"Bottenlöst Affro"

Händer väl inte allt för mycket i veckorna just nu = inget att skriva om :)
Alla tummar upp för IDOL Erik! Om han är grym.


nostalgi nostalgi nostalgi <3


Stay with me honey

Tja! På tiden med en liten uppdatering kanske. Helgen har varit kanon :)



Det började med en till en början lugn vinkväll hemma hos mig med Amanda och Isabell. Men efter några glas ville vi såklart ut, vad trodde vi egentligen.



Så med sista tåget åkte vi mot Kristianstad, med stopp i Hlm där Amanda hoppade av och Malcolm på. Ovanligt trevliga tågkonduktörer måste jag säga. haha!



I kristianstad var vi halvvägs in på Class (men ett utgånget leg förstörde dem planerna) så vi gick till Hessle istället. Även kallat Hästens av HG. haha!





När vi kände oss klara på festfronten gick vi och köpte mat sen hem till Puddeman för att sova. Däcken på en sekund. På lördagen hade jag och Isa inte vår bästa dag precis. Kan inte sluta garva åt det nu efteråt. Men då var det fan inte alls kul. Turades om att vara på toan i princip. hahaha! Shit happens :D VHDSD oh yes!



Så hela lördagen låg jag i min säng, gick inte att resa mig upp helt enkelt. Men senare på kvällen efter lite mat som äntligen stannade i magen. Åkte jag hem till Julia, där även Emelie var. Vi kollade på film och sen somnade vi på varsin soffa vid 12. haha! Senare på natten var det upp igen för att vara fylletaxi åt Andre och co.



Sen kom jag äntligen hem till sängen. Sov ut riktigt på söndagen och spenderade även den dagen i sängen. Senare på kvällen åkte jag till Julia igen, där Emelie och Emma var, vi chillade och hade det mysigt. Sov även över där eftersom vi har haft studiedag idag, blev en sen natt med massa snack. Så imorse var vi inte alltför pigga. Men vi kom även fram till att vi nog är kroniskt trötta så kan ju vara pågrund av det också. höhö.




Idag sov vi länge, åt vi frulle, gjorde läxor och lite sånt. Sen åkte vi in till stan med Emelie, och sen åkte jag hem igen. På torsdag är vi lediga igen, tjoho :D perfekt vecka. Ohoj vilket långt inlägg. Men nu ska jag sova, tidig skola imorgon. Tjarrå!

Jag har väldens finaste vänner <3


Förkortningarnas dag..


VÄO

Fan vilken rolig dag jag har haft idag, som sagt vi borde skriva en bok. När Isa råkade svälja ett tuggummi var en höjdare. hahaha! "Det är dem små sakerna som gör det" oh yes! Efterlängtad helg imorgon då är det VVVD som gäller ;) sug på den I.T


McDreamy


åååh

Jag hade glömt hur sorgligt detta avsnittet var. Fan om någon av dem dör.
Nu - plugga plugga. Har inte börjat än, min självdiciplin är lika med noll. Sucks.


"Live like there is no tomorrow"


faaaan ta hösten.
Ge mig DOM kvällarna.


Live your dreams

Ovanligt skön tisdag, dom brukar vara hemska. Körde hem, vilket också var skööönt. Idag kom min nya kamera, wiho :D äntligen säger jag bara. Beställde den i söndags och den är redan här, that's good. Dessutom har vi fått napp angående vårt UF. Det borde firas med skumpa, höhö. En superbra dag har det varit helt enkelt. Nu ska jag göra något av alla tusen saker vi har i skolan. Herrå!



höhöhö alla tummar upp! Egopics är inte min grej.
Boooring, men för att inviga kameran liksom. haha
Förövrigt vill jag har helg, nu nu nu. Långhelg dessutom. Vildmarken oh yes!


Moving at the speed of light into eternity

Idag började jag och Amanda våra nya liv. Brukar iofs göra det varje måndag. haha! Men denna gången ska det fan hålla, båda är lika envisa så lär nog hålla på ett tag kanske. Även jag och Isa tävlar, om högst närvaro. haha! Kanske inte låter så svårt, men har man börjat försova sig och skippa onödiga lektioner redan så är det nog bäst med en tävling om det också. höhö. Idag har vi kollat i katalogerna med studentmössor med mera, OM man blir taggad. Har också fått veta när den första stundentfesten ska vara, vilket är snart. Wiho! :D


vad hände


"Upp å nicka, sockerdricka!"

Igår blev det fest trots allt, efter en del velande. Jag, Amanda och Katarina åkte med åtta tåget in till stan, sen fick vi skjuts hem till Emma. Riktigt roligt, som alltid. Sen drog vi till en fest som nog ligger topp 10 på tråkigast fest jag varit på. "Det blir vad man gör det till" ja, men inte igår. Så vi åkte hem ganska tidigt och krängde mackor hemma hos HG sen somnade vi direkt. Idag har jag gjort massa söndagstråkigheter, städat och gjort läxor. Nu ska jag äta och kolla på älskade OneTreeHill. Hejsvejs!

 
Kass mobilbild, men daze har boxen i högsta hugg som vanligt! ;)


Bump in the road


Måste vara den normalaste bild som finns på oss. Inte en enda tunga ute. haha!

Hade världens mysigaste fredag hemma hos Emma igår. Massa god mat, dricka, efterätt och snacks. Snacka om att man trivdes. haha! Stannade hos Emma hela kvällen. Mysigt. Nu är det bara HG och Isa kvar som ska bli 18. Idag har jag varit på väla en sväng och nu ska jag försöka få tag i folk för vad som händer ikväll är ännu oklart. Är festsugen som fan, det är ju lördag. Hejsvejs!




Tequilarose. hahaha


Friday I'm love

Efterlängtade helgen är här. woho. Sitter fixad och klar, väntar bara på att tiden ska gå. Så jag kan ta tåget in till stan och sen hem till Amanda. Sen bär det av hem till Emma för att fira hennes 18årsdag. Vart kvällen slutar har vi inte bestämt ännu, men kommer nog bli kul hur den än slutar.



Otroligt gammal bild, men från en sjukt rolig kväll. GRATTIS EMMA "AÖ" :)


Påtal om gamla bilder, faaaaan vad annorlunda vi såg ut. Skitsmå, tänk vad mycket vi har varit med om sen dess. Redan då lyckades vi ALLTID.


You will make it

UF-föreläsningsgrej idag i Malmö, helt okej. Men försov mig som vanligt, sinne. Men på måndag börjar det duktiga livet igen. ha ha ha. Eller hur Amanda? Imorgon är det i alla fall ÄNTLIGEN helg, kommer bli en kanonhelg.

Geeeee mig



Depp som fan, men världens finaste låt.


Gloria's no longer the wasted disco girl


En "storstädning i livet" är precis vad jag hade behövt. Var man ska börja är frågan.


helg snart i alla fall ;) höhö


when it was good.

if this isn't life, what is?






orkar.inte.orkar.inte.


090913



Igår var jag nog mer död än levande, och det sitter i än idag. Fyfan vilken trötthet. Igårkväll körde jag till Vittsjö för att umgås med Isa, Emelie och Julia. Vi lagade mat, tog det lugnt och snackade om fredagen. Senare på kvällen spenderade vi 2 timmar ute på Vittsjös vägar. haha! Vi lekte nämligen "bilgömme". hahaha! Två lag och en massa ledtrådar via sms. Eb kan väl beskriva det hela lite, men rätt kul. Isa och Emelie tog nog hem segern, jag och Julia hade mest sinne på alla ledtrådar vi inte fattade som Tusen björnar, 28, lyxhare. Sen gjorde vi te och intog soffan.

Idag har jag legat på soffan precis hela dagen förutom när jag har hämtat mat, tänkte fortsätta med det också tills jag ska gå och lägga mig ikväll. Dessutom börjar onetreehill ikväll och det är ensam mamma söker, kan ju inte bli mycket bättre :D


"Var det han som smittade dig?" ha ha

Förfest hos mig, riktigt roligt och massa allsång. Spårat as usual :D . Sen bar det vidare till Kristianstad och Class för mig, Emma, Julia och Isabell. Kvällen hade precis allt, ja fyfan vilken lyckad kväll. Nytt ställe, kul folk, massa dans, tequilashots, burgerking och sen somnade vi gott hemma hos Pudde. I en riktig ungkarlslya, finns inga ord för hur där såg ut. haha! Men skönt sov vi i alla fall. Lite snabb summering av kvällen, hade kunnat skriva en uppsats om gårdagen. Nu ska jag duscha så man kanske kan vakna till liv. Sen ska jag bege mig till Vittsjö.


I brist på egna bilder tog jag Julias störda bild ;) vad hände?


I dream days away but that's okay

Äntligen är det helg igen, har iofs känts halvt som helg denna veckan. Extremt slappt har det varit. Idag har jag dumt nog inte varit i skolan. Menmen, skönt har det varit alla fall. Har åkt inlines idag med Amanda en del precis som igår, haha! Nya hobbyn, sjukt kul :D. Annars har jag inte fått mycket gjort idag. Nu ska jag städa rummet och fortsätta kolla på IDOL. Sen imorgon har jag en lektion, kanske två. Känns ju väldigt lönt att pendla längre tid än man är på skolan. Får se hur det blir med det. Herrå!


Vissa cruisar, andra rullar.






Blev inte att sova bort dagen nej, lika bra det. Har spenderat dagen i Vittsjö med två favoriter. Chillat som fan, snackat skit  och planerat helgen lite smått. Vi var även ute och åkte inlines. Julia cyklade dock. Sjukt varmt väder. Mycket givande dag, underbart att vara ledig :D hade inte varit helt fel att vara det en gång i veckan.


Those are the best memories



Höstdeppigheten fortsätter. Imorgon är vi lediga, det gör det lite bättre alla fall.
Sova bort hela dagen, oh yes! :D


Helgen i ord.

"Ge mig sommar, btb och kstad." Ja tack!

Haft en chill helg förövrigt, i fredags stack jag, Amanda och Amelie och köpte thaimat sen åkte vi hem hit för att jobba med vårt UF. Kommit en bra bit nu, kommer bli kanon detta. Blev massa krängande och sen kollade vi på män som hatar kvinnor, usch hemska film. Blev tidig kväll men lika bra det, har ju varit uppe tidigt hela veckan i princip. I lördags på kvällen hängde jag och HG hemma hos henne, oboymintu plus film på svt. Mycket chill :D . Kalla mig alkis men helg utan fest med galenskaper går inte ihop. Varför måste allt roligt dö ut på hösten?. Har aldrig gillat hösten. Men nu är det verkligen svart på vitt, hata höst. Juli-barn oh yes! Vad jag gör uppe nu kan man också undra. Ska upp om 5 ½ timme. Underbart. Dessutom är jag megatäppt och har massa läxa att göra. Livet är inte lika underbart längre. Eller så är det den vanliga söndagsdeppigheten som talar. Hope so.
 




I brist på ovisade bilder.


Smiley faces

Idag har jag endast haft två lektioner, eller hade egentligen tre men kan ju låtsas. Riktigt skönt. Imorgon är det chilldag till max igen, vi ska till Tingsrätten och kolla på några mål. Älskar sånt, ska bli skitkul eller intressant kanske man ska säga.



mitt bord just nu, så jävla gött. Beställde massa bilder från S!ESTA och sommaren i måndags och fick dem redan idag. Nu vet jag vad jag ska hålla på med i helgen :D


RSS 2.0