ALLA lägen. <3

"I will never be afraid again.
I will keep on fighting till the end.
I can walk on water I can fly.
I will keep on party till I die"

Rock the age you´re in

Jag älskar livet, det är sommarlov & lördag. Fetare lyckorus får man leta efter.

Jag ska bli smart och rolig ikväll
Jag ska bli glad och pratig ikväll
Jag ska bli vass och trevlig ikväll
Jag ska bli skön och galen ikväll


..

Idag har jag haft världens chillaste dag, som vanligt vill säga. Men har hunnit träffa både Amandorna och Amelie. Imorse var jag och HG på cafét och fikade/åt frulle. Nu ikväll var jag i Helsingborg med amanda och amelie, dock inte för att festa. Var där för att äta och kolla läget. Fett med folk, man pallar nog inte allt folk där om man är helt nykter. Bara störigt, men kul hade vi alla fall. "Kan man få take away på en tallrik?". Nu är jag nyss hemkommen, innan tolv och spiknykter. Jävligt skönt faktiskt, då kan man ladda riktigt inför imorgon. Ska bli så jävla roligt. OM man blir taggad när jag får världens bästa sms av daze: "...Hälsa alla att imorgon blir det syppe på elitnivå. Ingen jävla svagdricka accepteras xD". Men nu är det sovdags alla fall. Hejsvejs!


OM vi njuter av tillvaron


Jag älskar att vi bara har en enda sak i huvudet. Vårt liv kretsar i princip kring en sak och jag bara älskar det. En dag kommer vi nog vakna upp och inse att det inte är allt, men det kommer inte hända på länge för just nu är det leva livet till max som gäller! Klittz vi är så jävla världsklass och lyckas ALLTID!

http://klittz.blogg.se/2009/july/jag-behover-alkohol-och-lite-hangel.html#comment


And then I'm gonna love you completely

Flitighetens dag idag, suttit på TT och pluggat från halv 12 till 4. Smått chockad själv. Men fyfan vad det förbättrade mitt samvete :D . Imorgon blir det samma igen. Hann träffa Amelie och Amanda en stund också.



Tiden går alldeles för fort.

Segis dag till max..

Vatt med HG.
Hälsade på Kasper och Nille.
Gick hem från dem i ösregnet & HG hoppade i vattenpölarna.
Käkade mat hos HG.
Övningskörde in till stan.
Dött av tristess resten av kvällen.
GE MIG HELG!


I'll do you like a truck

Igår var det hattfest på g. Men jag och klittz var nog dem enda som hade hajjat temat. Är egentligen för trött för att rabbla kvällen men det var skitroligt i alla fall. Idag var vi något sledna så jag och Amandorna har legat på davids soffor hela dagen och sovit/kollat film. "Den blonda tungkvartetten"  och "Partypooper" kan sammanfatta kvällen. Så jävla stört. haha! Det är nu livet är som allra bäst, trots söndagsångesten.






That's fucking teamwork

Gårdagen, ja vart fan ska man börja. Denna sommaren blir bara bättre och bättre. Men imorse hade jag nog en liten livskris, usch så här dåligt har jag nog inte mått på år och dar. Sandra och Amanda kom ut till Åhus där jag och HG redan var, la oss på stranden och sen kolla vi lite beachhanboll. Senare handlade vi lite, jag gjorde debut med att visa leg på coop. haha! Sen fixade vi oss och började gå ner mot stranden där vi tänkt sitta och förfesta. På vägen dit han det bli en och annan skål, "Vi måste skåla för något vid varje stople" haha 1 meter mellan stoplarna. Till slut kom vi till stranden, och då kom Emelie och Julia också. Fick även sällskap av några män(?) från nånstans långt upp. Något efterblivna. haha! Resten är väl en dimma som vanligt haha nejmen hände sjukt mycket roliga grejer. En krossad bakruta på Julias bil tog endå priset, hahaha jävligt komiskt idag men inte lika kul igår kanske, bara en person som kan lyckas med nåt sånt. haha! Till slut var jag och HG tillbaka i stugan och sovandes på mindre än 1 min. Imorse var det inte kul att leva vill jag lova och jag har fått världens fulaste näsa dessutom. Tack för ännu en galen kväll brudar!







"Kolla denna, jag äter den nu.." HAHAHA

Sometimes you got to say please

Fyfan vad veckorna är sega, känns som att man slösar bort hela sommarlovet när det inte är helg. Igår eller var det i förrgår kanske, har dålig koll så plockade jag och HG blåbär och chillade. Kändes som världens längsta dag. Idag har jag varit i Viken och hälsat på nässkusiner sen inom väla en sväng. Det är ju riktigt varmt idag hoppas det håller sig resten av veckan, hade varit najs. Imorgon åker jag in till hlm tidigt för att gå på riskettan och sen ska jag och klittz fixa en grej, sen åker jag till Åhus och stannar till lördag tror jag. Ska bli skönt att äntligen göra något. Helgen ska bli riktigt rolig, men förra är nog oslagbar så jävla galen. Det är SÅ sommarn ska vara.


OM vi alltid lyckas ;)

När man är back on track..

OM vi är elit


"Det var inte kul, det var inte alls kul."



Fick världens finaste tavla av HG häromdagen ;)

we are the world <3 OM vi är

Har haft två helt underbara dagar. Det har varit riktigt roligt och galet. I fredags bestämde jag, klittz och HG att vi skulle ha lite groggkväll hemma hos HG. Gjorde goda drinkar och hade sjukt kul. Så vid tio tog vi tåget in till Kristianstad, i hlm hoppade delar av eliten också på. fyfan vilket ös det blev på tåget, sommar 08 känsla. Inne i stan var det ett jävla ös också, både på "hästens" hahah och i tälten. Igår skulle vi in där igen. Började hemma hos HG med ett sexparty, riktigt kul. En del saker var ju asäckliga. haha! Men vi kom nog upp en del summor endå. Efter det så bar det in till stan igen, var lika kul igår. Kvällen avslutades med den galnaste taxituren nånsin, "I wanna know what love is". Vi garvade nog konstant från Kristianstad till vittsjö. haha! Men imorse var det inte lika roligt längre fyfan vad sledet det var, så ska bli riktigt skönt att få sova ut ikväll. Hejsvejs!











"Säg vart jag ska snigla och jag gör det!" HAHAHA
OM jag gör!


en gång elit ALLTID elit

fyfan vilken kväll. Spontanitet är det bästa som finns. Spårat. 
 En HON-TACKA! hahahaha



FYFAN VAD VI ÄR BRA! <3


..

Äntligen hemma, denna helgen kommer bli så jävla rolig! arton är bäst

RSS 2.0