Take me higher

Gårdagen var klockren på alla sätt och vis! Började med (klassisk) förfest en la casa de svedjamo, och där spårade det som vanligt. höhö! Nej men var riktigt roligt och mycket hardfuckingrock! yeeeah. Sen åkte vi in till stan med den sjukaste bussturen på länge (tack för den, för nu vet jag vilka jag röstar på i september) för att gå till Harrys, och där spårade det också som vanligt. Världens bästa ställe just nu! Öste till stängning sen blev det fyllekäk på Freds, utan att någon däckade. hahaha! Sen åkte vi hem till Amanda och kollade på sommar med göran och sov fem pers på minimalt space. Idag mår jag fint tack vare brustablett igår och en kebabrulle nyss. Så ikväll blir det mer festligheter. Hejsvejs!










Blev bjödna på pannkakor på torget igår av svenska kyrkan. hahahah! Whaaaat liksom.

ÄLSKA FREDAGAR!


"Cause we are gonna be forever, you and me.."



När jag lyssnar på denna låten (som jag gör 24/7) känner jag alltid för att krama om alla som finns i närheten. Just nu Amanda Lundmark för att hon förgyller allas vardag med sina påhitt och knäppa funderingar. "Persikan" Men mest för att hon la årets däck inne på Freds. hahaha! DET ÄR ROCK!     


There was a time when my world was filled with darkness

Om till och med Julia har uppdaterat måste ju jag också göra det. höhö! Äntligen är det fredag imorgon och denna hemska veckan är över, jag har kommit hem efter sex nästan varje dag. Men den har varit grymt rolig också, såklart! "Kan du skriva ut ett tomt papper till mig?". Dagen har jag spenderat i skolan till halv fyra, i stan och på madrix till halv sex och sist i solariumet till vi skulle hem. Just nu lyssnar jag på denna Miike Snow – Animal - Punks Jump Up Remix och taggar inför helgen! Yeeeah! Den är grym! Hejsvejs!  


Gissa vems killsmak kurvorna tillhör



Alternativen är Amelie, Amanda, Isa eller mig själv. hahaha! Det är rock!


"I wanna rock and roll all nite!"

Gårdagen hade väl allt & lite till, som vanligt när man festar med dessa galna typer! :D
Fan vad jag gillart! "I wanna rock and roll all nite! And party every day"










Friday

Igår spenderade jag kvällen med Amanda & Amanda. Åkte pulka, bastade, åt för en hel vecka och snacka skit till halv fem. Riktigt najs! :) Ikväll blir det festligheter, ska sticka om en timme.



"Ät gul snö det kan va öl" xD

Rockstars


Min mobil är jävligt fuktskadad för tillfället (=stendöd), klant som jag är. Så ni kan inte få kontakt med mig via den bruds, så ni vet!

Kärlek till ugglor


For you klittz


Livet är underbart

Jag vet inte om det är min bakissida som talar nu men fyfan vad allt är bra just nu. Jag struntar i att det varken är sommar eller lov, det är inte ens fint väder. Men just nu hade jag velat stanna tiden ett tag. Det finns jävligt många idioter men det finns ännu fler underbara människor. Inte minst alla mina underbara brudar utan även alla andra man träffar. Ni är så jäkla bra och vi har hela livet framför oss. <3


Have you ever been a part of something
that you thought would never end?

Jag fick äntligen denna spellistan av Erlando, den är så jävla grym.
Lyssna och njut: Chill

Davids 20årsfest
















Kvällens bästa är JTs raggningsknep - Bli riktigt packad, häng dig över tjejen & säg "JAG RAGGAR PÅ DIG" Mimmie blev offret. hahaha!


100 ballonger




Friday I'm in love

Igår blev det reunion med Kagas lägenhet. höhö. Riktigt grym förfest med underbart folk. Twisterspelande och en del deeptalk (bland massa plattskärmar) hahaha. Efter det gick vi till Harrys, fan vad jag gillar det stället. Natten har jag spenderat i Julias säng tillsammans med henne, Isa och Amanda. Alltid lika trevligt att vakna upp med er! Kvällens kommentar måste endå vara att "Hässleholm är lilla Paris". haha!




Fler bilder får komma när jag är mindre stressad :D Hejsvejs!

Tell me I'm wrong

Idag har jag lyckats försova mig, det som inte skulle hända denna terminen. Menmen. Efter skolan gick jag på stan med Ams ett tag, vi hälsade på HG när hon jobbade. Sen gick jag och solade vilket inte alls syns med tanke på att det var nya rör och jag bara vågade sola i 4 min. Men skitsamma. Efter det åkte jag med mamma till Jysk för att handla kuddar blandannat och sen hem till Amanda för att hämta en present till David på lördag. Hemma igen åt jag, sen däcka jag rätt snabbt på soffan och därför sitter jag uppe på msn fortfarande. Men vad gör det när man har så underbara konversationer med Amanda? höhö. Nej det var en mycket detaljerad beskrivning av min ganska tråkiga dag. Imorgon blir det mer action. haha!Detta kan vara det tråkigaste inlägg jag någonsin skrivit. Säger ju att helgblogg är grejen ;)


Åhus <3


Slut på lovet

Veckoblogg är inte speciellt kul. Helgblogga är nog mer min grej ;) höhö. Men vi kör endå. Skolan har ju börjat, helt okej just nu då jag inte har något alls att göra. Men första veckan brukar ju vara så. Igår tog HG körkort vilket firades med donken tillsammans med henne och Idahoe. Vår lilla tradition. Imorgon blir det skolan, såklart. Med en liten sovmorgonen, som jag bara nog har denna veckan. Jag kanske till och med tar jag i mitt liv och följer med mina kära vänner till badhuset för att simma imorgon efter skolan. Man måste ju börja någon gång (även om simma må vara det drygaste i världen). Påtal om skolstart, Amanda gjorde en klockren debut första skoldagen. Åh vad jag gillar våra EBsidor (alla sidor?) även om inte alla andra gör det. Nej nu ska jag vänta in tröttheten medens jag är inne på (F A V O R I T) msn.


Säger som Amanda: Då mådde man bra! (i själen åtminstonde) :D

När man är pigg 03.42


Lördag

Gud vad roligt jag hade igår. Men det har jag fått lida av idag, minst sagt. Det var längesen jag mått så här dåligt, och det värsta är att det sitter i fortfarande. Men det var det värt för fyfan vilken klockren kväll. Det bästa måste ha varit matlagningen i form av hamburgare mellan två rostmackor utan någonting mer. hahaha! Eller när jag och Amanda upptäckte vad tabben hette på facebook. Galen kväll helt enkelt som slutade på bästa sätt!












Sjukt eb bilder :D

Kvällen..

Taco & Guitar Hero kväll hos Amelie. Enad grupp för en gång skull. Inte det lättaste att samla nio brudar på en och samma dag. Tummen upp för er! Godnatt! :)


Puss eller pusspuss? VAD MENAR HAN? hahaha tur ni inte har dem problemen längre! ;)


MMMM




UNDERBARA VÄDER <3


We belong together

Spenderat dagen på Nova med mamma&pappa och Magda. Jag har aldrig varit där innan, det var naajs. Nu väntar jag på att HG ska komma hit, får se om vi ska åka pulka eller ej.

Amanda Lundmark

Detta vaknade jag av inatt. Inte nog med det, hon har terrat bloggen med 2 kommentarer om PH också. Amanda du är riktigt EB ibland. Klittz 06.56: Zaggy du måste säga vem som åkt ut efter Andreas xD om någon åkt ut. Det är ju så jävla spännande. haha.


Tråkvecka

Sen i söndags måste jag haft den tråkigaste perioden i mitt liv. haha! Kanske en liten överdrift men jag har verkligen haft sjukt tråkigt, det har inte funnits någonting att göra och jag har knappt gått utanför dörren. Men imorgon ska ta tag i mitt liv och göra något. Tänker inte slösa bort mer utav sista jullovet. Innan idag åt jag fruktsallad med JORDGUBBAR i, lite sommarkänsla mitt i snökaoset fick jag allt. Har även fått biljetterna och det till Lloret. Om man längtar. Nu ska jag vänta ut tröttheten. Hejsvejs!



C O O L T


Alla älskar Bud!


Taggad på livet


Bilder från nyårsafton
















Kan inte sluta skratta åt dessa bilderna. Sjuka kväll!


Toppenkväll

Vart ska jag börja? haha! Vilken gårdag! Började med förfest hos Rille med massa trevligt folk. Senare när klockan började närma sig tolv gick vi in mot stan till torget. Träffade lite kul folk och önskade gott nytt åt. Sen gick vi mot stationen för att åka till Vinslöv för att efterfesta och fyfan vilken klockren efterfest. Jag hade kunnat rabbla hur många klockrena konversationer och händelser som helst men det ska jag låta bli. Vid åtta imorse hade de flesta gått hem och vi som var kvar låg och försökte sova. Två timmar senare var det frulledags och nu kom jag precis hem. Toppenkväll helt enkelt! :D

- "Vad har du för nyårslöfte?"
- "Ehhm..Jag ska köpa en kalender."

Jag har jobbigt många bilder så dem får komma senare! :)

RSS 2.0