Valborg

Blir det ett hallelujah moment även detta valborg? Hope so! Lund eller ej.


Ville sötis


Lovely

Idag har jag spenderat dagen hemma, tanken var att komma ikapp lite skolarbete. Lättare sagt än gjort dock. Fick ett ryck och åkte till Kristianstad en sväng idag igen. Blev en kavaj och en väska rikare. Silvia ringde även innan och jag fick jobbet som jag var på intervju på häromveckan :D så jävla gött! Det bästa med det är att jag varken jobbar kvällar eller helger. Grym sommar! Hoppas valborg också blir grymt btw. Lund eller ej. Nu ska jag fortsättta på mitt tal om Prags nattliv, tråkigaste talet nånsin. Hejsvejs



Tisdag

Nu har jag äntligen fått en ny dator igen. Tummen upp som fan. Den andra blev ju snodd. Så nu kommer nog mitt msnberoende tyvärr tillbaka så småningom. Idag var jag endast på engelskan imorse sen gick jag och Julia hem. Eller vi bestämde oss för att åka till Kristianstad en runda först. Blev lunch på graffiti (och inte house of björn <3) höhö. Sen lite sko och smink shopping också. Just nu har jag tusen saker att göra men vill bara lägga mig ner och sova till den 13 maj. Eller till fredag i alla fall.


Söndag

Världens chillhelg, har varit uppe sen nio på en söndag. Inte okej. Idag har jag tusen saker att göra. Skriva massa saker om Prag och göra engelskaläxor. Men först ska jag åka till Isa för att jobba med vår årsrapport för UF.


We love Prag

Ja då var man hemma från Prag igen. Det har varit en så jävla grym vecka. Det trodde man inte om Prag faktiskt. Vi har gjort mycket med skolan men den mesta av tiden har varit fri känns det som. Riktigt grymma utekvällar, alla inklusive lärarna var sjukt taggade. Som en förfest till Spanien och studenten. Riktigt lyckat helt enkelt! :)



P R A G


Om två timmar bär det av. P a r t y  every day. Loveit
Kan höra Amanda skrika "Fan vad gaaaalet"

Fredag på Harrys

Gårdagen började väldigt sent men blev jävligt rolig. Vid tio eller något sådant började vi förfesta hos Andreas. Sen blev det Harrys efter att Lina & Amanda skickats hem i en taxi. hahaha! Detta händer fan bara er. Mycket folktomt där inne, men kul endå även om det inte hände något speciellt. Kvällen slutade otippat nog i Tjörnarp hos Isa, med en del tårar. Också otippat. Idag har jag mått så jävla dåligt så har sovit bort hela dagen. Säkert bara för att det inte blev något häng på Freds inatt. Borde packat istället. Prag med samhällarna imorgon ju. Inte sugen, men kommer säkert bli askul och spåra ut :D Nu ska jag göra vid mig. Hejsvejs!








Coming around again

Äntligen helg efter en jävligt chill vecka. Mycket afterschool häng :D Loveit. Ikväll skulle Sandras födelsedag firas, men idiotplanen är inställda. Så nu får det bli andra festligheter istället. Och vi som hade världens bästa present. Menmen.


awesome


Älska studenfester! Livet är för jävla bra! hejdå

VECKAN

Eftersom vissa av mina kära vänner trodde att jag gick i idé sen förra lördan så ska jag berätta vad jag gjort.

För ovanlighetens skull hade jag inte en kamera med
hundratalsbilder med mig hem. Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken ;)



Jag hade en grym helg. Både fredagen och lördagen var riktigt bra.
Fredagen hos Martin och lördagen hos Jonte och sen Joel.


Bara för att du och jag var så fantastiskt grymma i helgen. Score lovah!

Söndagen var dock inte lika trevlig. Sleden som fan och fylleångest. Spenderade dagen i min säng och kvällen med Amanda&David. I måndags hade jag och Amanda sleepover, kollade på film. Båda råkade vara cancerfilmer så många tårar. På tisdagen gjorde vi lite allt möjligt, allt för att dagen skulle gå. Var på CT, hos Anna, cyklade, åt. Sen var vi ut och gick sent på kvällen som gamla tider. Onsdags var jag varit uppe i tid, åkte inlines med HG imorse sen åkte jag och mamma till hbg för att shoppa. Igår åkte jag och HG till Malmö för att mysa med Julia och Isa. Vi satt i Kungsparken och krängde allt från falafel till jordgubbar.



På kvällen hade jag och HG ännu en sleepover. Idag har vi chillat, ätit middag hos Anne. Kom nyss hem från FCHs säsongspremiär och ska alldelles strax sova. Lugn helg står på schemat, känns konstigt men behövligt med tanke på allt vi har framför oss. Det var det, berättelsen om mitt sista påsklov ;) . Imorgon blir det nya äventyr. Hejsvejs


Loveit. Förutom tanken på hur stort ens huvud ser ut i den.

.

vilken helg! loveit. Och det bästa av allt är att det inte är skola imorgon.


Friday


Idag har jag sovit ut. Sköööönt! Åkt en liten runda inlines, asskönt väder ju och nyss käkat frulle. Nu ska jag plocka undan på mitt rum. Som inte är gjort på någon vecka. Ikväll blir det obligatorisk fredagsfest (Y)

Loveit

Lov = tid för lama blogginlägg. Önskar jag kunde skriva att veckan har spenderats i skolan som vanligt. Men den har mestadels spenderats hemma. Skönt men onödigt. Inledde lovet redan igår med onsdagsmys. Fyra brudar, wok och för mycket onyttigheter hemma hos Julia. Idag gick man på stan som vanligt efter skolan med de andra, hann även med Graffiti. Som vanligt kanske man kan börja säga om det också. Inget ont om Graffiti ;) 

Idag har jag fått världens bästa grej i mitt påskägg <3 loveit. Jag har också fått en studentpenna som låg i världens finaste ask och champagneglaset. Bara det bästa som saknas nu. Helgen ska spenderas med enbart pappa hemma. Lugnt och skönt. Tack för det! Fan vad jag ska sova ut imorgon. Hoppas på fint väder för då blir det inlines (utan HG). Nu är det däremot sovdags, ovanligt tidigt men sömnen uteblev inatt då jag och Emelie var på fjollhumör :D och cred till den som orkar läsa detta babblet. Godnatt!


RSS 2.0