Yeah Im free, free fallin


"Vi drar till fjällen, fest hela kvällen.
Ute och glider med snowboard och skidor."


Väskan är nästan färdigpackad, klockan sex imorgon bär det av.
Ses om en vecka.

We're just racing time but where's the finish line?

Var visst ett tag sen man skrev här. Men finns inte så mycket att skriva. I helgen hände inte så mycket, kommer inte ens ihåg den. Dock inte pågrund av alkohol. haha! Idag har nog varit en av de roligaste skoldagarna på länge, om endå alla onsdagar kunde vara så här. Har nog skrattat mig igenom halva dan. Man kan ju inte bli annat än glad på våra spanskalaektioner, och även på mattestugan. Skönt med redan torsdag imorgon, sen helg igen. På söndag åker jag och HG till fjällen. Känns som vi inte kommer att komma hem hela. haha! Ska bli sjukt skönt att slippa skolan trots jag missar en del. Nu ska jag kolla teve sen sova. Hejsvejs! 



Ge oss 14 Mars.
ÖS säger jag bara! :D


When you'll drink the night away

Blev lite spontant festande igår. Jag och Amanda tog redan kvart över sju tåget in till hässleholm och sen ut till Sjörröd. Senare kom även Carro, Emma och Amanda. Sjukt rolig kväll, bilderna får tala för sig själva.  









Tack till Byggare Mats Pastej
 (som är jävligt förnuftig och låser in busstabellen under fest.) HAHA!

If you can dream it you can be it

Jaha, då har man sagt hejdå till Julia och Emelie idag. Jag vill också åka till Thailand och bli brun som fan, hade inte varit helt fel nej. Mötte upp Julia på stan sen gick vi till Madrix och satte oss sålänge. Sen kom Matilda, Emelie och Emma efter ett tag. Mysigt att träffas 'gamla gänget', var ju ett tag sen sist. Vi hann gå en runda på stan också, gick dock mest runt bland bebiskläderna. haha! Nej nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon för att åka med mamma och pappa till väla. Hejsvejs! 

Några bilder från i lördags (for you klittz)



Mind is a razor blade

Så jävla bra.




(http://www.youtube.com/watch?v=CSBn3-A2V8o)

Is it ice ice it is

Lov + snö = underbaaaart!


Here comes the sun

I lördags var det fest som sagt, hos Nghi som fyllde nitton. Var först några stycken hemma hos Amanda för att förfesta/chilla ett tag. Sen vid tio nån gång gick vi till Nghi. Lite segt i början annars skitrolig fest. Bjöds på champagne och nya favoritlåten Orup - Magaluf. haha! Vid halv 2 kom jag, Sara och Leaf på att vi nog ville försöka komma in på björket. Lättare sagt än gjort. Så jag åkte hem efter ett tag istället, mamma kom endå strax efter två så inte så lönt. Första dagen på lovet har jag spenderat med Amanda och Magdalena i pulkabacken. Imorgon blir det hejdåfika med Julia och Emelie och några fler tror jag eftersom dom åker till Thailand. Så ska snart gå och sova så jag orkar upp imorgon. Hejsvejs!


Save tonight and fight the break of dawn

Önskar att jag var påväg till Österrike nu. Sportlov utan skidåkning är fan inte kul.
Helgens planer är chill med Amanda ikväll, och fest imorgon.



I crossed all the lines and I broke all..

Denna helgen har varit sjukt chill. Har inte gjort något vettigt som jag hade behövt få gjort, så nu får jag sitta här sent på söndagskvällen och göra plugg. Igår umgicks jag med familjen precis som i fredags, något ovanligt. haha! Följde med till Helsingborg och käkade på nån grekisk restaurang. Mysigt och världens godaste mat. Var väl hemma vid elva eller något sånt, så kollade på onetreehill halva natten. Har även fått Spotify, så jävla gott. Har gjort hela min helg. Bara 5 dagar till sportlovet och jag hoppas på en äkta sommarrepris med elitenfest och andra festligheter. Tillbaka till plugget. Hejsvejs!



Pinsamt men STÖRTSKÖNT!

Shout it out loud,

Idag var jag hemma från skolan, hade ont i halsen i morse, kunde knappt svälja men det är bättre nu. Så har spenderat dagen i soffan framför Onetreehill. Om exakt en vecka är det lov, så jävla skönt. I helgen har jag precis inga planer förutom massa pluggrejs men vem vet blir kanske fest imorgon. Så nu ska jag fortsätta kolla på Onetreehill medans jag väntar på mat. Bara jag, mamma och Magdalena hemma ikväll så ska äta kinesmat och annat gott. Hejsvejs!

Lite bilder från förra helgens festligheter.





Födelsefirande för Sponte.

RSS 2.0