Live like there is no tomorrow.



Imorgon bär det av till Lund. Pepp eller ej. Amanda kommer upp hit vid nio på morgonen, då ska peppet va på topp och det ska börja groggas. Ska bli kul att se hur detta kommer sluta ;) . Sen på fredag åker jag med familjen till Göteborg över helgen. Har inte träffat Gabriella och dem på ett år så ska bli skitkul, dock mindre kul att åka bil upp dit dagen efter valborg.

By your side I'll always stay

Detta är exakt ett år sen på valborg. Sjukt vad man förändras på ett år. Känns som det var häromdagen.


Jumping in the moonlight





Några bilder från i lördags. Snart är det Valborg, som vi har längtat efter den dagen. Men nu är jag inte sugen alls. Hoppas peppet stiger snart.

Förövrigt har jag sovit bort dagen, och missat engelska nationella. Fyfan vad störigt. Varför gick jag bara inte upp. Menmen. Har hunnit plugga på ekonomin nu i alla fall. Ska snart äta middag, sen ut & springa och sen ikväll är det Core tror jag. Jag, Amelie och Emma ska springa Tjejmilen i maj så bäst att börja springa oftare nu. Kommer aldrig palla det men skitsamma. Hejsvejs!

Everything is gonna be alright



Jag trodde inte att det var möjligt att tappa lusten till allt vad fest heter. Men det är möjligt vill jag lova. Spårad kväll. Har nog aldrig sett så många personer ledsna på en och samma kväll. Men jag har världens finaste vänner det är en sak som är säkert och vi klarar allt tillsammans <3


.

"Det som händer i Stockholm stannar i Stockholm."


I just wanna hear some rhythm

Idag har jag inte fått mycket gjort även om jag inte varit i skolan. Men har i alla fall joggat och tränat. Sen imorgon åker E2 och alla andra samhällsklasser till Stockholm tills på fredag. Så kvällen ska jag ägna kvällen åt att packa. Ska vara uppe länge så jag kan sova på bussen imorgon. Har fullspäckat schema alla dagarna, massa tårkiga grejer ska vi göra. Menmen det kan säkert bli kul endå. Hejsvejs



Even the best fall down sometimes

Jag kan säga att jag fortfarande är sleten efter helgen, märks att man inte är lika rutinerad som i somras längre. Idag har vi inte haft så många lektioner känns det som, mest suttit där ute och chillat. Efter skolan följde jag, Amanda och Amelie med Linda till hennes nya lägenhet. Hjälpte till där lite och drack te. Gick på stan ett tag också, sen tränade jag och Amanda pump. Imorgon har jag bara två lektioner så antar att jag stannar hemma, behöver sova ut som fan så ska bli skönt. Hejsvejs!


Ain't no partey lika an alcoholic partey!

Idag orkar jag inte riktigt leva, dock bättre nu. Har spenderat dagen i soffan. Ett fett VAD HÄNDE? på gårdagen. Sjukt roligt men spårat som fan.






You take my breath away



Jag kom nästan precis hem, har varit lång skoldag idag fast den har gått snabbt också. Efter skolan gick jag, Amanda och Amelie hem till Amanda så hon kunde hämta träningskläder. Sen åkte vi BIL till hässleholmsgården, FATTA vi åkte bil med Klittz. Med takluckan öppen och hög musik, kändes precis som sommar. Vi sprang femman på hlmgården, sen åkte vi till gymmet och tränade ett tag. Sen tog jag tåget hem och nu sitter jag här och är irriterad för tydligen ska vi äta pizza till middag. Aah fuckfaces är dom. "Vi beställde kebab i bröd till dig". Hrm ja för det är ju inte lika onyttigt som pizza nej?!! Så nu har jag halvt sinne och ska hoppa in i duschen nu. Hejsvejs!

It feels goooood

Är helt död just nu, kommer nog somna innan ens DH har börjat. Efter skolan gick jag till Madrix där Julia, Matilda och Emelie redan var. Satt utomhus och fikade ett tag. Sen gick jag mot jacobskolan för att träna lite volleyboll med dem andra. Var dock sista gången idag, lite dumt att vi började nu i slutet av säsongen. Menmen. Nu måste jag duscha och sen plugga på europakartan. Sen ska jag sova som fan, har dessutom sovmorgon imorn så helt perfekt. Hejsvejs


OCH IDAG TOG AMANDA KÖRKORT! Så jävla härligt! :D


Here comes the suuuuun

8 veckor, 53 dagar,  8 helger kvar till sommarlovet.
UNDERBART



Let the sunshine in

Sista dagen på lovet idag ja. Ganska skönt trots allt, då är vi närmare valborg och alla andra roligheter. Har inte gjort något vettigt i helgen. Så nästa helg måste det grillas och festas. Jag har mest varit hemma och ätit påskmiddagar och haft släktkalas för Magdalena. Inte så kul pågrund av vårt häslokontrakt som jag hatar lite ibland för kan varken äta efterätt eller påskgodis. Menmen. Idag har jag chillat, städat mitt rum och sen var jag nyss ut och sprand en runda. RIktigt härligt i detta vädret. Nu måste jag duscha lite snabbt, sen ska jag på ett pumppass. Blir nog bara jag och Amelie idag tror jag. Ska bli skönt med lite styrketräning. Hejsvejs!



Mitt och Noahs fina bakkonstverk ;) maha

btw. Eliten har skapat en blogg. Som dock inte börjat skrivas i men det kommer ;D
Theelite.blogg.se

Innan klockan slår en sista gång..



Gick upp för en stund sen, tog på mig bikinitopp och gick ut. Men så varmt var det fan icke. Så nu sitter jag inne igen och äter frulle och tittar på Rädda Willy istället. Igår efter jag ätit påskmat och sånt gick jag ner till Amanda, sen åkte hon jag och Ida till Bälingesjön och hade picnik på en brygga. Mysigt som fan. Ikväll vet jag inte vad som händer, det återstå att se. Fest hade dock varit najs. Hejsvejs!

I am the captain of my soul.

Satan vad jag är kluven om vad jag ska göra ikväll. Jag hatar att det är påsk och att jag måste äta påskmiddag (?) med släkten, och jag hatar att det är så fint väder så man tror att det är sommar men egentligen är det jävligt kallt ute. Fest, grillförfest, björket, sitta hemma? Kluven som sagt. Idag har jag kollat på Onetreehill hela dagen, med balkongdörren öppen, sjukt skönt att chilla i soffan hela dagen. Men hade egentligen behövt plugga, och läsa ut en bok men det får bli på söndag. Nej nu ska jag sticka och äta efterätt, som jag inte får äta ens!!!!
 Livet är jävligt hårt ibland.
 

ELITEN - forever on the dancefloor

Dog lite när jag såg amandas bilder från förfesten inna hässleholmsfestivalen nyss, NOSTALGI till max. Kan inte fatta att det snart är ett år sen sommarn var. Sommar 2008 kommer alltid vara forever on the dancefloor, kung i baren och massa galenskap med Eliten. "Denna sommaren kommer bli ännu bättre", klart man tänker så men går förra sommaren verkligen att toppa? Tveksamt för den var världsklass.




Ge mig detta!

Who's to say I can't live without you?


Cause we´re belong together now,
forever united here somehow.
You got a piece of me,
and honestly
MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU! ♥


How you party is how we preparty



Idag har jag varit uppe sen klockan sju, det är inte ofta det händer på ett lov. Men har fått mycket gjort alla fall. Hade min första körlektion vid 9, gick bra och sånt. Men roligare att köra hemma ju. Sen åkte jag och pappa hem igen, sen vid 12 skulle jag träna ett tag. Har bara en gång kvar nu sen får jag träna själv, ska bli asgött. Sen vid tre, stack jag ner till Amanda där Iceing och David redan var. Grillade, spelade kubb och chillade. Nu ikväll kom även Ida och pojkvän så då blev det mer spelande. Känns som att det är sommarlov. Fick nyss massa bilder av Amanda från i lördags, fyfan vad roligt det är med bilder. Man ser verkliga hur jävla roligt vi hade på dem. Nu ska jag kolla lite onetreehill, somnar nog vilken stund som helst. Hejsvejs!

I never felt magic crazy like this

Igår var det som sagt fest, Joels 18årsfest. Kommer nog bli en hel del sånna i år. Var verkligen sjukt roligt igår. Började förfesta i bussen påväg dit, solen sken och det var ashärligt. Glimåkra ligger verkligen ute i ingenstans. Det var lagom mycket folk, och jag hade nog inte tråkigt en enda minut. Efter lite om och men kom jag och Amanda hem till hässleholm igen vid halv 4. Gick och la oss nästan direkt, och idag är jag sjukt sleten. Blåsor på fötterna och massa blåmärken. Vad hände? . Livet är en fest. Amanda stack nästan hem precis, så nu ska jag sova. Måste upp vid sju imorgon, fyfan säger jag bara. Hejsvejs!



"Kolla, hon har ätit potatis!"
"Kan du prata?"

Säger som Emma: Vi ses i dimman brudar!



Nu ska jag snart cykla till stationen för att sen fixa mig lite hemma hos Amanda innan vi ska dra. Fan vad det ska partajas ikväll. Underbart väder och underbara vänner. Kan inte bli bättre. Imorgon blir det picnik om det fortfarande är fint väder. Pusshej.

Ain't nothing like a cold beer in the sun

Fyfan säger jag bara. Sån träningsvärk som jag har nu har jag nog aldrig haft. Sjukt, jag kan inte skratta för då gör det för ont i magen. haha! Nästan bud på att ta sig en sup nu så det kanske försvinner. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ner till ica för handla lite grejor till ikväll. Sen ska jag hem och steka i solen. Underbart väder idag också, hoppas det aldrig tar slut. Hejsvejs!


I freak like my just needs infinity



Denna dagen kan beskrivas med ett ord. UNDERBAR! Fredagar går alltid fort för har oftast bara en timmes lektion på morgonen sen matte vid ett så det är gött som fan. Dock var jag uppe tidigt idag, skulle träna kvart över åtta. Jobbigt som fan, min armar darrar. haha! Men asskönt också såklart. Efter skolan gick vi på stan en stund, och sen satte vi oss på torget, solade och chillade. Satt där till sex ungefär, för sen tog jag tåget hem. Ikväll är det ta det lugnt som gäller, för att vara redo för imorgonkväll. haha! Har nyss ätit middag, och nu ska jag kolla på Talang och njuta av att det har blivit påsklov. Måste hitta outfit till imorgon också, sen får det bli sovdags tidigt :)

Want to break free

Fyfan vilket underbart väder det har varit igår och idag. Siesta och valborglängtan stiger i detta vädret. Idag hade vi konferenseftermiddag så slutade vid 12. Vi skulle egentligen spelat badminton men det var inte så lockande i detta vädret. Så gick till stan istället, kollade present och sånt till helgen. Tog tåget hem sen, sen dess har jag bara chillat, vatt ute o sprungit och pluggat på vår redovisning. Och nu ska jag snart sova. Hejsvejs



sme(k)två!


RSS 2.0