.



TORRES!
Satans grann.

.

I lördags vaknade jag upp efter ungefär 2 timmars sömn. Sa hejdå till folket sen gick jag hem. Tog det mest lugnt på dagen. Senare hjälpte jag till att städa efter gårdagen lite. Vid 19 tog jag tåget in till hässleholm sen gick jag hem till Emma. Vi fixade oss lite sen kom Carro & Janni och hämtade oss, och så åkte vi till Christoffer. Satte igång med sjungandet igen, min röst mår inte så jäkla bra som sagt. Whiskeyröst! ha ha. illa! Har varit på bättre ställen, om jag ska vara ärligt så hade jag inte speciellt kul. Lite då och då var det väl kul. Menmen.
Sen fick vi skjuts hem till emma så sov jag där. Erik också. Så tog jag tåget hem innan idag. Och iväll vet jag inte vad som händer. Troligvis ingenting med tanke på att det är söndag. Ny vecka imorgon, håller tummarna för att dte ska bli sol! :D Tjingeling!

.

The time of my life! Sommar 08!

Fan vad härligt allting är just nu. Bara det fina vädret som saknas. Helgen har varit mycket händelsefull. I fredags var det galen fest som Amanda och Anton stod för. Det var riktigt kul måste jag säga. Först var vi några tjejer bara hemma hos amanda, körde vattenfall och dansade till bag in da box. Call on me kördes också en del gånger ;) haha . Senare kom Anton hem med lite kompisar. Då blev det Singstar (tjejerna vs. killarna) och mer dansande. Min röst låter inte för jävla fint nu. haha. Senare på natten var det ner i poolen som gällde för vissa. Av med kläderna bara, ha ha. Men efter ett tag blev jag islängd MED kläderna på av en viss person. illa! Sen blev det gruppduschning i svinvarmt vatten. Riktigt skönt efter den iskalla poolen. Lyckad kväll! Galet kul! :D




HAHA! Så går det om man däckar för tidigt och jag, Manda & Henna är i närheten. illa! ;)

.

Dom senaste dagarna har jag i princip bott nere hos Amanda. Hon är hemma själv hela veckan så det är perfekt. Idag har vi inte gjort något speciellt. Låg och solade i stadsparken innan ett tag bara. Det ska bli skönt att gå och  lägga sig snart. Hade kunnat somna sittandes nu. he he. Imorgon måste jag upp tidigt. Ska till helsingborg. Måste shoppa lite sommargrejs. Bland annat en bikini, något sent. Men med detta vädret gör det ju inget. Fast just idag har solen lyst förhållandevis mycket. Framsteg framsteg ;) . Strömavbrott under semin i EM just nu. haha mycket lyckat! Tjingeling! 



Picknik vid en sjö innan! Mysigt ;)


.


Dagen efter midsommar var jag och Amanda sugna på fyllebrännboll. För hur kul låter inte det. Men alla andra bangade, klenisar. Men jag och amanda ville ha kul endå. Glassgrogg klockan 16! Sen stack vi ett litet tag till Quang. Young man there's no need to feel down. Klockrent! Sen cyklade vi hem till Amanda igen. Hennes bror hade lite polare där. En viss person var också där. Grrr ;) . haha. Nej men det var kul. Sen somnade vi vid 4 efter att ha varit uppe i 2 dygn. Den sömnen behövdes kan jag säga. Sen igår segade vi hela dagen. Ganska härligt det med. Lyckad helg måste jag säga! Idag har jag ingen aning vad jag ska göra. Något med Amanda i alla fall. Vill ju jobba på brännan som jag absolut inte har just nu. Men solen verkar inte vara på min sida idag. Nej nu är det dags för frukost. Tjingeling!

.






Härliga midsommar. Vilken lyckad kväll. Firandet började i Amandas trädgård i ett partytält. Alla hjälpte till med midsommarmaten och så. Fan vad gott det är, haha. Vid 11 tog vi tåget från Perstorp in till Hässleholm. Dock blev det inte riktigt som vi tänkt oss där. Men lika glad för det är jag ;) , nejmen det var riktigt lyckat. Vid 7 på morgonen tog jag, Emma och Amanda tåget hem till Perstorp igen. Då hade vi inte sovit nånting och så förblev det också, haha. Sen på midsommardagen fortsatte drickandet. Men det tar vi ett nytt inlägg för nu ska jag sova. Tjarrå!




.

Konstigt nog är jag trött som tusan. Härligt faktiskt. Ska bli skönt att gå och lägga sig lite i tid, he he. Idag har jag umgåtts med Amanda största delen av dagen. Vi satt ute i solen och pratade om helgens planer. Vad vi ska göra på midsommarafton är klart. Om inget ändras vill säga. Brukar ju oftast göra det. Vi ska äta midsommarmat och förfesta hemma hos Amanda. Bara tjejer. Sen ska vi in till Hässleholm till en fest där. Kommer bli skitkul. Eller ja, det blir ju vad man gör det till. Satt och kollade på Swe vs. Ryssland innan, men det var inte något att hurra för så nu kollar jag på Sex and the city maratonet. Imorgon måste jag in till Hlm, ska fixa fredagens dricka. Tjingeling!

B som i bag! B som i box! B som i Bag in da Box! ;)

Syskonkärlek!



Vi bråkar jätteofta. Jag skäller och irriterar mig nästan alltid på er.
Men om något skulle hända er vet jag inte vad jag skulle ta mig till. ♥

.

Nu måste jag börja rycka upp mig. Klockan är 21.14 och jag går fortfarande runt i min förstora gothia cup tröja och med håret i en tofs mitt på huvudet. Fast det är väl det som är sommarlov, att slöa hela dagen. Men jag är rastlös men det finns inget att göra. Hade det varit någorlunda fint väder hade det endå funnits några alterntiv men nu är det inte fint väder. Jag målade mina naglar i neonrosa innan i brist på annat. Och det säger väl allt!? Vilket deprimerande inlägg. Men jag har aldrig varit så här uttråkad på ett sommarlov förut. Nej om man skulle ta och duscha i alla fall. Tjarrå!

DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da Box
Årets sommarplåga? Jävligt skön låt i alla fall! ha ha

.

Jag är dödligt mätt. Jag och Katarina har precis lagat köttfärsbiffar (?) med pulvermos och brunsås. Riktigt gott men nu hade jag behövt springa en runda, haha. Synd att jag är för lat för sånt bara. Igår somnade jag vid 03.30 i min soffa med datorn i knäet. Lyckat!? Men har man sommarlov så har man. Dock förstördes hela dagen för jag gick upp vid 13.30. Måste försöka vända tillbaka dygnet annars är det nog totalt vänt om en vecka. Men det är inte så lockande att gå upp innan 12 när det ösregnar ute. Anledningen till att jag somnade så sent var att jag låg och kollade på Sex and the city filmen. Fan vad sorglig. Damn. Såg dock inte klart hela, måste ju ha något att kolla på inatt också. he he!



Nej , om man skulle ta att göra något. Har ju inte träffat amanda på två hela dagar (?) så kanske borde ringa henne. Grr ;) . På onsdag spelar ju Sverige igen. Kan ju hoppas på att det går bättre än i lördags. Men pessimisktisk som jag är tvivlar jag stort på det! Men man vet ju aldrig. Tjingeling!

Forever on the dance floor.

Söndagar är inte min favorit dag precis. Sege dag till max. Fast den senaste veckan har alla dagar känts som söndagar, haha. Men det ska det bli ändring på. Första veckorna på sommarlovet brukar ju oftast vara rättså sega, man har inte riktigt kommit in i det än. Hoppas på fint väder imorgon, och inte sånt halvfint utan riktig sommarvärme. Så att jag kan åka till havet. Sen är det ju inte många dagar kvar till midsommar heller. Kommer bli askul, midsommar brukar alltid bli bra. Kan ju hålla tummarna för att det inte ska regna för ovanlighetens skull. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra än. Men det ordnar sig. Vi får gäster från Gbg så jag måste nog umgås med dom lite och sen blir det antagligen fest senare på kvällen. Tjingeling!

Chris Brown-Forever ♥
Kommer aldrig tröttna

.

Då var man på't igen. Bloggandet alltså. Vet inte riktigt var jag ska börja. Senaste dagarna har det inte gjorts så mycket. Mycket har väl gjort egentligen men inget vettigt. Som att jobba och tjäna lite pengar. Kvällen har i alla fall spenderats med härliga brudar. Vi var hemma hos Emma och kollade på fotbollen. Dock var vi nog inte så insatta i själva fotbollen. I alla fall inte jag. Men attans vad störigt det var att Spanien skulle näta i dom sista fem. Så ska det låta blev det också lite av och killsnack med Amelie och Rebecka. Mycket trevlig kväll. När jag kom hem stack jag och Amanda hem till henne och slappa lite. Och nu ligger jag här och ska snart sova. Undra vad morgon dagen har att komma med. Den som lever får se. Tjingeling!

     

Global Deejays - The sound of San Francisco

RSS 2.0