.

HELG HELG HELG. Ikväll kommer bli najs!



now that we got it, get on the dancefloor
we're gonna rock it, cause that's what we're here for.


.

Mina fötter är så frusna så att jag knappt känner tårna. Har varit och kollat på fotboll med Amanda & Ida. Sjukt jävla kallt. Idag hade jag sovmorgon till 11, riktigt härligt. Så har bara haft två lektioner idag. Hade stepup på aerobicen, inte speciellt kul men kommer nog ha träningsvärk imorgon. Fredag imorgon, gött satan. Nu måste jag börja skriva en engelskainlämningen sen blir sängen tror jag. Hejsvejs



Leona Lewis - Forgive me

.

Kan inte få nog.



Akon - Right Now
T.I ft Rihanna - Live your life

.

Sitter här med ett berg av läxor och ett prov. Som tur e är inte allt tills imorgon. Ända sen jag kom hem från skolan har jag tänkt att ta tag i Asienkartan, men som vanligt sitter jag här nu på kvällen för att försöka lära in möget. Men det kommer säkert gå fint endå. Annars har jag inte gjort allt för mycket idag, den mesta tiden går åt till prov och inlämningar. Slutade vid två idag, hade ingen historia så jag skippade cambridgen. Riktigt härligt att komma hem två timmar tidigare. Om en kvart börjar Idol, har blivit ett Idolfreak. Mina fredagar är uppbokade ett tag framöver pågrund av veckofinalerna som börjar snart. Nu ska jag kränga glass sen fortsätta plugga framför IDOL.

.


Söndagens höjdpunkt.

.

Då var det söndag igen. Imorgon börjar en ny och slitsam skolvecka. Men en vecka närmare höstlovet, bara en månad och en vecka kvar. Helgen har inte varit speciellt händeserik. I fredags blev det inte mycket gjort, kom hem från Hässleholm vid 7. Hade ju varit hos frisören och fixat håret. Är väldigt nöjd förutom att det är lite väl grått, hade kunnat vara mer blondt. Menmen whatever. Sen igår hade lite tjej/myskväll här i perstorp, hemma hos Amanda. Var sju tjejer, lyssnade på härlig partymusik och snackade skit. Måste bli Elitefest nästa helg.

 Inatt har jag sovit 11 timmar, vart sjukt trött men nu är jag extremt utvilad. Lycka till att jag kommer somna ikväll, men gör iofs inte så mycket. Har ett dödens svenskaprov på tisdag som jag måste plugga satan på. Plus två engelska inlämningar som ska göras. Nu ska jag byta om sen sticka till badet för att få lite färg. För ORRKAA vara blek.

.

Somnar nog vilket sekund som helst. Imorgon är det äntligen helg igen och äntligen dags för ett frisörbesök. Veckorna går läskigt fort. Usch, känner att jag egentligen måste ägna stora delar av helgen till att plugga på antiken. Spanskaprovet idag gick askalas, hela gruppen kommer nog få MVG på det provet. Sjukt lätt och onödigt. Förövrigt fyller Emma a.k.a Alltid öppen [ tolkas hur man vill x) ] år idag. Hejsvejs



"Svanesane verde" HAHA kommer aldrig glömmas

.

Je ne sais pas..

.



Åh, vill ha tillbaka sommaren. Världens bästa sommar och nästa ska bli ännu bättre.

.

Min dag började inte allt för bra. Vaknade en kvart innan bussen går av att Amanda undrade vart jag tog vägen för vi skulle ha följe. Så då var det inte så lönt att gå upp kände jag, så jag sov vidare och tog tåget kvart över 9. Rätt skönt det också, men får lite smått ångest när jag försover mig nuförtiden för man missar så sjukt mycket på bara en enda lektion. Menmen, rätt slapp dag förövrigt. Borde egentligen plugga på mina spanska verb som jag har prov på imorgon, OOORRKKKAAAA. Igår när jag var på stan med Amelie och Amanda efter skolan hittade jag världens snyggaste skor. Låga svarta med klack och dragkedja på sidan, grymt snygga. Måste nästan in och prova dom imorgon igen. Kanske blir ett köp. Wellwell. Tjarrå!


Snyggast i världen.

The Game ft Lil Wayne - My life
Lazee - I'm not pop

.

Sitter och kollar på IDOL och pluggar spanska verb, ska nog snart gå och lägga mig. Sjukt många snygga gitarrspelande killar med i år. Det gillas. Idag hade jag bara skola till 12, efter skolan gick jag på stan ett tag. Provade en jacka som mamma gick och köpte sen. Så nu slipper jag frysa på morgnarna påväg till bussen. Annars har jag inte gjort något speciellt idag, somnade nästan direkt när jag kom hem. På fredag ska jag klippa och färga håret, äntligen kan jag ju säga. Finns inget härligare än att ha nyfixat hår. Vet dock inte hur jag ska ha det. Men det löser sig.



Det var det bästa, det bästa, det bästa som vi sett.
Grymmaste risplockarhatten x)

.

Imorse försov jag mig, vilket resulterade i att jag inte hann med bussen. Nog första gången jag förspver mig denna terminen. Missade bara info&layout så det gör inte så mycket, det enda vi lär oss där är typ hur man skriver i word.  Kom precis på att vi inte har någon företagsenonomi idag så jag behöver inte åka dit förens om två timmar. Så det var ganska skönt att jag missade bussen imorse när jag tänker efter. Nu ska jag äta frukost, fortsätta sova lite och sen duscha. Sen blir det skola med två lektioner. Hejsvejs

.

Igår blev det partaj, ett väldigt lyckat sådant. Började lite smått i Perstorp sen drog vi in till Hässleholm för att möta Johanna & Amanda och sen sticka vidare till Nghi. Rolig fest, roligt folk och en väldigt fin risplockarhatt, haha. Sen när de flesta skulle vidare till Elvira drog vi också. Jag och Amanda fick för oss att testa planka, vilket slutade med att vi hamnade i ett hav av brännnässlor. Smärta på hög nivå. Men nästan lika glada var vi för det. Kvällen slutade hemma oss Berg där Hallman också var. Musik hela natten, sinne som fan på resten. Ville ju bara sova. Men jaja, lite sömn fick vi i trots allt, eller jag fick i alla fall. Förutom en fuckad fot var det en trevlig kväll med delar av Elite. Ikväll är det slappe och OneTreeHill som gäller, söndagens höjdpunkt. Tjingeling så länge.




.

Helgen har hitintills varit härligt slapp. Igår skulle jag egentligen till Tyringe för en filmkväll med kinesmat och gottis, men sen somnade jag när jag kom hem så jag orkade inte sen. Så fick bli en tidig kväll. Sen imorse skulle jag också egentligen till Tyringe för en tjejfrukost hemma hos Johanna men lat som jag är orkade jag inte gå upp och ta tåget kavrt över tio. Men skitsamma, har fått en massa andra saker gjorda istället. Lite städnings och plugg, känns precis som en söndag. Kvällens planer är i alla fall lite halvt bestämda nu. Blir lite partaj, dock har jag egentligen ett ett vad med Carro, alkoholfritt och seriöst. Men eftersom jag har lite dricka kvar sen förra helgen så får jag dricka upp det och sen är det slut med sånt skit. För ett tag i alla fall. Nu måste jag duscka, ska vara hos Anna vid halv 5. Tjingeling

.

Världsbäst



T.I. ft .Rihanna - Live your life

.

Jag har precis blivit klar med mitt geografipluggande inför läxförhöret imorgon. Lagom till Idol börjar, vilket är nu. Idag hade jag bara två lektioner. På aerobicen hade vi ett friskis&svettis pass som nog kommer resultera i en helvetes träningsvärk imorn. Efter skolan gick jag på stan med Emma och Carro ett tag till mitt tåg gick. Var inne och beställde klipp och färgtid. Verkligen på tiden. Så på fredag om en vecka ska min lilla utväxt bort, blir nog någon mer färg också, får se. Nu är det Idol som gäller. Tjingeling!


mums på juryn.


.



So what!? I'm still a rock star, I got my rock moves and I don't need you.

.

Det var visst ett tag jag var inne här, men det händer inte så mycket roligt nu när skolan kommit igång igen. Att ha sommarlov ett tag till hade inte varit helt fel. Dagarna i skolan rullar på som vanligt. Inte så värst lång tid kvar tills det är höstlov, skönt. Men jag har en helvetes vecka framför mig, nämligen v. 37 då jag har massa prov och skit. Snart är det dags för Idol, kvällens underhållning. Men först måste jag göra engelskgrammatik och plugga till ett geografi läxförhör som jag har på fredag. Helgens planer är lite halvt inbokade, pratas om fest på lördag vilket alltid är kul. Så det kommer nog bli en rolig helg. Imorgon har jag ingen spanska vilket betyder att jag bara har två lektioner. Dock är en av lektionerna ett sjukt långt aerobicpass men det är väl hyfsat kul endå. Tjingeling!

.

"I'm still in love with who I wish you were.."


.

Då var helgen slut igen. Tidigare ikväll blev min söndag genast bättre, mycket bättre. Det var när jag såg på TV tablån att det var säsgonspremiär av Onetreehill. Mitt älskade Onetreehill, den bästa serien som någonsin gjorts. Smått besatt. Men det är sjukt hur serier kan påverka en, på både positvit och negativt. Man börjar verkligen tänka på livet när man kollar på Onetreehill. Wellwell. Har fått en massa saker gjorda idag, det är nog det enda som är bra med söndagar, att man får alla tråkiga saker gjorda bara för att man inte har något bättre för sig. Har också gjort världens upptäckt. Nämligen hur camen fungerar på min dator. Har tagit typ 3 månader att komma på det, haha. Nej nu ska jag göra engelskaläxan sen blir det sängen för jag börjar tidigt imorgon. Hejsvejs!


LÖVE 2 ELITEN♥

.


Would you?

.

Gårdagens middag på Cats var väldigt lyckad. Lite synd att vi fick sitta vid två bord bara, fast det blev nog ganska bra endå. Och det hade ju inte varit fel att ha varit arton. Menmen. Efter vi ätit klart så begav vi oss mot ljungdala för att festa lite. Men vi stack nästn lika snabbt som vi kommit dit. Så jag och gabriella vi fick cykla som idioter för att hinna med mitt tåg hem. Skönt att komma hem tidigt för en gångsskull, gick och la mig nästan direkt när jag kom hem. Idag ska jag ligga under täcket hela dagen och kolla på gamla Onetreehill avsnitt och bli allmänt tjock. Tjingeling


.

Redan lördag, snart är helgen slut känns det som. Igår blev det filmen som gick på trean och godis. Sen somna jag tidigt så jag har varit uppe sen nio imorse. Har redan hunnit äta frukost, middag och duschat. Snart ska jag ta tåget mot hässleholm för att kolla på lite fotboll. Eller det är väl snarare männen vi tittar på, haha. Trodde inte det skulle bli något imorse för vädret var inte på topp precis men nu lyser till och med solen.


mums..

.



Ge meeeej..

.

Fredag. Härligt som tusan och för omväxlingsskull blir det en väldigt lugn helg. Riktigt skönt. Jag och pappa var och hämtade min dator innan, skönt att ha den tillbaka men det var rätt skönt utan den också måste jag säga, för då hade jag tid till läxorna. höhö. Lite smått beroende är jag nog. Dagen har gått väldigt fort som vanligt. Min grupp hade vår redovisning om stjärnorna idag och det gick mycket bra. Förvånandevärt bra. Imorgon på dagen ska jag och carro in till hlm och kolla på J-lagets match. Trogna fan. Sen på kvällen ska jag till Cats och äta middag med en hel del brudar. För att vara mer exakt så är det runt 21 st. Ingen aning om hur vi kom upp i så många men kommer bli trevligt. Annars har jag inget speciellt inbokat i helgen förutom lite plugg och sånt bara. Men det får bli på söndag. Tjingeling


I'm singing it. I'm singing that melody.

.

Snart är minsann denna veckan också slut. Redan torsdag imorgon. Igår var jag sjukligt trött, däckade på soffan nästan direkt när jag kom hem från skolan, som tur var hade jag inga läxor så det gjorde inte så mycket. Sen vaknade jag vid nio igen så då gick jag å la mig i sängen och sov vidare. Idag har jag bara haft två lektioner och information från syon i aulan. Så det har gått väldigt snabbt. Sen efter skolan gick jag och Amanda hem till henne för att börja fixa med vår redovisning som vi ska framföra på fredag. Den handlar om stjärnorna, kommer säkert gå skitbra. Var också och lämnade in min dator med pappa innan för virusprogrammet hade blivit inaktivt så det var lika bra och få det fixat. Imorgon vet jag inte riktigt när jag börjar, verkar inte som någon annan heller är så säker på det. Vet i alla fall att vi har Don't drink and drive föreläsning hela dagen så det kommer nog bli kul. Nu ska jag göra lite geografi sen titta på säsongspremiären av Idol med ny jury vid klockan åtta. Tjarrå

.

Äntligen är jag klar med den ena uppsatsen. Bara den andra kvar. Har varit ovanligt aktiv idag måste jag säga. Denna veckan kommer nog gå väldigt snabbt. På onsdag börjar jag tio för vi har håltimme i historia A och sen på torsdag har vi "Don't drink and drive" hela dagen och sen är det helg. Helgens planer är lika med zero men det är ju bara måndag än så länge. Men partaj med Eliten hade inte vart fel. Förövrigt har jag fått sjukt ont i nacken. Orka

Chris Brown - Forever
Jag kommer aldrig sluta vara besatt av den låten



Our time will come one day

.

Måndag igen, veckorna går sjukt fort nuförtiden och endå känns varje skoldag som en evighet. Hyfsat kort dag i skolan idag, slutade vid 2. Sen jag kom hem har jag suttit och skrivit på mina två engelska uppsatser. En till Cambridgen och en till vanliga Engelska B. På två timmar har jag kommit ungefär en halv sida, känns som att jag kommer att få sitta uppe halva natten. Dessutom ska den ena vara argumenterande vilket tar mycket längre tid att skriva. Men jag har inte så mycket till val så det är bara till att fortsätta skriva. Och sen har jag, Amelie och Amanda en redovisning som vi inte riktigt lagt ner tid och själv i så jag vetefan hur det ska gå imorgon. Har vi riktigt mycket tur får vi göra den på fredag istället.

Nyss dog jag ett tag, för jag såg nämligen alla björketbilder på hemsidan som jag är med på. Kill me säger jag bara och det blir ju inte bättre av att halva världen kollar på dom bilderna. Jag räcker fuck u på en bild och det tar fan priset. Pinsamt säger jag bara men efter att ha kollat ett tag på bilden fick jag mig ett skratt endå, rätt kul. Partyhatten på huvudet är ju pricken över i:et. Aja, skitsamma! Värre saker har ju hänt. höhö

Oj vilket klagande inlägg. Men dagens positiva är jag hade sovmorgon imorse, dock bara tills halv 10 men alltid nåt. Sen har eliten snackat om fredagens händelser, alltid kul att snacka om fyllebravader. Dessutom såg jag 1an, mums. Nej nu måste jag återgå till mina läxor.


RSS 2.0