Only in Bad Gastein

Sjuk vecka! Sjukaste 1: Vi träffade HGs samhällslärare inne på sb. Sjukaste 2: SiestaPG av alla personer har bosatt sig i just Badgastein. Chocken. 

 "Asshole! You didn't have to say it to my face.." hahahah

Dog lite smått av garv när jag såg alla kommentarer xD! min första tanke: ISABELL THÖRNQVIST. Hetset har bara börjat ska du veta.

I wanna party every day


Kommer sakna alla dudes. Har en av dem med mig iaf, HG :D Men snö, sol och afterski är inte helt fel trots att hemmaplan är rätt najs för tillfället. Hejdå!

You make my dreams come true

Denna veckan har varit skönaste på länge. Idag när vi kom dit hade vi tydligen inte en enda lektion. Så vi drog till kupolen och simmade. Eller jag & Isa badade/chillade mest i rutschkanan medans Dennis och Amelie simmade flitigt. Efter det stack vi hem till Amanda och hängde ett tag. Nu har jag nyss sovit och hade tänkt börja packa i god tid för en gångs skull, alltså nu. Endast imorgon kvar och sen blir det Österrike på lovet. Hoppas på 1-1-1-1 när jag är tillbaka ;) eller 1-0-0-0 hade varit det ultimata. höhö! Tjarrå




Shit happens when you party naked
















<3 er

Idag har jag haft världens mysigaste alla hjärtans dag. Vaknade upp brevid Julia och med Amanda och Isa nedanför. Vi startade dagen med lite You make my dreams och riverside. Då kan man inte bli annat än asglad! Sen gjorde vi våfflor och hade mysfrukost. Sen åkte jag hem och krängde tårta och kakor för att fira Katarina i förväg. och nu ska jag läsa en bok till svenskan sen sova. Hejsvejs!

You have my heart crazy womens



Gårdagen hade allt & lite till. VILKEN KVÄLL! Man kunde verkligen tro att vi var ett gäng grabbar och inte brudar igår, sjukaste förfesten! hahahah! Ikväll blir det jacuzzichill eller fest, delade åsikter så får se hur det blir. Hejsvejs!

Tummen upp för helg (och boooooooken)

Lyssna & njut


S Ö T I S



Helgen

Denna helgen har verkligen varit lugn. Skönt som fan och behövligt men också tråkigt. Blir all in näste helg istället ;) tjoho! I fredags var Uf gänget här och chillade. Krängde allt som går att kränga och kollade på baksmällan. Igår var jag på väla på dagen, fick ett hallelujah moment när jag såg Jeppe (taxijeppe från kdagarna) i en svart page. hahaha! Den mannen alltså. På kvällen gjorde jag inget speciellt, vilket gjorde att jag vaknade halv nio imorse, drygt!! Nu ska jag strax åka till Kristanstad med Emelie för att äntligen kolla snabba cash :D Hejsvejs!



Här har vi honom! hahahaha. Den kvällen är med på topp 10 listan av bästa kvällarna i mitt liv. Mongotobbe & Jeppe har verkligen satt sina spår ;) höhö

Happy Moment


GRATTIS MEZ


Idag har kissarN tagit körkort ;) Det är rock!

Wduuuuup?

Bilder från i lördags, Shilles fest. Najs! Vardagar är sjukt tråkiga, mer helg tack.








RSS 2.0