When we all were high on untz


Åh, om vi bara visste vilken underbar sommar vi hade framför oss.

Efterlängtad helg

Äntligen är det helg. Nu ska jag åka till Vittsjö för att ha myskväll med några favoriter.


Trevlig fredag!

Hela världen var så underbar



Festival må vara det bästa som finns.


When it was good


KBK..

Vilken dag, inte lika givande som väntat dock för vi orkade inte riktigt vänta på de olika programinformationerna vi hade tänkt gå på men lite allmän information blev det i alla fall, alltid bra! Efteråt gick vi en runda på stan och sen tog vi tåget tillbaka till Hässleholm för att äta buffé, satt där ett bra tag. Mums! Efter det ringde Emma och berättade att hon precis tagit körkort :) riktigt kul. Så det blev en runda till mcdonalds också.

Nu hade jag tänkt plugga på missat psykolgiprov, dock verkar det som att jag inte riktigt vet vart pappret befinner sig så får se hur det blir med det. Tjarrå!


Måndag

Sitter och glor på Ullared, toppenprogram. Hrm. Vilken skön vecka jag har framför mig, imorgon och på onsdag är vi i princip lediga. Fast imorgon blir det att åka till Lund förhoppningsvis för att kolla in universitetet och sen kanske nova också så måste upp tidigt endå. Nu blir det fika och Grannfejden :)


"Fan vad jag mår kasst, det MÅSTE vara för att jag åt så mycket igår."


HGs Sweet Eighteen





Väldigt kul kväll! Massa sjuka uppdrag och tusen asgarv. "Lag Täpparna". Kvällen slutade på bästa sätt vilket det alltid gör när man hamnar i Vittsjö. "Jag kan köra hem bilen" jovisst! haha. Vi lagade mat och jag gjorde fantastisk pizza med snällkrydda xD

Hässleholms Galakväll



Soulmate


GRATTIS HJÄRTAT <3

Bilden är förövrigt från söndagen efter världens roligaste helg i somras :D
Lätt värt sledenheten!


Happy Ending


Shine your light down on me

Tråkhöst, trots ovanligt rolig vecka. Idag har jag mest gjort ingenting, kollat gamla the hills avsnitt och varit med Amanda. Imorgon blir det endast en lektion och någon information om Lundbesök sen efter skolan har jag klipptid. Ska även ta influensa sprutan imorgon. Hoppas det går bra för att ta spruta är ju inte en favorit direkt.  


favoriter <3


Why can't we just rewind

Lovet är redan slut, tror inte att jag nånsin hade tröttnat på att bara gå hemma. Arbetslös är nog något för mig. höhö. Nej men det har varit väldigt skönt med lov, lite kort med bara en vecka dock. Men imorgon är det nya tag fram till jullovet, har ju faktiskt en del roligheter att se framemot. Fast jag har inte fått något alls gjort på lovet om jag ska vara ärlig, så har massa skolgrejor att göra i veckan. Bland annat ett religionsarbete och en hög ekonomiuppgifter som jag är efter i. Men lov har man ju trots allt för att vila ut sig på :)

Imorgon har vi konferens eftermiddag, så blir en lugn start med endast två lektioner. Just nu längtar jag mest till onsdag då bland annat jag & julia ska till Kristianstad för att shoppa till helgens festligheter, till fredag då vi i vårt UF ska på galamiddag och skaffa massa kontakter :) samt efterfest på Cats (låter nog bättre än vad det egentligen är) haha! Men mest av allt längtar jag till lördag då Amanda <3 har sin 18årsfest som jag tror kommer vara så jävla rolig rent ut sagt. Lovande vecka.

Nu ska jag kolla lite på Matte Cn, ute i god tid som vanligt ja. Har så jävla svårt för det, varför kunde inte just jag vara grym på matte. Allt hade varit så mycket enklare då. Menmen. Bara att gilla läget antar jag.


RSS 2.0