My life would suck without you


Grattis Magdis ♥

Idag var jag bara på två lektioner i skolan, dumt men skönt. Trodde jag skulle ha världens träningsvärk efter pumpen igår, men nej. Fast imorgon lär det komma. Stannade kvar i stan efter skolan idag och kollade lite affärer sen var jag, Amanda, Amelie, Johanna och Rebecca på vår första volleybollträning. Det var riktigt roligt, vi hade en egen tränare som bara tränade med oss så det var gött. Kommer dock ha väldigt ömma handleder imorn. haha! Bara tre dagar kvar till det är påsklov, fyfan vad underbart och helgen är redan inplanerad. Gött att ha lite att se framemot. Nu måste jag plugga geografi, är ute i sista minuten som vanligt ja. Hejsvejs

We can stay together my friend



Nu har jag och resten av hälsogänget haft en veckas dataförbud. Har fan varit riktigt skönt, ska fortsätta med det tror jag. Man får ju en massa grejor gjorda. Även den första veckan av vårt avtal har gott, även det har gått bra. I veckan har det hunnits med mycket saker, har firat Julias artonårsdag med kalas, köpt SIESTA biljett, ätit middag med tjejerna i fredags, festat i lördags och varit i helsingör igår. Om en timme ungefär ska jag ta tåget in till stan, har bokat  pump vid 6. Ska bli kul att se hur länge vi pallar trycket, är nog bara Amelie som är van gymtränare. Hejsvejs!

Lyckliga gatan

Våra nya liv har börjat. Wunderschönt! (Y)

Would you walk the line?

Ett bra tag sen jag var inne här kom jag på. Amandas artonårsfest var jätte lyckad, hade asroligt. Det hade nog dem flesta tror jag. Veckan har gått snabbt som vanligt och det är redan lördag. Bara två veckor kvar till påsklovet nu och i veckan ska jag köpa Siesta biljetten. Dessutom har vi börjat sätta ihop laget till beachhandbollen, fan vad jag längtar till allt som händer i sommar. Livet är så underbart just nu. Ikväll blir det chill hemma hos Johanna, ska äta och dricka lite. Får se om vi drar någon annanstans senare. Hade varit roligt. Nu ska jag äta och sen göra vid mig. Hejsvejs!





Vad hände?

Världen stannar när du går förbi.

Ikväll blev det en favorit i repris. Nämligen jacuzzikväll hemma hos Julia. Åt middag, chillade och hade det allmänt mysigt. Kom hem för en stund sen och somnar nog vilken sekund som helst. Imorgon ska jag upp i tid, ska till kusinRobin och fira hans 18 årsdag en stund och sen hem och fixa en del grejer sen blir det till Amandas partaj. Som var det stora samtalsämnet idag, är galet taggad. Det kan inte bli annat än lyckat med Amanda som värdinna. Hejsvejs!



A son's gonna rise in a mile, you'll be fine.

Nästa vecka måste jag ta tag i mitt liv och sluta skippa skolan. Får sinne på mig själv, är redan helt efter pågrund av skidresan. Fast idag missar jag bara någon rundvandring i Lund med historian men endå. Har hunnit komma ifatt lite grann med ekonomin i alla fall. Alltid något. Igår var vi ju på Cats och firade Amanda, Pernilla och Monique. Skitmysigt, kom hem vid elva, men hade nog kunnat sitta där längre och babblat på om lördag. Fan vad kul det kommer bli! :D
 
bjöööööööööööööööööörn!

Standing in the light of your Halo.



För idag fyller vår allas Amanda Lundmark även kallad Klittz 18 år.
Så ikväll ska det firas med middag på Cats och sen även fest i helgen.
Bara 4 månader kvar till min dag idag.

Rock away ah



Jag kan egentligen sammanfatta veckan med ett enda ord. BJÖRN. Men det är nog det mest intern som uppstått så får bli text också. Kom hem vid fyra i eftermiddags, är sjukt sleten nu så ska snart sova. Har varit en galen vecka i alla fall. Garvat sönder i liften och överallt varje dag, och har nog ett nytt ordförråd med mig hem. haha! Veckan har varit fylld med sjuka vurpor (och skador), klantighet i liftar, pulkaåkning i skidbacke och ett jävla krängande. Jag har nog aldrig ätit så mycket på en vecka i hela mitt liv som denna veckan. Men är helt okej att vara hemma igen, har ju en händelsefull helg att se framemot, det vankas fest och inte vilken fest som helst. Men nu är det sovdags.






- Var är björn? DÄR ÄR BJÖRN!
Remember: Man får aldrig böja björn.


RSS 2.0