Where did ELITEN go!?



Drag me back to the days,
where I actually lived a happy life!

Give me something to dance to


Klockan är över tolv, så nu är du 18. GRATTIS! Ikväll har vi haft singstarkväll i emelis brossas lägenhet inne i stan. Var ganska mycket folk där faktiskt. Fick panikköpa present till Emelie en timme innan på maxi. Men med Gabriellas fantasi blev det en asroligpresent till slut. En spann med massa roliga grejor i. haha! Jävligt rolig kväll blev det alla fall. Tog sista tåget hem så var hemma ganska tidigt, skönt som fan. Ikväll blir det fest på hemmaplan för en gångs skull. :D . Hejsvejs!

But it's over now, go on and take a bow..


vad hände?

Idag har jag haft en jättemysig dag i Kristianstad. Jag, Amelie och Rebecca tog ett tidigare tåg in till stan än resten av gruppen så vi skulle hinna äta lunch på en kinarestaurang. Asgod mat, vi åt tills vi nästan rullade ut därifrån. haha! Vid halv tre mötte vi upp resten av gruppen och tog bussen ut till friskis&svettis. Chillade ett tag innan passen började, sen gick vi på ett aerobicpass och ett bodybalance nånting. Det första var faktiskt riktigt roligt, men det andra lite mindre kul om man säger så. Var inte hemma förrens strax efter åtta, så tur att vi är lediga imorgon. Ska bli riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull. Snart är det sportlov dessutom. Hejsvejs! :)

Klockrent

"Ni skapar kaos och huvudrubriker!"

Klockrent HG. Bara att fortsätta leva upp till denna mening ;)

You and me, like it should be.

Stannade hemma från skolan idag. Jävligt dumt gjort egentligen, för jag är inte sjuk. Men ibland orkar man bara inte, och idag var en sån dag. Mamma var också ledig idag, så har haft lite sällskap. Men imorgon blir det skolan alla fall. Vi ska åka in till Kristianstad med aerobicen, ska på något friskis&svettis pass men inte förrens vid 3 så innan det ska vi äta kinesmat och chilla på stan. Kommer bli kul (och jobbigt). Helgen är ännu oplanerad, eller fredagen har det snackats lite löst om. Har ju studiedag då så är ju perfekt att göra något kul hela dagen :) . Tog tag i mitt liv häromdagen och skickade ut 11 CVn till olika sommarjobb så nu kan man bara hoppas på det bästa :D . Nej om man skulle duscha kanske. Hejsvejs!



GE MIG  sommar & den 9 juli!!

Just a little more love

Helt jävla underbart!
Jag har världens finaste vänner. ♥

What a night

För att inte ha haft några förväntningar alls på gårkvällens fest blev helt jävla underbart. Var nästan lite sommarkänsla över det hela med chill på balkongen och galenskaper. Vid åtta tiden anlände jag, Amanda, Emma, Amanda och Amelie till Jeppe. Var nästan först på plats. Ja, har inte så mycket att skriva mer än det blev en aslyckad kväll. Imorgon slutar jag vid tolv, helt perfekt. Hejsvejs!



- Vilket jävla B ställe asså. Tur vi inte kom in.
HAHA!

The perfect game to play



Sitter och kollar på sommarbilder för tillfället. Åh! Jag längtar som en galning. Till solen, värmen, alla snygga kläder, Siestan, alla sena kvällar, att vara brun, alla spårade fester, chilla på stranden, att åka utomlands och bara ha det helt jävla underbart! åååh! Annars har denna veckan gått sjukt fort, redan helg. Det är läskigt hur snabbt tiden går, nyss hade vi jullov och redan om nån vecka är det sportlov. Jag vill inte att tiden ska gå så fort, jag vill ha sommar sjukt mycket men samtidigt vill jag bara stanna tiden för jag vet att sommarlov tar slut så himla fort, och det är dessutom vi 91ors sista riktiga sommarlov. Det är sorgligt, "the time of our lives" är slut om 3 terminer. Fast det sägs ju även att det är efter studenten som livet börjar på riktigt.


Ibland kan man undra..

JULLE! Denna är tillägnad dig ;)
Detta är årets mening, kommer aldrig tröttna! haha



VAD HÄNDE?

When you simply lost your way

Min helg har varit väldigt ohändelserik. Jag har knappt lämnat soffan. haha! Men nu är jag utvilad och redo för skola. Har inte ett enda prov denna veckan, nog nästan första gången sen vi började tvåan som det händer och fan vad jag ska njuta. Jag har en glad känsla inom mig, har haft det sen i fredags. Livet leker, och det börjar bli ljusare tider. Detta året kommer bli så galet bra! No more On The Radio och depp ;)



- Vad hände?

You can't play on broken strings.

Ni som snackar skit, går bakom ryggen, och är allmänt taskiga.
Ni som bara tar och aldrig ger något tillbaka.
Ni som inte visar någon som helst uppskattning för det man gör.
Och ni som kommer och går när det passar er..

SCREW YOU! And I really don't need you.


Livet är hårt

Men ibland är det lite lättare..




Har haft en helg som har bestått av lite allt möjligt. I fredags var det fest i Tyringe som stod på schemat. Har egentligen inte så mycket att säga om kvällen. Vid 2 fick jag nog, allmänt sur och irriterad på allt cpfolk. Men var tvungen att stanna endå. Men tiden gick fort, och vid 7 var jag, Amanda och Amanda tillbaka i Perstorp. Däckade i sängen på en sekund, vaknade vid tre dagen efter och låg på soffan å slappade hela dagen. Var hos Amanda en stund på kvällen också. Tillbaka till skolan imorgon, Då börjar vårterminen verkligen på riktigt, längtar till att man kan sitta på skolgårdens bänkar under rasterna och sola. Så jävla härligt ska det bli. Men det är ju ett tag kvar trots allt.

Keep on rising

Idag är det exakt ett halvår till jag är 18! Och det ska firas ikväll ;) haha!


You make me happy

Som avslutning på lovet blev det chillkväll i vittsjö hos Julia. Även kallad Peppet. Badade jacuzzi, gjorde charader, spelade spel och bara chillade. Mycket rolig kväll. Började snöa skitmycket på kvällen när vi skulle följa sara till stationen, så bev lite smått snöbollskrig också. Skitmysigt. Somnade nog inte förrens vid fem tiden sen. Imorgon är det skola igen, skönt att vi börjar på en torsdag iofs men endå jävligt depp att lovet redan är över. Tack för en underbar kväll, som drog upp mig och Amanda ur vår svacka lite alla fall. haha! Hejsvejs






- Pattsson, Bindman, Sponte & Peppet for lajf! HAHAH
- Torres? Aha, är det han som går på Linné?

You told me I was your angel

Efter många om och men tog jag och Amanda tåget in till hlm, till Sandra. Sen hamnade vi på pokerkväll hos banan. Dock spelade inte vi poker, utan kotte med förlorarna. Trevlig kväll med mycket skitsnack. haha! Somnade vid fem, så är sjukt trött nu. Kom hem vid 1 idag, har inte gjort så mycket sen dess. Deppat med Amanda och Amanda. Snackade alla tre i telefon, skitkul. Visste inte ens att det gick. Fan vi måste rycka upp oss. Fram med den coola attityden ;) haha. Om fyra dagar är det skola igen. Orkaaaaaaaa. Nej nu ska jag bort härifrån. Hejsvejs


"Everytime I get to look upon your face
I feel like my soul is dying."

Livet är hårt

Helt ärligt är jag fan fortfarande trött efter nyår. Börjar nog bli gammal. Dagen har jag spenderar i soffan med datorn i knäet. Exakt hela dagen har jag legat här, förutom nu ikväll. Illa som fan. Nu ikväll har jag varit hos Amelie, med Amanda och Amanda. Har tagit det lugnt, snackat skit och krängt choklad. Ska snart gå och lägga mig tror jag. Imorgon har vi syppeplaner. haha! Ska bli kul att se hur det slutar. Hejsvejs!



- "..för de val jag gjort i mitt liv har lett mig till där jag är idag."


What a night boys and girls

Vilken kväll, helt underbart. Vi började vid klockan sex med middag hemma hos Emma. Började lite smått att förfesta där också. Sen bar det vidare till stationen för att åka till Vittsjö. I alla fall för mig och några till. Resten skulle på olika håll. Men det blev ju bra endå. Fick önska gott nytt år vid åtta istället. Ös som fan i bussen påväg till Vittsjö, riktigt roligt var det och packat med folk dessutom. När vi kom till Vittsjö var det in i lokal och börja dricka & dansa direkt. Ganska glest på folk i början, men lika kul för det. Till slut var där packat med folk. Jag märkte knappt tolvslaget, min skumpa trilla i marken och min cigarr funkade inte. Men förutom det var det en förjävla lyckad nyårsafton. Verkligen. Vid halv fyra kände vi att det var dags att dra oss hemåt, mot Julia. Lita tjatande om jacuzzibad påvägen dit, men det blidde inte något badande endå. Men lika kul hade vi för det. Somnade nog inte förrens vid sex, nästan lite sommarkänsla över det hela. Som pricken över iet har jag fått veta en grej som jag kommer leva på långt framöver. hahaha kanon! Snabb förklaring av kvällen, detaljerna håller vi för oss själva. haha. Idag är jag allmänt deppig, fysiskt bra men psykiskt dåligt. Men 2009 kommer bli ett härligt år, det vet jag.
GOTT NYTT FUCKING 2009!









- "Jag tror vi måste amputera mina tår"
- "Är det hajtänder i madrassen?"

RSS 2.0