Where did the summer go?

Fyfan vad livet är sorgligt ibland. Som Julia sa nyss "Jag lever inte i hösten. Det är fortfarande sommar i min värld. Var är mongotobbe och Kstad?" Det är så jävla sant, det enda jag tänker på är hur kul allting var i somras och det enda jag längtar till är nästa sommar. Aaah kommer inte ur det, tror fortfarande inte att sommaren faktiskt är slut. Låter helt sjukt, men det är så det är. Vill inte lämna denna sommaren bakom, för den hade allt. Ingenting är klockrent kul längre för man jämför det mesta med hur det var i somras. Och nu menar jag inte att jag haft tråkigt varenda minut sen lovet tog slut, men det är inte samma sak längre. Galet är vad det var. Vad hände? Ge mig Lloret de mar, S!ESTA, studentveckorna och sen världens bästa sommar. När livet är en fest.
Jag vill ha tillbaka min Livet är så jävla underbart attityd.


"Vill untza & klösa mig genom livet igen.."

<3


Oslagbara Magnetiska Grytunderlägg

GISSA VILKA SOM VUNNIT 1:a PRIS FÖR BÄSTA AFFÄRSPLAN?!
FAN VAD VI ÄR GRYMMA <3



Första dagen på lovet

Första dagen på lovet har startats på bästa sätt. Johanna bjöd på brunch kl. 12, världens buffé med massa gott. Blev en del studentresesnacka och annat kul. Sen när vi småätit i nästan fyra timmar gick vi till badhuset för att bada i bubbelpoolen. Mysig dag som fan :) Nu är jag hemma igen och ska chilla framför teven hela kvällen. Men först ska jag klä på mig regnkläder och stövlar för att ut och gå med Amanda.

Imorgon måste jag ta tag i matteskitet, verkligen på tiden. Ångest till max, vill egentligen bara ligga i sängen hela dagen och njuta av att det är lov.



Rebeccas bilder för jag glömde kameran hemma. :)

Oh my god, Steve look!

Spontan lördagskväll blev det sannerligen. I sista stund blev det bestämt att vi skulle chillfesta hemma hos Julia. Så vi begav oss till Vittsjö. Blev en riktigt rolig kväll, hollywoodfru inspirerat, fyfan vad kul dom är. EXSPOOOOOOOOSED hörde man Isa säga en gång i minuten under hela kvällen. hahaha! Slutade på bästa sätt, jag, Isa och Emelie hade the time of our lifes åt Amanda och Julias deeptalk. "Puss eller pusspuss? VAD MENAR HAN?" hahaha fortfarande lika roligt. Idag har jag spenderat dagen på väla och nu ska jag kolla på onetreehill och allt annat bra som går idag. Hejdå!






Jag känner mig naken, rädd, expoooooooooooooosed! XD

jag älskar läget


Ungefär så här glad är jag just nu. För Peppet räddar i alla lägen. Tummen upp! Hejdå

Toppen


Här är förresten några bilder från mässan:






www.omg-uf.webs.com

Jag gillar läget

Denna veckan har varit riktigt tung, är skittrött. Har nog inte haft så här mycket att göra sen vi började, så lovet kommer perfekt. Men det har ju varit roliga saker också, Bergendahlmässan igår var riktigt givande, sålde oväntat mycket. Detta kommer bli riktigt bra. Idag ska jag bara in till stan en sväng för att fixa en grej på banken och ikväll ska jag, Anna och Amanda laga vår favoritmat och ta det lugnt. Resten av helgen är ganska oplanerad, får se vad som dyker upp. Hejdå!


.,.,.

Jag längtar.


Söndag

Idag har jag varit hos Amelie, där vi arbetade med vår affärsplan som ska in i veckan. Dock blev vi inte klara så får jobba med det imorgon också, dessutom har jag endast matte imorgon. Asskönt. Sen är det bara denna vecka kvar och sen är det är lov. Tjoho :D


www.omg-uf.webs.com Köp köp köp ;)


Viva la vida

Igår hade Sandra sitt Goodbye I'm leaving for London party, det var kul förutom att det ju var ett hejdåparty. Men fyfan vad roligt hon kommer ha i London. Ge mig studenten. Påtal om det så sitter jag och fösöker komma fram till hur min mössa ska se ut. Svårt det där, men vet nog ungefär nu så ska beställa sen. Efter vi varit hos Sandra så blidde det ingen utgång för mig, Anna och Amanda så vi åkte hem. Sen hämtade Ida oss, tack och lov. Satans kallt ju. Så krängde vi mackor och mös i Amandas säng. Massa tårar och deeptalk, men även massa skrattande. "- Du borde äta nån huvudvärkstablett..- Men jag har ju ätit alla smulor" hahaha. Ikväll blir det kanske Vittsjö, eller så är jag hemma. Har ont i halsen och skit, så lutar mer åt att vara hemma dock :)




Nu ska jag ta tag i någon av alla tusen saker vi har i skolan nästa vecka. Hejdå! 


Imagine there's no heaven

Idag sjukanmälde pappa mig, skööönt och behövligt. Träffade gruppen på biblioteket vid tre dock och arbetade lite med svenskan och diskuterade lite UF grejor. Imorgon är det kortkort skoldag och sen på kvällen avskedsförfest och utgång för Sandra som ska åka till London snart. Nu ska jag återgå till gamla OC avsnitt, bäst.

Lite fler bilder från studentfesten. Längtar redan till nästa :D









You’re not the only one I’ve been missing

Äntligen känner jag mig levande igen, efter att ha sovit till och från sen jag kom hem från skolan. Tur min onsdag bara innehåller två lektioner. Alla tummar upp för studentfesten igår, skitroligt och klockrena utklädnader. Så värt segheten idag. Tur att det var världens godaste mat i skolan, det var det som gjorde att man hade orken. Nu ska jag starta en film och sen sova.





"Våga vägra ADHD när det är en så viktig match som denna!" xD

Now I'm crashing

Fyfan vad jag är trött idag, kunde inte somna igår. Så vid ett inatt gjorde jag te och nudlar sen kollade jag film ett tag. Jag gick hem innan ekonomin, för trött för det extremt jobbiga vi håller på med just nu. Så nu ska jag ta en tupplur så jag är laddad inför ikväll. På förfestfronten är det velande som vanligt, klassfest eller inte. Får se vad dom andra bestämmer sig för sen, kommer nog bli askul var vi än hamnar. Kommer nog spåra en del om jag känner oss rätt.


whatcha say?

Nyss hemkommen från skolan nästan, eftersom halva vårt UF inte var i skolan behövde jag och Isa inte komma dit. Sköönt, så är hemma tidigt. Nu ska jag dricka te och göra engelska läxan, måste också leta fram utklädnad till imorgon då det är studentfest. Tummen upp för det. Inte alls laddad för tillfället bara, men det kommer väl. Lite fuck her gently och ayo sen jävlar. haha! 



Hela världen är så underbar

Förfesten hemma hos Amanda igår var hur kul som helst. Massa dansande, studentsångor och snapsvisor. Sen gick vi till björket eller snarare sprang, fick för oss att det bara var billigare innan halv tolv och inte tolv som det egentligen var. haha! Bara en snabb visit för min del dock. Visste att jag aldrig skulle dratt dit, tänker samma sak varje gång jag går därifrån. Till slut var jag hemma alla fall, efter en dyr jävla resa dock. Men helt klart värt för att få sova i min egna säng. Idag har jag inte gjort allt för mycket, kollade på Twilight innan. Bättre sent än aldrig, sjukt bra film. Har inte nåt enda viktigt jag måste göra idag, som jag alltid brukar ha på söndagar. Sköööönt som fan, ska njuta av det.









Vilken mysfredag

Tja! Länge sen sist. Men blogga är kanske inte det ultimata när det inte händer så mycket under skolveckorna. Men nu är det helg, lika skönt som vanligt. Igår lagade jag, Anna och Amanda otroligt god mat och tog det lugnt framför Idol. GO Erik och Tove! Myskväll helt enkelt, har ju inte setts på evigheter. Nu snart ska jag och Magda till mormor och hälsa på en sväng hade jag tänkt, sälja lite riskkapital blandannat och sen ikväll blir det förfest i form av ett sexparty hemma hos Amanda. Börjar bli riktigt laddad.



Is it true?

 
Obeskrivligt bra. Rysningar

Tummen upp för helg!

Äntligen fredag, skönare dag finns inte. Idag har jag varit i skolan, som vanligt juuu. Sen var vi och gjorde en liten marknadsundersökning på maxi efter skolan. Skönt att ha det gjort också. Nu ska jag ta en efterlängtad tupplur och ikväll ska jag göra absolut ingenting. Fan vad skönt det ska bli. Otroligt intressant inlägg förövrigt. Hejsvejs!


Underbara fredag


RSS 2.0